Aj

Jag tog mig i kragen och pallrade mig ut på en löprunda i 30 min i alla fall. Kanske inte så smart för nu smärtar det ännu mer i mina underben. Trots att jag värmde upp med att springa toklångsamt de första 10 minuterna. Vad gör man?


Ork

Jag är så sjukligt trött. Mina ögon är helt rödsprängda av saknad sömn. Halva klassen sitter och sover på föreläsningarna och jag likaså. Jag vill springa nu men jag kan bara inte. 
Dock är jag glad ändå för solen har lyst mig i ansiktet idag och hettat på min svarta skinnjacka. Skinnjacka och tygskor. Bara en sån sak...

Vill ha...


Den beiga kjolen är hur snygg som helst! Måste bara ha. Men jag måste sluta internetshoppa någon gång!





Vill träna!

Helt plötsligt är allt jobbigt över för ett tag. Vad ska jag göra nu liksom? Idag slutade skolan kl 12. Därför blev det att träffa mamma i stan, shoppa, träffa Maria för att sedan möta upp älskling för att handla hem mat och tvättmedel. Tvättstuga är det vi pysslar med ikväll, jag och min älskling.

Just nu vill jag så gärna ut och springa! Men känner att mina ben håller på att drabbas av benhinneinflammation eller liknande. Så jäkla surt!!! Vill träna... Måste nog köpa nya löparskor till att börja med. Fan.

Tonight

Lördag idag! Men känns icke så... Har ett satans stort arbete som handlar om hela min träningsperiod som ska in på söndag. Vilken ångest. Vill att det ska bli bra! Pluggade massa timmar på min fredag. Idag ska jag ju på två kalas, först hem till mor på middag m.m och sedan till käraste Frida som fyllde 21 i måndags! Ikväll blir det alltså partaj! Very very nice!

Tisdagsmorgon och kaffe

Idag blir det styrketester på gymmet, hur nu det kommer gå! Hoppas på något resultat i alla fall.
Sedan vattengymnastik med klassen, kul ju!
Men måste sticka nu! Förresten. Fick ett stick i armen igår, vaccination pågår denna vecka. På torsdag kommer det värsta. Usch...

Kärlek

Ååh idag, och för att inte tala om igår(!) så känner jag mig sådär fantastiskt extra kär i min söta lilla älsklings sambo Kristoffer!
Så det kan vara när jag varit borta på besök hos mamma hela helgen.
Allting är sådär mysmysimyspysigt och jag känner mig jättelycklig just nu, mitt i all stress med skolan...

"My hapiness depends on You"


suddig sensommar



Skor skor och skor

Det som låg i paketen! Dinsko som ni ser. Det sista paret är från H&M, inte jättesnygga men väldigt bekväma!



Hemma

Sitter hemma och dricker en kopp kaffe och pluggar, skriver. Otroligt skönt måste jag säga. Gillar verkligen skriftliga arbeten då man kan sitta hemma för sig själv, ta det lugnt, kliva upp när man vill och vara effektiv när hjärnan väl har lust. Inte bara tokbanka in kunskap inför en salstenta som sedan ska tömmas ut ur huvudet igen för att kladdas ned på ett par papper i 3 timmar.

Imorgon är jag "skrivledig" igen, skööönt. Nu ska jag ut och springa i vårvädret tänkte jag. Ska springa till posten också, hämta lite roliga paket. Kanske visar er sen med lite bilder!

Gympapass

Idag har jag sovmorgon! Fantastiskt såhär efter en tenta! Bortsett från att jag blev väckt av pojkvännen vid halv 6 imorse och sedan fått en massa sms vid 8-tiden ifrån förvirrande klasskompisar, så har det ju varit skönt... Haha. Jaja, lite extra har jag i alla fall fått sova och nu kan jag gå runt och mysa i lägenheten någon timme innan jag ska åka.

Idag blir det bara ett gympapass i skolan, för att vi sedan ska lägga upp ett pass på egen hand som ska köras med klassen, typ nästa vecka? Lär bli kul, haha! Efteråt tänkte jag och Maria köra lite styrka på gymmet. Insåg att vår träningsperiod är "över" efter den här veckan och snart ska vi mäta upp våra framsteg, så igår pressade jag mig själv och gick ut och sprang i ca 40 min fastän jag var dötrött... Shit, måste träna meeer!

Bara en bild bara för att ha med en bild. Fridays förra året, då jag fyllde år! Fyller ju faktiskt år om ca 1 mån, 21! Ångest ju.

