Saknar sommaren som faaan


























Träning - Måndag 30 augusti


Första skoldagen idag och nu är det plötsligt höst och kallt, eller snarare svinkallt för att vara slutet på augusti. Sommaren är kort och det är så himla sant, den här sommaren var verkligen kort. Det blev varmt snabbt men lika fort försvann värmen igen. Det suger. Idag blev det i alla fall träning igen (enda gången jag uppdaterar här jag vet). Jag hade inte så mycket bättre för mig ikväll så det blev löpning till och från gymmet + lite löpband, vilket resulterade i 7,6 km. Körde även 9 set axlar och en massa situps på pilatesboll när jag ändå var där. Gött.


Träning - Söndag 29 augusti


Idag har jag för första gången på mycket länge tränat ihop med min vampyrvän Frida, även hon är från Volturis klan, som ni ser (red-eyes)! Det blev rätt lätt träning på gymmet då vi efter en lång lunch på Wayne's plus shopping kände oss lite sega. Tanken på att skolan börjar imorn gör mig även helt utmattad. Vi körde i alla fall 1 km löpning och sedan 40 min styrketräning för arm/axel/skuldra samt lite lår. Nu sömn, för imorn börjar allvaret! Termin 5.


Träning - Lördag 28 augusti


Idag blev det kort och snabb löpning - 5 km på 24.50 min vilket är ett snittempo på 4.58 sek/km. Kändes rätt bra idag med, trots träningsvärken från torsdagens löpning. Nu är det exakt 2 veckor kvar till Halvmarathon och jag måste springa 21 km någon dag innan dess. Jag borde i alla fall springa en runda på runt 18-20 km för att se hur jag mår efter det!


Yesterday



Igår morse vaknade jag med årets träningsvärk i framsida lår! Tog mig i alla fall till stan trots lite svårigheter att gå normalt, hälsade på Frida D på Apoteket och svalde en ipren, tog en fika med mina saknade klasskamrater Maria och Andreas, fick skolångest inför måndag för att sedan möta upp Frida R som skulle shoppa lite. Därefter åkte vi till fältöversten, handlade god mat och gick hem till henne och Ragnar på gärdet. Lagade mat och inväntade min man för en mycket trevlig kväll med mat, vin, kaffe och cheesecake! Mysigaste. Två sommarlovsdagar kvar nu och det känns otroligt tungt! Pallrade mig upp så sent som 10 imorse och höll ändå på att dö av trötthet. Hur ska detta gå?


Träning - Torsdag 26 augusti


Idag gick löpningen helt fenomenalt jävla bra på något konstigt vis. Asfaltlöpning 13 km på 68 min, vilket är ett tempo på 5.14 min/km! Jag vet inte hur jag kunde få såhär mycket krut i benen så plötsligt? Tack vare vila och fest eller? För träna har jag inte gjort mycket, men sprang som en gud gjorde jag i alla fall. Med 780 tappade kalorier är jag bara så nöjd med livet och har fått löparglädjen tillbaka!


Kryssning

Medelåldern på Birka paradise denna tisdag var typ 80+ men vi fyra hade fasen jävligt kul måste jag säga! Mat, party, bad och solning. Nä jag skojar inte när jag säger att de hade pool, bubbelpool och solstolar inomhus med stora UV-lampor som vi myste under. Skönt när det samtidigt regnade utomhus!












Birka Paradise


Ikväll blir det 22-timmars kryssning med kära Kristoffer, Frida och Robban! Otippat ja. Nice, ja! Haha. 50 kr så varför inte!


Träning - Fredag 20 augusti

Vet inte vad det är med mig, men fy vad dåligt jag mår varje gång jag springer. Idag fick jag lov att stanna och gå i två omgångar för att jag trodde att hela maginnehållet var på väg upp. Håll hade jag också, vilket jag inte fått på det senaste hela året! Men, det bättrade sig till sist och det hela slutade på 8 km på 44 min, mestadels terräng. Usch.

Snaps





Snaps, haket som jag hängt på hela sommaren typ. Idag med bara Frida och lite rose. Mys. Nära och bra, tog 8 min att ta sig hem ikväll. Sjukt bra. Känner dock att sommaren börjar ta slut, börjar skolan om 11 dagar!


Träning - Onsdag 18 augusti


Äntligen lite löpning! Vet egentligen inte varför det inte har blivit av på senaste tiden, men idag kämpade jag mig i alla fall igenom 12 km terräng på 65 min. Känner mig inte redo för ett halvmaraton just nu, men det ska jag väl bli...


