Träning - Onsdag 30 juni

Morgonlöpning idag igen och jag avskyr det lika mycket fortfarande! Det går liksom inte att ta i, hela kroppen sover och vaknar inte förrän man är hemma igen. Men 5 km på 25.30 min blev det i alla fall, rätt bra tid ändå med tanke på hur jag kände mig?


Nu blir det dusch, frukost med älskling och sedan jobb 13.24 - 22.00. Helt ok att jobba så i en vecka och sparar pengar gör man också, eftersom att man inte har något liv när man jobbar kväll. Bara 3 dagar kvar och sedan är jag ledig i 2 mån!

Träning - Måndag 28 juni


Morgonlöpning på 4 km blev det idag, på tiden 19.55 min. Gillar som sagt inte att träna på morgonen, men nu har jag faktiskt inte så mycket val då jag ska jobba på Arla 13.24 - 22.00 hela veckan!

 

Igår var det också Arla-jobb, tidigt som attans och jag var trött som aldrig förr. Efter jobbet blev det övningskörning med pappsen och det gick faktiskt sjukt bra. Så bra så att pappa tycker att jag kan köra upp nu! Bra omdöme må jag säga. Har gjort Riskettan nu och tänkte boka Halkbanan till slutet av juli/början av augusti och så har jag två körlektioner kvar som är betalda. Jag ser ljuset nu!


Midsommar i bilder










Underbar Midsommar med massa mat, dryck, sol och bad! Ja för en gångs skull så har vi haft otroligt bra väder här i Stockhom. Varmt och soligt under hela Midsommar. Årets första dopp blev det för mig också, eller hela tre dopp under dagen blev det med 18 grader i vattnet. Sillunch och grillning på kvällen!


Midsommar på Röskär


Midsommar planerades så sent som igårkväll. Så idag direkt efter jobbet åker jag till båten och ikväll åker jag Kristoffer, hans vän och hans tjej iväg till lilla ön Röskär. Firar midsommar där och övernattar 2 nätter. Mys!


Träning - Onsdag 23 juni


Ikväll har de här små fötterna burit mig under 18 km löpning! Utan ett enda stopp sprang jag alltså i 1 timme och 33 min. Förvånansvärt lätt gick det måste jag säga! Asfalt är ett underbart snabbt underlag har jag kommit fram till. Idag var jag stark kan jag väl säga och det blev inte ens lite jobbigt förrän efter ca 11 km. Och då gjorde det mest bara lite ont i fossingarna! Haha. Nu vet jag att jag kan klara halvmaran under 2 h i alla fall! Långdistans är nog min grej alltså! Nöjd med dagens träningsinsats är vad jag är.


Riskutbildning 1

Hade tänkt mig ett körkort i plånboken innan det blir vinter igen... Så idag ska jag gå på utbildning på min trafikskola. Alkohol, droger, trötthet och beteende handlar det om. Som om jag inte vet att man inte ska köra när man druckit? Aja, 600 spänn kostar det ju "bara".

Först blir det jobb på Apoteket 3 h! Sjunde dagen i rad, imorgon blir det åttonde. Ledig 2 dagar över midsommar och därefter jobb på Arla 6 dagar! Seeeen har jag ledigt läänge!

When you're gone


I'm missing you...


Träning - Söndag 20 juni


Jag hade tänkt mig en runda på 15 km idag, men batteriet till min iPod dog lik förbannat efter 2,6 km! Tänkte först vända hem på stört - att springa utan att se distans och tempo är fan helt värdelöst för mig. Men jag sprang vidare ändå och sträckan blev i alla fall 8 km på ca 45 min.


Lör-Dagens


Ska åka mot jobbet strax och inser att jag skulle behöva lite klädinspiration. Tar bara på mig det första bästa de här dagarna då jag jobbar. Tråkigt. Skulle vilja ha tips på hur jag kan kombinera alla mina kläder, för mycket det har jag faktiskt...


