Today

Idag har jag varit på universitetet, träffat Emma, lämnat in vårt arbete, kikat runt lite i stan för mig själv, sedan varit ute och seglat med älsk i hans segelbåt, solat på båten - sjukt nice, ätit ogrillad korv med bröd - blä - men jag var hungrig, åkt hem till älsk och gosat lite till för att sedan åka till Frida, köpa käk, laga käk, äta käk på balkongen, dricka rosé, babbla som bara den, Rosanna kom också, mer babbel, mer dricka, ta bussen hem, och NU äter jag havrefras och måste verkligen sova! Jobbar 6.45 imorn... Oh no..
image336  image337
image338  image339

långt hår!!

Sitter och kollar på gamla bilder här på datorn, och inser att FAN vad mycket jag måste ha klippt mig på senaste. Jag har verkligen kort hår nu i jämförelse med för bara 1 år sedan! På studenten. Det här är ju galet. Jag tyckte inte att det var särskilt långt då? Men NU ser jag. Jag får lite ångest. Faktiskt...
image332image335


är det verkligen så illa?

Hej hopp!
Nu ska jag och min älskade strax åka iväg och träna! Hinderbana och löpning blir det, typ. Ska bli skojigt! Men jag får ångest ändå, jag vill träna mera! Jag ska stå på beachen om 6 dagar, och just nu är jag knappast i toppform! Anna Skipper gjorde inte saken bättre av att säga i tv igår att pasta är som att äta en näve godis, fyfan, är det verkligen så illa? Idag åt jag potatis, skulle det vara bättre eller? Kolhydrater är ju gott för tusan...

image330

Måste veta!

Tänkte på en sak nu när jag sitter och äter rostat bröd, som jag faktiskt redan har diskuterat med ett par personer. Frågan är; vilket håll ska man egentligen äta brödet ifrån? Alltså just rostat bröd. Ska man börja från den platta sidan, eller från den rundade sidan? Jag tycker själv att man börjar äta nedifrån, ifrån den platta sidan! Men många säger emot mig. För den platta sidan är ju ner, och den rundade upp, de är ju så de ligger i förpackningen. Och man börjar väl äta nedifrån, eller hur gör ni? Det blir ju upp och ned annars, åtminstone i min skalle! Har ni tänkt tanken överhuvudtaget? Måste veta! Vilket håll är "rätt" att börja äta ifrån, den platta eller den rundade?

                                                         image327       image328

min egen deadline

Gu vad jag är trött idag! Vaknade vid 10 och hade den där känlsan av att vilja ligga kvar i sängen heeela dagen. Nu sitter jag här och roar mig, spanar in lite bloggar osv. H&M har fått in lite nytt på sin hemsida idag såg jag också.

Idag ser det ut som så att jag måste skriva, skriva, skriva, för att bli klar med min hemtenta! I alla fall enligt min egen deadline. Imorgon måste i alla fall det andra pedagogik arbetet in, så jag kan ju lika gärna lämna in båda samtidigt för att vara lite smidig. (Man måste ju nämligen ta sig till universitetet och ge tentan till någon snubbe på expeditionen, typ).
Nä nu måste jag äta frulle och sen sätta fart!


Sol

Tyckte att jag hade pluggat klart för en stund så gick ut och la mig på balkongen och solade!
Det är riktigt varmt ute idag! Känns kasst att behöva plugga den här veckan...
image325 image326

köpte ut

Det var kul på träningen igår! Jag hade inte tänkt att vara med så mycket pga min förkylning, men det går liksom inte att låta bli att vilja slå ett par handvolter när man väl är där. Och det är ju uppvisning nästa vecka, hah!
Tog en runda i ett par affärer med Frida innan vi gick dit också. "Köpte ut" en kjol åt henne från Topshop, ungefär en sådan som jag har på bilden ett inlägg ned, fast grå. Den är fin! Jag älskar volanger. Jag köpte ingenting, det får vara nog med det nu, min plånbok är nog lite less på mig skulle jag tro. Fika blev det i alla fall. Mötte älskling på tåget på väg hem också, för sovsällskap, han är sötast i världen!

Nu ska jag fortsätta skiva på min hemtenta, det går segare än vad jag trodde faktiskt...

image322 image323image324
Jag har de första två (499 kr, 349 kr), Frida har den gråa (449 kr). Alla kjolar är från Topshop.