Love couple


Precis hemma från en visit i Frida och Ragnars nya lägenhet på Gärdet. Finfint! Har hunnit med att sova hos pappa i natt efter lite kalasfirande igår för Sandra som fyllt 18, en promenad med hunden, en runda på stan med Sandra, lunch på Rosannas jobb med hennes b-friend Ben, från Australien - så med andra ord så har jag bättrat på engelskan i 2,5 h också! Middag med älsklingen och så lite träning på det, 5,1 km löpband. Fantastiskt trevlig och impulsiv dag må jag säga!


Nya köksbordet!



Sålde som sagt det gamla svarta köksbordet på blocket, fick 2500 kr för det och fick sedan detta bord + stolar av Kristoffers päron, som vi nu slipat, målat, målat och målat. Från början var det nämligen träfärgat så det var ett himla jobb, men det var det värt! Fint kommer det nog att bli när vi fått till det med lite ny, annorlunda inredning. Vitt, vitt, vitt ska det vara!


Jobbhelg och grillning hos mamma









Satan i gatan vad helgen har varit varm! Äntligen har vi fått smaka lite på sommaren igen och så typiskt att jag jobbat fredag, lördag och söndag i en kyl. Dålig tajming. Men det är pengar! Igår efter jobbet blev det i alla fall en mysig grillkväll hemma hos mamma och Joe med deras vänner + syrran och Daniel. Det enda tråkiga var väl att jag fick ett mycket smärtsamt getingstick i fingret och torskade tipspromenaden så illa att jag fick tröstpris.


Brun?


Ok, jag erkänner att jag inte blev så brun som jag brukar bli utomlands. Men nu är jag fasen lika vit som för ett halvår sedan! Typ. Sommar kom tillbaka!


Träning - Söndag 8 augusti


Efter jobbet igår var jag så trött att jag kunde spy, somnade i sängen i 1,5 h och senare på kvällen åkte jag och Kristoffer till gymmet. Där blev det svettig löpning på löpbandet, 7 km på 36.15 min och sedan körde jag några set triceps, mage och lite frivändningar. Nice!


Festen har börjat








Sedan mina darlings Frida och Rosanna kom hem från Australien så har det fasen varit party två gånger i veckan! Detta har inte hänt sedan jag var 18-19 typ. Slitigt är vad det är, men kul de allra flesta gånger. Igår var det balkonghäng hemma hos mig och Kristoffer och sedan tog vi en tur till Debaser Slussen. En mycket trevlig kväll med några av mina favoriter!


Träning -Torsdag 5 augusti

Idag blev det till att börja med en tur på cykel in mot Söder för att köpa målarfärg till vår byrå, som vi nu ikväll målat vit! Gissar att vi cyklade runt 1 mil i alla fall. Mysigt i dagens fina väder! Efter att jag och Kristoffer slängt i oss en pizza fick vi dåligt samvete och joggade till gymmet också, 3 km jogging och ca 45 min arm/axel/rygg och mage blev det!

Träning - Tisdag 3 augusti

Ikväll efter mycket bök och stök i lägenheten så sprang jag och Kristoffer till gymmet. Jag tog mig an löpbandet och sprang 5,1 km på 25 min för att sedan jogga hem igen. Sammanlagt blev det då ca 8 km löpning! Skönt.

Blocket

Igår lade vi ut vårt köksbord på blocket, kanske lite för billigt, för satan i gatan vad folk har ringt, mailat och lämnat meddelanden! Vi gjorde det bara för skojs skull, ifall någon liten individ skulle nappa. Inte ALLA. Men jäkligt kul i alla fall. I eftermiddag kommer några och hämtar det och vi kommer att vara utan köksbord ett tag, haha!

Snart kommer pappa hit och tapetserar om i vårt vardagsrum, brunt blir det. Brunt och vitt. Nu ska det äntligen bli förändring! TV:n ska även få hängas upp på väggen. IKEA känns även som en bra idé för dagen då vi behöver nya gardiner, kuddar och hyllor.

Träning - Måndag 2 augusti


Idag blev det en promenad till gymmet för första gången på säkert 6 veckor! Väl där körde jag igenom armar, ben och mage på 45 min för att sedan promenera hem igen i spöregnet, men rätt mysigt ändå. Skönt med lite styrketräning igen, det behöver jag verkligen! Även om löpningen borde ligga i fokus just nu...


RSS 2.0