Love

Har nyligen kommit hem från en kväll i Kungsträdgården. LOVE 2010 festivalen hade en del att erbjuda men för mig blev det bara en kopp kaffe. Sällskapet mitt var Spanien-gänget, alla utom Kristoffer som jobbar kväll. Jobbar över gör han också för den delen då han ännu inte kommit hem än och han skulle ha slutat vid 23. Jag ska väl slumra till strax, utan min älskade, för imorgon väntar jobb ännu en dag. Nattinatt!

Träning - Fredag 18 juni


Idag blev det löpning i regnet, 6 km terräng på 31 min! Regnet gör mig dock ingenting en sommarkväll som denna. Med lite musik i öronen blir jag bara ännu mer peppad och regnet får mig att känna mig stark på något konstigt vis. Haha...


Resultat - Parloppet 5 km


R e s u l t a t
Klass: Damer
Min tid 5 km: 23.23 min. Plats 37 av 367 tjejer!
Elinhs tid 5 km: 25.31 min. Plats 79 av 367 tjejer!
Sammanlagd tid: 48.54 min. Plats 24 av 183 lag!!!

Jag är så jääävla nöjd! Slog mitt rekord trots allt, med 7 sekunders förbättring! Och vilka bra placeringar vi fick! Jag är tokglad nu! Sitter hemma hos mamma just nu, äter och ska strax hoppa in i duschen. Ledig imorgon med så inatt ska jag sova här. Mys.




Idag ska det springas!

Fort ska det gå också! Parloppet 5 km är idag och i år springer jag med syrran. Vill så gärna slå min tid på 23.30 min, annars känner jag mig nedgången! Jag vill ju inte försämra mig liksom. Nä fy. Jag ska ta i så jag spricker, typ.

Just nu sitter jag i soffan, har ätit frukost och väntar i princip på att jag ska ha tvättstugan kl 13. Haha. Kristoffer har jobbat natt och kom hem kl 7.30 imorse, så jag måste dessutom vara tyst i ett par timmar till. Kul!


Vi springer ihop idag!

Min dag

Sov hos Amanda inatt för imorse var det dags för Arla-jobb hela dagen från kl 6.50. Efter en trevlig jobbdag kom pappa och hämtade mig och så övningskörde jag i ca 1,5 h. Motorväg och massa krångliga rondeller i Kungsängen/Bro. Ja helvete vad jag inte gillar rondeller, men det kommer väl... Efter detta åkte jag hem till min älskling, vi åt middag och tog sedan bilen till Heron och såg Robin Hoodbio, mycket bra faktiskt! Nu har jag laddat upp 70 nya foton på Facebook, så check it out! Orkar dock inte taga folk idag för nu ska jag sussa!



Sommarjobb

Måste bara säga att guud så sköna tider jag jobbar just nu, 12-18 på apoteket. Rätt så lugnt och trevligt är det denna vecka också och jag kan göra annat än att bara stå i kassan. Sovmorgon varje dag och jag kan sitta och äta frukost och dricka kaffe i lugn och ro och dessutom hinner jag med träning på kvällarna. Nice! Nackdelen är väl att pengarna inte rullar in med samma fart som under ett 9-timmars pass. Men det här kan nog vara värt det. Kanske. V. 26 blir det i alla fall Arla-jobb, kvällspass i en vecka! Gött det med!

Träning - Torsdag 10 juni


7,3 km löpning blev träningen för idag. Först 5 km på 24.50 min, sedan 2 min gång och sedan 2,3 km på 12.10 min. Jag försökte mig verkligen på en bra tid på 5 km eftersom Parloppet är på tisdag men det gick fan inte så bra alltså! Hur kunde jag klara 5 km på 23.30 min förra året undrar jag?! Ok idag var det mycket terräng, men det här blir svårt att slå känner jag. 5 km är nog inte min distans...


CSN är sämst!!!

Igår skickade de mig en räkning på 9300 kr som ska vara betalat inom 20 dagar! HUR I H-VETE TROR DE ATT EN STUDENT SKA KUNNA BETALA DET NU?! På sommaren? Och den summan? På så kort tid? Då vi inte ens får något studiestöd! Detta kunde inte ha kommit mer olägligt.