Tjo

 image320
Nu har jag pluggat, ätit och fixat mig.
Ska nu till stan och träffa Frida,
för att sen gå på träning 20-22!

Ha en trevlig kväll!












Tröja - Monki
Kjol - Topshop
Brillor - H&M


Ensalada

Guten morgen! Buenos días! God morgon!
Idag skuttade jag ur sängen vid 8, sov nämligen hemma hos min far inatt då min mamma är borta på semester i en vecka nu. Så jag och Sandra(plastsyrran) sov ihop nere i vår stora bäddsoffa. Jag hatar verkligen att sova helt själv hemma, så pappa fick hämta mig ifrån mamma igår eftermiddag. Vi åkte och handlade lite mat, för att sen gå ut med vår vovve och därefter göra en stor tonfisksallad, och lite fin blev den tycker jag!
Nu imorse åkte jag hem till mamma igen, för att fortsätta plugga...
Och ikväll är det gymnastikträning! Wooho!

image319

Lovely

Sitter här och har precis betalat en massa räkningar (uscha), inklusive hela resan till Rhodos! Det känns i alla fall bra, så slipper vi tänka på det. Turkietresan är också betald och klar, så nu är det bara att vänta på att få åka! 9 dagar kvar. Det kommer bli så lovely.
Nu känns det som om sommaren är på väg!

image318
Jag och en sovandes Jessica i Spanien. (Ja, jag måste påpeka att det där var
nog de skönaste soldynorna jag legat på, tjocka som sängmadrasser. Att
man slocknade på 1 sekund var alltså inget ovanligt. Brun blev man i alla fall.)

Jeansjacka

image317
Jag vill ha en jeansjacka! Så somrigt och snyggt.
Något i stil med denna som Cameron har på sig vore inte fel!
Så vart kan man hitta en snygg jeansjacka är nu frågan?

Sitta och andas i en såndär inhalator

Godmorgon! Här sitter jag, hemma och har precis ätit frukost. Det blev alltså inge jobb idag på grund av att min satans förkylning har tagit över min näsa. Irriterande ja! Jag ville ju faktiskt jobba, men men, jobbar hela nästa helg ändå så det får gå.
Jag får sitta hemma själv och kurera idag istället. Nässpray måste köpas också! Hittills har jag fått sitta och andas i en såndär inhalator med kokande vatten i för att nästäppan ska släppa lite, haha, och ja det fungerar faktiskt, lite granna.

image316


I ett annat land

image314image315

Jag längtar efter sommaren,
jag vill bära axelbandslösa klänningar,
klä mig i färgglada färger,
gå barbent och ha bara fötter i mina
sandaler, vandra runt på
ett hotell i ett annat land endast i
min gula bikini
och känna hur varm
jorden kan bli utav solens strålar,
jag vill bli varm, svettas så att man bara vill
bada hela tiden och sedan sola
lite till, bli ännu brunare för att
sedan ta en siesta i vita svala lakan,
äta god mat och
ta en drink på kvällen i någon bar iklädd
klackar och blommig klänning,
jag längtar efter det,
och snart så..
Snart.

Jobba i ett kylskåp

Fyfasiken vad jag är förkyld, det känns som om hela huvudet snorar och jag känner noll smak på godisen som jag just nu har i munnen! Galet alltså. Vet inte riktigt hur det ska gå att stå och jobba i ett kylskåp imorgon. Det är 4 grader där inne, och man snorar ju till och med när man är frisk som en nötkärna och går runt där! Det blir tungt helt enkelt. Sanna, var det du som smittade mig när du var här på besök i veckan??

Igår var jag som sagt på Nathalies skiva. Jag, Elina och Therese tog bilen dit så det var nice, men vistelsen där blev inte särskilt långvarig trots det, jag är som sagt förkyld, och de andra precis som jag var allmänt otaggade bara, och söminga för den delen. Sussade hos Elina inatt, och imorse var det frulle, sova lite till och sen åkte vi en sväng till centrum, köpte en bikiniunderdel och en svart tubklänning från H&M, ajsing bajsing, jag som inte skulle köpa något mer, men men, så kan det gå! Hoppsan liksom...

                                                   Här har vi Alex och Nathalie från igår ;)
image313

Studentskiva ikväll

Ikväll blir det årets första och förmodligen sista studentskiva för min del. Kul ska det bli! Men allt det där är ju redan över för oss 88or. Jag nöjer mig gott och väl med förra årets skivor, men självklart så måste jag gå på Nathalies skiva eftersom hon inte kunde ta studenten förra året då hon var i USA ett år. Lär bli trevligt!

image309 image310
Denna söta klänning ska användas för första gången, och det blir det nog ikväll!