Djurmönster


Har gått och blivit lite besatt av djurmönster har jag märkt. Köpte nyligen en zebraklänning från H&M.
Inte just denna, men en liknande fast utan armar. Hur fin som helst, plus fin passform.
Dessa plagg verkar dock ryka rätt fort ur butikerna. Är zebra- eller leopardmönster finast? Zebra va? Känns ju lite mer "neutralt" på något sätt, om man kan säga så... Hah.

Fredag

Gårdagens träning blev löpband 7 km, på 36 min. Bra jobbat tycker jag, det kändes bra i alla fall! Jag blir glad av att träna och man mår så bra efteråt. Utmattad och svettig! Låter lockande eller hur? Idag blir det bara plugg på studentpalatset, tenta på måndag i psykologi. Känner mig rätt otaggad dock...
Hoppas på en god middag ikväll med älskling. Jag är ju ledig i helgen, kommer plugga mycket men ändå! Fri att disponera min tid i alla fall.. Det är väl det som räknas?


Träna eller banta?!

Hittade precis bloggen imapoet.devote.se och läste lite. Ursöt tjej som berättar om hur hon föredrar muskler istället för att banta. OM jag håller med! Själv tränar jag för att få bättre hälsa, bättre kondis och framförallt för att känna att jag kan äta i princip vad jag vill. Vilket jag också gör! (I lagom mängd såklart.)

Jag har sedan jag var liten alltid varit väldigt smal. Men vid sisådär 19 års ålder så hände något. Kroppen sa ifrån, förvandlade mina dåliga hälsovanor med alkohol och skräpmat till fett på min kropp. Hoppsan sa! Vad hände tänkte jag. Men det gick ju inte över för det. Pluffset satt där det satt, men nu har jag verkligen tagit tag i den där främmande skiten. Det var inte jag att se ut så. Ni vet när man får se en strandbild på sig själv, då det verkligen går upp för en; "Är det där verkligen jag, ser jag ut sådär?!" Hade nästan gått upp 9-10 kg från 18 års ålder till 1,5 år senare. Jag trodde att det var något fel, att det stod fel på vågen eller att jag måste ju för tusan vara gravid eller något. Men icke. Jag fick inse mitt öde och helt enkelt börja jobba, börja träna. Vilket jag nu också gjort i snart 2 mån, regelbundet 3-4 ggr/v, och inte bara hipp som häpp lite då och då. Jag har mitt träningsschema, tränar kondition i form av löpning och styrketräning för hela kroppen. Snacka om att må bättre igen! Har i alla fall gått ner ca 5 kg (sen min maxvikt där för ett år sedan) även genom att ha minskat ned på partajjet och att jag äter regelbundet. Men unnar mig ändå godsaker, rätt ofta faktiskt!

Ja, värt att tänka på i alla fall. Vi börjar åldras redan vid 20 (hör och häpna!) Träning är bra på alla sätt, plus att det är sååå kul att märka förändringar på sin kropp! Både på utsidan och på insidan! Träna mer, ät lite mer. Istället för att banta...


Vad är det med mig?

Aaaaah det är så mycket snö ute! Usch usch usch, gillar det inte alls. Vill ha värme och det är nu. Nej just nu vill jag ingenting som är, jag vill göra allt som jag inte gör, och vara just där jag inte är. Sova när jag är vaken och vara vaken när jag sover. Vara hemma när jag är i skolan. Vara ute när jag är hemma. Ja allt känns ostadigt just nu helt enkelt. Jobbig slutetpåvinternperiod...


NYA SKOR



Vår och sommar! Kom till mig nu!

21?

Hejhejhallå! Har haft tenta idag så nu är jag glad! Nu kan man njuta lite av livet för några timmar. Har nyss varit ute och sprungit i 30 min dessutom, riktigt skönt! Ikväll blir det födelsedagsmiddag för min kära vän Angelica som fyller 21 år idag! WOOHOO! Grattis grattis kvinna!

Vad gamla vi börjar bli! Det känns ju som om det var igår vi fyllde 18 och skrattade oss lyckliga för att vi fick gå ut på krogen och härja. Ett vansinnigt år var det. Men också vansinnigt roligt! Vad är kul med att fylla 21 liksom?



Men iallafall, STORT GRATTIS SÖTNOS! :D

ÅRElife


Jullan, titta vad jag hittade! Hade helt glömt. ÅRE var ju apkul!

RSS 2.0