Ja nu snackar vi ångest i allra högsta grad...

Träning - Onsdag 9 juni


Idag gick jag direkt efter jobbet och mötte upp Frida för ett pass på gymmet. Vi körde uppvärmning på löpband 2,3 km och sedan styrketräning med fokus på ben och rumpa i ca 50 min. Känner att jag behöver strama upp bakdelen lite inför bikinisäsongen, men det lär väl gå sisådär med tanke på att det fettet aldrig tycks försvinna hur mycket jag än löptränar? Så olyckligt...


Tis-Dagens


Ikväll blev det bio och såhär såg jag ut då! Vi satte oss först och tog ett glas vin och sedan blev det Sex and the city(såklart) på Saga, tillsammans med Maria, Frida och hennes vänner Hanna och Emilia. Filmen var riktigt bra tycker jag, sjukt rolig om inte annat!


Gårdagens segling

Det var inte alls lika fint segelväder igår som i söndags, så lite kyligt blev det allt. Men trevligt! Det blev en tur på ca 5 h med lite stopp för grillning och Frida följde även med på båten för första gången. Mys!









Träning - Tisdag 8 juni

Idag blev det "morgonlöpning" med Kristoffer. Avskyr att löpträna precis när jag klivit upp för min kropp sover fortfarande då! Kristoffer sprang skitfort och jag låg typ 25 meter bakom hela tiden. Fruktansvärt frustrerande! 5,8 km på 30.30 min blev det i alla fall...

Träning - Söndag 6 juni


Idag har jag varit med älsklingen ute på sjön heeela dagen. Kappseglat där vi kom 8:a av 27 båtar och sedan käkat hamburgare samt åkt motorbåt med Robban. Träffat på Frida och Ragge och gänget ute på sjön och solat och snackat på deras båt i en vik. Sjukt härlig dag, verkligen helt underbart. Dock glömde jag solkrämen och nu är jag röd som en gris på axlar och ben! Hoppas det går bort över natten... Ikväll blev det även löpning med Jane, 1 mil terräng på 53.45 min och det kändes riktigt bra idag! Nu blir det nog kvällslöpning hädan efter med tanke på värmen.

 


Såhär mycket mat slank ner i magen efter löpningen, så j-vla gott!


Vasaparken

Igår blev det ännu en festkväll med mys i Vasaparken och sedan sommarparty på vår skola. Jag är fan lite sliten. Det var länge sedan jag festade två dagar i rad, faktiskt! Men fy vad det är underbart med svensk sommar när det är som nu! Ikväll blir det inflyttningsfest hos David. Festdag nummer tre? Nä jag står nog över drickat ikväll...





Skolavslutning









SOMMARLOV!

Nu har jag gjort min sista redovisning denna termin, godkänd och klar i allt i termin 4! Nu blir det tantolunden och rosédrickande med klassen! Underbart!

Träning - Onsdag 2 juni


Vatten har nog aldrig varit så gott! Har precis hällt i mig en halv liter plus ett stort glas c-vitamin. Det är verkligen stört varmt ute och både jag och Jane höll nästan på att kollapsa under dagens terrängrunda på 12 km på 69 min. Ingen bra idé att springa mitt på dagen då solen steker på som mest. Känner mig helt förstörd just nu. Måste stretcha, ta en kall dusch och äta...


1 juni

Dagen idag har varit riktigt skön. Kl 8-10 imorse var jag och Frida på Adidas sample sale VIP och shoppade riktigt billigt. Två träningslinnen, ett par träningsshorts och ett par vita sneakers till mig samt två tröjor till syrran:


Till mig, allt för 490 kr!



Till Elinh, 80 kr styck!

Efter besöket på Adidas åkte jag och Frida och handlade i Gullmars, åkte hem till mig och åt/fikade, mailade om vårt boende i Spanien (som är fixat nu!) och sedan gick vi ut och promenderade i "mitt" terrängspår, 6,3 km på 1 h! Mysigt!


Frida


Jag spurtar upp för backen!


RSS 2.0