Krasslig

Godmorgon alla! Kom precis in till datasalen på universitetet för att skriva klart det sista på vårt arbete. Skönt att komma upp tidigt! Dessvärre så känner jag mig jättekrasslig idag. Min näsa snorar och halsen är hostig, så sömnen inatt blev inte heller den bästa. Kanske är det lite plötslig resfeber också...

Sista minuten

Jag och Kristoffer har precis bokat en sista minuten, från den 4 juni i 1 vecka, till Pegasos hotellen i Turkiet, med All inclusive och hela köret! Så sjukt nice, och inte nog med det så kostade det bara 2900 kr per person! För allt, hela paketet. Det är ju bara för underbart!!
Slå till du också!
image308

Om 2 veckor drar vi :)

Sytt

Idag är jag ledig, så skönt! Så det blev sömn ända till kl 11 imorse.
Det har inte blivit någe mer plugg idag, men jag har i alla fall solat lite och sytt till lite kläder. Den ljusgråa kjolen sydde jag kortare, samma med den svartprickiga klänningen, och den blommiga kjolen var från början en klänning som jag nu förvandlat till kjol! Voila! Nu ska det bara användas också.


image307

Skratt

Ligger i sängen för tillfället med en pluggandes pojkvän bredvid mig och är mätt och belåten efter kycklingsalladen som vi precis åt. Snart är det dags att ta bilen till veddestaspåret och springa lite terräng, ska bli skönt eftersom det inte blev av igår då vi istället bara åkte över på middag hos Frida och Ragge. Trevligt var det må jag säga, och jag skrattade i princip hela kvällen, åt allt och åt alla. Konstant! Jag vet inte vad jag ätit eller gjort den senaste veckan för att skratta så mycket, men härligt är vad det är. Kanske för att sommaren är på gång? Det är ju kallt ute fortfarande, men bara tanken av att snart ha sommarlov, det är ju bara för underbart! Arbetet idag gick förresten suveränt, och snart är vi klara där med, sedan börjar nästa skrivprojekt..

image305

Lyckopiller?

REA

Vad sägs om dessa två plagg för ynka 320 kr från Ellos? Jag säger: Give me!
De är faktiskt på väg hem till mig nu, och lär landa på posten i veckan. REA känns finfint vissa dagar. Särskilt idag då min klena lönespec. trillade ner i brevlådan. Lönekontoret verkar ha problem med att förstå att jag ska ha min semesterersättning, och då menar jag mer än 1000 kr! Jag ska tamefanken ha ca 6000 kr. Jag blir så arg, och ledsen!! Hur ska jag nu kunna semestra som jag hade tänkt mig? Fyfan vad sämst det här blev nu.

image303        image304 

Ska strax gå..

Sitter på universitetet just nu, har skrivit på vårt pedagogikarbete i flera timmar och ska strax gå mot tunnelbanan för att möta älsk. Idag är det nämligen ingen gymnastikträning! Och FAN så trist är det! Så det kanske får bli att vi går ut och springer istället, och sen ikväll bär det förhoppningsvis av hem till Frida och Ragge för middag. En mysig dag idag på något sätt, varför vet jag icke, I just like it...

Kläder överallt

Idag har jag försökt skriva lite på vårat arbete, men det går inte bra ska jag medge! Vi har fyra böcker att läsa i, men jag hittar inget relevant att ta upp för det vi skriver om. Frustrerande alltså!

Nu har jag precis städat upp alla mina kläder som har legat verkligen överallt i mitt rum, och de får knappt plats i min satans lilla byrå till garderob, lådorna är i princip trasiga och kläderna blir så skrynkliga att de måste strykas två gånger om. Jag vill ha en ny garderob! (och det vore inte fel att få nya kläder till också)!

Min älskling ligger så söt i min soffa just nu och sover med pluggboken i knät, men nu ska han väckas för vi måste åka iväg och träna!

Så morsning korsning på er!

image300
Något i den här sizen vore inte fel...

Jag

För 5 år sedan:
Var jag 15 år, gick i åttan och hade precis tagit bort min ugly tandställning och börjat träffa min första kärlek som varade i cirkus 2 år, vi drack hembränt åkte bil och gjorde andra dumheter. Men kul var det, då.

