Energin kommer att ta slut!

 "Energi är när man inte vill uträtta något, men gör det i alla fall."

Detta har en av författarna skrivit i vår kurslitteratur, tror han att man blir gladare av det eller?
Det är verkligen bevisat att den här kursen är skittråkig! Och inte nog med det, här kommer en till:

"Om man vill och bör sätta igång med något men ändå inte gör det, kan det hända att det beror på någon hämning. Sådana kan uppstå till exempel i samband med studier."

Haha, vafan liksom. Böckerna är hemska som de är så gör det inte värre, Olle!
Jag har verkligen inte fått in något i huvudet idag, och ångesten bara växer, kommer drömma mardrömmar om detta inatt!
Det värsta som kan hända är att jag får underkänt! Och det är rena mardrömmen för mig....


Vill bara att det här ska vara över, den värsta veckan ever! :(

Och ledsen Sanna baby för att jag inte kom och hälsade på dig på jobbet idag, men plugget har tagit över mitt liv den här veckan. Maybe next week! <3

Good night.................

Stress!

Nu har jag sådär ont i magen igen. Jag har tenta på fredag och har inte börjat plugga än, så idag måste jag plugga som tusan! Uschusch :(
Ska börja strax, för jag bara måste klara det på fredag! Annars har jag två tentor på en vecka till nästa månad... Så låt mig få ett E i alla fall!

Ut över det där så mår jag faktiskt bättre än någonsin. Mitt liv har förändrats så mycket de senaste månaderna och jag säger bara I LIKE!
Det är sjukt kul i plugget och att träffa massa nytt folk, om man bortser från alla tentor förstås ;)
Jag och min grupp har haft ett riktigt roligt grupparbete också, trots våra olika åldrar. Alla är och förblir nog barn inom sig livet ut!

Nu måste jag återgå till det tråkiga, ska plugga nu!

<3

Klippa mig?

Skulle ha gått och tränat med syster idag på World class, men det blev inte av för hon är en liten sjukling för tillfället...
Det blev istället till att plugga! Jag har suttit i x antal timmar nu (kan lika gärna prata i termer när man ändå är igång), men kom inte så långt trots det. Har gjort lite övningsuppgifter och så, men jag tror på att det är nyttigt, känns faktiskt som om jag kommit en liten bit på vägen i alla fall, eller ja snarare fått en start på ett helvetiskt pluggande...

Har funderat lite på att klippa mig! Klippa lite lugg och klippa av en bit av håret, är faktiskt lite småtrött nu på mitt långa hår, och det är nog första gången jag känner så!
Bara jag vågar, sist jag klippte lugg så ångrade jag mig... men man kan ju alltid försöka på nytt!

Tycks i alla fall ha åstadkommit någonting vettigt idag, både pluggat och skrivit rent vår enkät till gruppen. Brabra...


Jaja, ska ta och sova lite :) God natt och puss!


Grundläggande metod

Just nu läser jag nog den värsta kursen som vi kommer att ha! Grundläggande metod... vilket för er som inte vet innebär undersökningsarbete och räkning av statistik.
Vi ska ha tenta om ca 10 dagar och jag har knappt läst någonting = ÅNGEST!

Idag ska jag och min grupp träffas och fortsätta med enkätarbetet som vi ska dela ut på arbetsplatsen som vi undersöker.
Grupparbetet kan ju vara ganska så roligt ibland, men böckerna som vi måste läsa känns som en plåga! Jag måste ta tag i det här denna vecka!
Dessutom så måste jag börja ta tag i träningen, känns ju totalt ovärt att betala träningskort om man inte tränar!
Blä för mig, lite skärpning nu va...

Finns det något "bra"?

Ibland så förstår jag inte på mig själv. Vad vill jag egentligen? Vad är jag ute efter?
Varför ska det t.ex vara så att man alltid vill ha det som man inte kan få, och när man väl lyckats med det så är det som om man bara skjuter det åt sidan, och så vill man lik som fortsätta upp på en "högre nivå". 
Kanske är det så för att man bara vill utmana sig själv och se hur högt man når. Men när man väl faller, är man nöjd då? Är det fallet man egentligen är ute efter?
Om det nu är så, varför kan man då inte bara få stanna på den nivå där man trivs, där allting tycks vara lagom, och så slipper man fallet som oftast gör så ont? Jag önskar att jag skulle kunna stanna, men det är väl något jag får ta och lära mig, och det är helst NU.
AHH. Hur är det möjligt att en människa kan ha så mycket tankar?  Ibland känns det ju som om man ska sprängas om man inte får dela med sig av dessa! Och hur kan det komma sig att tankarna förändras så radikalt hela tiden, ibland är de på topp och ibland ligger de och nosar i botten. Jag blir nästan galen, önskar bara att min hjärna kan sluta vela hela tiden. Eller är det bara jag som ljuger för mig själv för att hitta något som kan vara, eller bli till ett fel? Men vad är egentligen rätt då?

Välkommen till min nya blogg!

Tjollahopp! 
Nu ska vi se ifall det kan bli något roligt bloggande här då, kanske dags att ta sig tid att börja reflektera lite kring sin egen vardag.
Kan bli kul att sprida lite tankar här, både för andras och för min egen skull! ;)

RSS 2.0