För 3 år sedan:

Var jag 17 år, skulle snart sluta ettan på gymnasiet, gick på fest varje helg hos mina vänner i upplands väsby och hade säkert det tråkigaste sommarlovet på länge.

För 2 år sedan:
Var jag 18 år, hade nyligen varit sjuk i 3 månader och precis opererat bort halsmandlarna och gjort slut med min dåvarande pojkvän, mina vänner och jag började festa som galningar ute på krogen och planerade vår Sunny beach resa för fullt, som säkert var den sjukaste semestern vi kommer att ha varit på.

För 1 år sedan:
Var jag 19 år, gick konstant på studentskivor och kämpade för de sista proven i gymnasietiden, längtade till studenten och hade ångest för att sommarjobba för första gången.

För 6 månader sedan:
Hade jag nyligen börjat plugga på universitetet och gick i samma klass som Kristoffer som jag precis insett att jag var kär i, (och är kär i!) för att några veckor senare bli tillsammans och gå och le åt varandra i skolan mest hela dagarna.

För 3 månader sedan:
Var det februari månad och jag var också 19 år, superkär i min Kristoffer som förövrigt då slutat i vår klass och börjat plugga på polishögskolan i stället. Ensam i plugget och precis börjat konstatera att 'personal, arbete och organisation' inte riktigt är min grej.

Igår:

Var jag 20 år, precis som idag, jag var på jobbet och det kändes rätt soft för en gångs skull, jag var glad och pigg och saknade att pussa min babe, som senare kom hem till mig på middag samt filmmys hela kvällen lång.

Imorgon:
Ska jag åka till universitetet för att träffa Emma och försöka skriva klart ett av de sista arbetena innan sommarlovet, jag förväntade mig också gymnastikträning, men nej den var inställd!

Om ett år:
Så hoppas jag på att bo ensam, utan föräldrar, tillsammans med Kristoffer, och jag ser mig helst plugga något annat program än det nuvarande vilket jag troligen också kommer att göra.

image299

Flytta?

Så nu är helgen över, och fort har det gått!
Igår gjorde jag tentan i Organisation och arbete, som gick helt ok tror jag!! Sen träffade jag en massa släkt bara sådär. Farmor hade kalas och bjöd på mat och tårta, och när jag kom hem igen så möttes jag av lite släkt från mammas sida också, fick en försenad present av moster, en jättefin pastakastrull! Jag känner piken. Kanske ska flytta hemifrån?
Idag har jag bara jobbat, och strax ska jag äta middag - tonfisksallad, men väntar på älsklingen först :)


Pics

image297image296 

Trevligt

Jag har tenta imorgon!! Så jag är dålig på att uppdatera här, har nämligen pluggat en del idag, trist nog, men jag har också varit på middag hos Elina och Robin ikväll. Och gu vad trevligt det var, och jäklar vad jag har skrattat hela kvällen, och det är ju för underbart! Fruktansvärt god mat var det också, plus jordgubbar till efterrätt, mums!

Just nu ligger jag i sängen i min svarta gamla skol-tshirt, som luktar Kristoffer, så lovely, och ska läsa lite extra nu in det sista. Sen är det godnatt och tenta tidigt imorgon!

image292

en känsla

Nu är jag trött på att läsa,
trött på att skriva,
trött på att tänka.. För idag.
Fick en känsla av olust,
kan det vara att jag är uttråkad?
Svar ja.
Så vad händer nu då. Det är så mycket att göra,
samtidigt så lite.
Sommar vore skönt...
Elina ringde precis, hon gör mig glad,
henne mår jag bra av,
och vi ska nog ses imorgon kom jag på,
det drar upp mungiporna en del!
Nu ska jag bli hämtad av min syster för
att handla. Mat i stora lass!
Hungrig är man ju också.
Så kommer min babe hit strax.

Jag känner ingen olust, inte längre.


Koncentration

Nu är det dags släppa datorn och inta fokus, koncentration, för tusan! image285
Pluggtime nu, och allt ska in, samt fastna i knoppen idag.
Så är det, och så ska det bli.
Egenskrivna regler för dagen,
och de lyder att jag måste plugga i minst 3 h!
Måste måste måste!!!


Hejsvejs!
















föreläsning idag

Godmorgon alla! Hoppas ni sovit gott inatt!
Min babe ringde ifrån Paris igår precis innan jag skulle somna, och herrejösses vad glad jag blev! Jag har drömt om honom hela natten. Jag saknar honom verkligen här. Tur som är så får jag se honom imorgon igen! Smilesmilesmile!!!

Nu ska jag ringa och väcka Frida, sen bär det av mot universitetet, faktiskt. Det är föreläsning idag, otroligt nog! Bör egentligen plugga till min tenta, men det är ju roligare att åka ut och träffa lite folk, så så blir det.

Have a nice daaay!

 
image281  image282

Svettigt var det

Idag har jag pluggat, i nästan 3 h! Sen har jag varit och hämtat ut en paket till mor min, tagit en snabbfika med Frida i stan innan träningen, endast jucie och ett äpple i och för sig, men ett café var det faktiskt!
Gymnastiken var apkul, jag hade fotledsskydd denna gång så jag kände knappt någon smärta alls i fötterna och jag kunde därför vara med hela träningen för en gångs skull! Vi körde på för fullt helt enkelt, och svettigt var det, men kul! Mina fotledsskydd måste varit magiska. Jag borde dock inskaffa handledsskydd också.

Nu har jag precis ätit två skivor rostat bröd, och ska strax sova! Försöka.. Det är ju så svårt att sova när man har tränat på kvällen, men man sover gott när man väl har somnat i alla fall!

 

image275

Smycken

Jag är så dålig på att köpa smycken! Det är verkligen något jag bör lägga ner mer pengar på, och det är ju så himla fint med accesoarer som faktiskt är pricken över i:et till en söt outfit.

Fina armband från asos.com
I want them!
image270

Hela världen såg

Kommer du ihåg när du såg mig? Första gången.
Jag såg Dig då. Du var den enda jag såg. Du, han i grön jacka och solblekt blondt hår.
Precis som jag. Blåa ögon. Det passar dig, det passar oss.
Jag såg att du var snäll. Utan att veta, utan att känna dig. Jag sa hej.
Det var soligt ute, det var sensommar. Jag minns inte vad vi pratade om,
jag tittade bara på dig, jag såg bara dig. 
Du pratade, jag pratade. Det blev aldrig tyst,
men jag hörde heller inga ord.
Jag gillade din röst, det lät vackert. Du var vacker.
Vad du sa spelade ingen roll i det ögonblicket. Bara av att se dig titta på mig med dina blåa ögon,
gå bredvid mig utan att röra, utan att snudda, se din mun, dina läppar tala till mig, så visste jag.
Jag ville att du skulle tala till mig föralltid, titta på mig föralltid, gå bredvid mig föralltid.
Din röst var som musik, som den ljuvligaste låten i världen, som aldrig skulle kunna gå att spela sönder.
Inte i mina öron.
Vi gick åt varsitt håll med namn och inga nummer.
Jag visste att jag skulle få se dig igen.

Nästa dag så sprang jag på tunnelbanan,
och där satt du bakom mig där jag stod i mina svarta klackar.
Du vinkade och log. Jag log tillbaka.
Hela världen såg.
Jag såg bara dig.
Vi gick bredvid varandra igen, du såg på mig och du talade till mig varje dag.
Men du sa ingenting.
Jag visste. Men jag ignorerade det.
Jag ville bara så gärna gå bredvid dig igen, låta din blick möta min, låta dina läppar tala till mina.
Jag såg i dina ögon. Du ville samma sak. Den drömmen var vår.
Om jag drömde. Jag drömde varje dag.
Vi drömde tillsammans och låtsades som ingenting.
Vi levde i vår låtsasvärld, pratade och såg på varandra utan att vidröra vid varandras kroppar.
Det bubblade inom oss.
Hela världen såg.
Vi kokade.
Det skulle snart koka över, det visste vi båda.

Jag fick dig att säga något.
Det gjorde lite ont, som att klättra uppför ett stängsel med taggtråd högst upp, och där satt jag dinglandes med såriga ben och trasig kjol och visste inte hur jag skulle ta mig ner.
Jag log ändå men grät inombords.
Men jag visste att du såg mig.
Du tog ner mig, du lyfte mig, ställde mig på jorden igen.
Tillslut.
Bredvid dig.
Och det var ingen dröm, vi behövde inte låtsas längre.
Dina armar omfamnade min kropp.
Vi kramades, vi nuddade varandra, vi pratade, vi såg på varandra,
dina läppar mot mina och min hand i din hand, vi gick bredvid varandra,
det var ingen dröm.
Jag såg Dig, och jag ser Dig, bara Dig, med mina ögon, i mitt liv och i min värld.
Och jag vill att du ska tala till mig föralltid, titta på mig föralltid och gå bredvid mig föralltid...

En till 20-åring

Lilla Sanna...
image265
.
..bjuder på mat och dryck en underbar lördag.
image267

why not...

Lovar du att vara ärlig? Det är jag alltid.
Du heter:  Ida
Smeknamn: Ibi, Ibbe, när mina vänner är oseriösa... eller?
Låt just nu: Radio, rix fm . Shakira - My hips don't lie. Det var länge sen!
Om du röker: Nej
Beroende av: Möjligtvis kaffe. Närhet!!
Favoritkaraktär(er) i bok: Det var länge sen jag läste en bok som inte var en skolbok...
Vem behöver du mest just nu: Kristoffer, jag saknar dig...
Vad tror folk om dig: Ja, vad tror ni om mig?
Stämmer det: Säkert inte..
Vad får du oftast komplimanger för: Mitt hår!
Vad säger du för att imponera på någon: Inte vart jag jobbar i alla fall...
Hur imponerar man på dig: Genom att vara smart, och när folk kan saker som jag aldrig skulle kunna göra.
Brukar du skratta för dig själv? Ja, haha, ibland händer det.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Ett långt sms om att jag är bjuden på 20års middag hos Therese.
Vart bor du: I stockholm.
Trivs du där: Som fan.
Festar du mycket: Inte lika mkt längre, men några ggr i månaden.
Vad har du för mobiloperatör: Tele2 comviq, kompis.
Är du allergisk mot något: Typ katter, Elinas katter utan hår!
Nästa mål i ditt liv: Börja plugga någon nytt program!
Hur svarar du i mobilen: "Hej det är Ida" eller bara "Hej".
Vem ringde du senast: Elina, igårkväll, då jag hade tråkigt i tvättstugan.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi pratade om att vi måste åka och bada på centralbadet.
Antal sömntimmar i natt: 10 h! Hah! och jag är trött ändå!
Sov du ensam: Ja ;(

Tycker du om din pappa: Ja mycket!
Brukar du komma i tid: Alltid, det värsta som finns är fan att komma försent eller att försova sig.
När mår du bra: När jag ligger i sängen med min älskling, när han håller om mig och leker med mitt hår..
När blev du fotad senast: På nattbussen av elaka Sanna när jag hade somnat!
Vanligaste färg på dina kläder: Har massa olika nu när det är sommar, annars gillar jag svart.
Vad tycker du om fötter: Nä fy!
Är du smart: Svarar man ja på sådant?
Är du aktiv i skolan:  Inte längre, borde plugga nu men sitter här istället.
Vem/vilka saknar du just nu:  Kristoffer min älskling, som är i Paris.
Favorit dryck på morgonen:  Kaffe, jucie, eller proviva
Rakar du benen: Ja rätt ofta
När brukar du gå och lägga dig:  23-00
Är du blyg: Nej. Men var riktigt blyg när jag var liten!
Sysslar du med någon idrott: Yes, jag går på gymnastik på idrottshögskolan och springer.
Vill du hellre ha mail än brev: Det beror på, brev på posten är mysigt!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja. Första gången jag och Kristoffer pratade med varandra på universitetet så sa det bara klick.
Har du spytt offentligt: JA, hahaha, fyfan. Skönt att man var full i alla fall...
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ha sex med en tjej
Använder du stjärnor eller kajal: kajal ibland
Vem/vilka betyder mest i ditt liv? : Min familj, mina vänner, min pojkvän
Är du bortskämd: Det skulle jag inte påstå.


Fyra koppar kaffe

Jag säger bara snooze. Fyra koppar kaffe. NU. Jag är så nedrans trött, och jag måste verkligen börja plugga nu. Organisation och arbete, hur kul låter det?

Jag behåller min rosa pyjamas på...


You and Me

image264

Love is no mystery.
It's here and now. It's You and Me.


Mitt nya liv

Imorgon är det måndag. Ny dag, nya tag. Mitt nya liv börjar, eller mitt gamla liv kommer tillbaka. Det är dags för mig att börja tentaplugga igen. Månaden ut. Jag vet inte om jag ska säga 'usch' eller 'äntligen'. Jag skulle föredra att känna det senare, men jag säger nog usch ändå. Det är ju tre tentor kvar för tusan!
Men, för att vara lite positiv så kan jag säga att jag äntligen har något att göra, något att engagera mig i. Någonting vettigt.

Idag. Idag har jag solat lite på min balkong, sen har jag träffat tjejerna för att åka till stan och äta lite. På g hem så ringde jag Elina, och se där, hon befann sig på jobbet på Drottinggatan, så sällskap och skjuts hem fick jag också!
Nu sitter jag här, äter vindruvor, fixar med tvätten och saknar någon att krama, t.ex Kristoffer, som har dragit till Paris!


image258

Igår var jag ingen nattmänniska

Nu är jag vaken. Det har bara blivit 6 timmars sömn dock, eftersom det var lite röj ute på stan igår då vi firade Sanna som fyller 20! Det är så kul, alla fyller år nu känns det som, och det gör det ännu roligare att gå ut, då man faktiskt firar något. Någon. image256

Igår blev det mycket taxi, och jag mådde illa, och så var jag galet trött efter att ha jobbat precis innan. Men det var trevligt ändå, som vanligt med mina tjejer! Slumpade in på 3 olika ställen, snackade, sjöng och satt i baren. Sen den jäkla nattbussen på hemvägen, som jag alltid ska somna på! Huvudet faller ner i knät, om och om igen, ögonen är näst intill omöjliga att öppna och man önskar för allt i världen att man låg hemma i sängen, mer än någon annan gång. Igår var jag verkligen ingen nattmänniska.






Onsdag

image252image255
image254
Jag är seg. Jag vet. Dålig på att ladda upp pics också, samt dålig kamera (mobilkamera).
Jag vill ha en ny kamera, och en ny mobil... (!)

Utelåst

Sicken underbar dag idag! Så underbar att det blev till att ligga på en filt i solen vid universitetet i flera timmar, fast vi egentligen skulle plugga. Men hur skulle en sådan vacker dag kunna få oss att gå in i den mörka skolan? Det gick bara inte.
Kl 16.30 mötte jag Elina, Alex, Helene och Therese för en glass i kungsan. Mys! Jag och Elina åkte hem till mig vid 18-tiden och plockade upp Kristoffer på vägen. Lagade mat hos mig, och satte oss på balkongen och ÅT!
Jag och babe drog sedan till Veddestaspåret, sprang 2 varv, ca 3 km, och sprang hem 3 km till! Grymt skönt! Eftersom jag inte hann träna igår.
Väl hemma igen, när vi står vid porten, helt svettiga, varma och törstiga, så har jag glömt att ta med mig portnyckeln ut! Ingen mobil hade vi heller. Så vi var utelåsta! Vi stod väl där i en halvtimme, sen kom ett gammalt par som låste upp åt oss. Tur i oturen. Vid det laget var vi riktigt kalla. Men glada ändå!
Nu blir det protein för vår del. Ägg!

image251


Ett halvår tillsammans

Nu äter jag frukost, lunch, brunch, kallade det vad jag vill, klockan är ju mycket ser jag.  Två mackor, kaffe och juice i alla fall. Jag har lärt mig att göra kaffe i kaffebryggaren, igen, eftersom jag kunde göra det när jag var 10 år, men inte de senaste åren?

Snart ska jag städa hela lägenheten, bor ju i princip själv numera. Sen ska jag träna om jag hinner, utnyttja mitt Worldclass kort på löpbandet. Jag vill verkligen träna, springa av mig!

Jag tror min älskling kommer hit sen, för idag har vi ett halvår tillsammans. Tänka sig! Ett halvt år, 6 månader. Det känns som om vi är helt nykära och har varit tillsammans i 2 månader ungefär. Men jag är NYKÄR, det kommer jag alltid att vara i min Kristoffer, den bästa människan som existerat för mig, i mina ögon och i min värld. Jag älskar dig, hela dig, allt med dig!

image250
Haha, love you!!

Sluta skrika

Jag drömde så mycket i natt.
Drömmar är äckliga, de är så himla konstiga, så osanna och så overkliga.
Surrealistiska är vad de är.
I natt drömde jag att jag åkte i en vattenrutschkana. Antagligen världens längsta.
Den var brant, det gick fort, jag var liten, och jag skrek.
Jag skrek så mycket att jag trodde att jag skulle dö.
Jag fick ingen luft och jag skulle snart tappa rösten, men jag tvingades att fortsätta skrika.
Jag kunde bara inte sluta. Jag var rädd.
Min mamma, pappa och syster var också där, men de lämnade mig.
De åkte framför mig, fort fort, nerför den blåa, blöta, branta kanan. Utan mig.
Jag ville vara med dem. Med min familj.
Men jag var ensam, precis som nu, precis som i natt.
Jag kunde falla över kanten, men jag ville inte. Jag vågade inte.
Jag stannade kvar i skräcken av att inte veta vad jag skulle mötas av där nere, när kanan nådde sitt slut.
Den tog aldrig slut. Den tar inte slut. Jag fortsätter skrika så det gör ont i halsen.
Jag kvävs, jag kvävs likt en fisk på land som behöver vatten. Behöver jag vatten?
Jag trivs på land. Jag vill vara där alla andra är. Vatten är ingenting för mig.
Men jag är törstig. Jag törstar efter något, men jag vet inte vad.
Jag vet ingenting. Jag vet att jag åker i en kana som aldrig tar slut. Och jag vill ut nu. Jag vill bort.
Men jag tycks inte kunna påverka. Jag sitter i min kana och åker och jag vet inte vad som komma skall.
Jag kan inte se in i framtiden. Ingen kan.
Jag vill bara landa någonstans, stanna, sluta skrika, stå upp, torka mina darriga ben, klä på mig igen, gå min väg, göra någonting annat, åka i en annan kana, förenas med mina kära och aldrig bli ensam igen.

Presentkort - me like!

Snacka om att jag var trött igår efter att ha jobbat i två dagar, ingen sömn, ingen energi. Hur ska jag överleva i sommar då jag ska jobba i fyra veckor i streck? Det får helt enkelt tas att fundera på.

Jag lyckades i alla fall pallra mig upp vid 11 imorse, åka till Elina, för att sen åka en sväng till IKEA. Elina köpte en massa grejor till sin balkong, och sen åt vi korv och drack cola för 10 kr, as gott, as billigt! Tog bilen till Vällingby där efter, och jag som har en del presentkort att spendera fick tag på en jeans-volang-kjol och en vit topp med rosett från Topshop, skor från Dinsko, samt Escada parfymen "Moon sparkle" från Kicks...
...och här - bilder!

       

Jag är en chicken idag

Idag har jag jobbat, och oj vad tiden gick fort för en gångs skull! Lovely alltså.image240
Nu ikväll har jag varit på middag hemma hos min syster Elinh med de andra halvsystrarna Jessica och Sandra. Tacos idag igen! Men varför inte liksom? Gott är det ju. Vi hade det trevligt, satt i soffan och pratade, kollade gamla bilder plus roliga youtubeklipp och skrattade ikapp!

Kom hem för en halvtimme sen. Jag är nog lite trött, fast ändå förvånansvärt pigg för att bara ha sovit 4 h inatt! Men snart är det bedtime! Helt ensam dock. Det är så tomt nu när jag och älsklingen har bott hemma hos mig själva ett par dagar, och nu är han plötsligt inte här längre. Och jag saknar. Saknar. Jag känner mig ensam. Det är kallt utan honom, det är tomt, näst intill dött... Ja jag är lite rädd faktiskt. Jag är en chicken idag. Och jag ska sova själv, ensam...


Fläsk

Jag är mätt, så mätt så jag har ont i magen! Jag och älskling var och tränade ikväll, och efter det gjorde vi en massa tacos som vi i princip åt upp, och det känns i magen nu vill jag lova. Jag är matad för en vecka framöver! Känns det som...

Idag har vi pluggat lite, myst lite, pratat lite, ätit lite(mycket), handlat lite och tränat lite. En kort sammanfattning av min dag.

Jag tränade igår också. Jag ska verkligen sätta igång ordentligt nu så att kroppen får plats i den lilla bikini jag fick hem från Nelly i veckan! Löpning is the shit nu. Fläsket passar liksom inte in. Söt var bikinin i alla fall.

image239
Jag känner mig inte så fläskig längre... Gör du?

Grekland i sommar

Har precis betalat handpenning till vår resa till Rhodos. Och här är hotellet.
Bad, sol, värme, mys, drinkar, party, vänner och kärlek. Underbart.

image238

RSS 2.0