Kalas

Har precis kommit hem från stan där jag var med Sanna och Rosanna, lite shopping, image146dock inte mkt, hittade inget särskilt fint till ikväll, men men, får se vad jag slänger på mig för något kul...
Förresten så gjorde jag tentan imorse också!! Har legat och haft rejäl tentaångest hela natten, så ingen sömn har man fått heller, ikväll blir det utgång dessutom, men först middag och 20 års kalas för Frida, jobbigt att vara trött i sådana lägen, men det ordnar väl sig det också! Är bara sååå glaaad för att tentan är borta ur mitt liv nu(om jag nu klarade den), så ikväll blire partyparty mina vänner!!















Jag är helt såld...

...på internetshopping!!  Särskilt när man sitter instängd som nu och pluggar. Jag blir galen på mig själv! Men det är så kul att bara klicka på lite grejor man vill ha, och vad skönt -  "detta kan jag ju betala nästa månad"!! och VIPS så har man klickat på knappen beställ. Sen får man en, eller flera, nedrans fakturor månaden efter och så får man betala en klumpsumma med cash, utan att "få någonting för det"... Men man blir ju faktiskt glad en stund då det kommer ett paket på posten med kläder, utan att behöva betala, just då...


image145

Tiden går för fort

Tar en liten paus från mitt pluggande nu, har suttit bänkad vid köksbordet sen kl 15. Nu har jag skrivkramp och är proppmätt efter maten. Det känns som om jag hamnat i något slags koma, instängd i mitt eget huvud och i den tysthet som råder när man är helt ensam hemma- hela tiden hör jag klockans irriterande ljud ticka för varenda sekund som går. Tiden går för fort!!


image144

Jag förstår inte vad jag håller på med

Vad göööör jag!?!? Jag förstår inte vad jag håller på med. MEN jag kan verkligen INTE plugga!!! Motivationen står just nu på noll, och det har den i princip gjort hela veckan. Det är bara stopp!! Både i huvudet och i kroppen. Jag känner mig döööd, som en zombie som bara går runt och lallar, orkar inte göra någonting, jag skulle kunna sova i en vecka känns det som... Tentan är på lördag morgon, och just nu kan jag inte ett skit, inte ett dugg!! Och jag har inte ens ångest!! Jag känner mig kööörd...

image141

Vad tycks??

Har precis beställt denna klänning! Jag tycker att den var ursöt! Vad tycker ni??

image140

Söt klänning

Jag är fruktansvärt shoppingsugen. Jag får snart abstinens!!! Jag vill köpa massor med nya grejor, klänningar, skjortor, väskor, skor och jaaa bara aaaaallt nytt!! Får kanske ta och bli lite shopping imornkväll, så som jag suktar mig själv genom att spana in tusen hemsidor så kan jag inte hålla mig längre... Det kliar i hela kroppen. Synd bara att man är en fattig student i mer än 2 år till......

image139


Dagens...

image137image138

Det rullar in pengar igen

Imorse sov jag för länge igen. Jag vaknade halv elva, fast än jag tyckte att jag somnade i tid igårkväll, men jag får väl anta att jag behöver lite sömn och energi då.

Idag har jag lyckats skriva klart alla instuderingfrågor inför tentan också, och det känns sjuuukt skönt. Nu ska jag bara lära mig allt också!

Jag pratade med Frida i telefon för ett tag sen, hon berättade om allt hon fått i 20 års present- och hon fick mig att bli lite smått avundsjuk... Jag insåg snabbt att det är idag som det rullar in pengar igen, och vi två ska ses i stan idag, och det läääär bli att shoppa lite, bara lite granna!

Sen ska vi på träning kl 20 till 22 ikväll, och det ska bli skitkul eftersom det inte var någon gymnastik förra veckan.  Jag skulle mer än gärna vilja träna gymnastik fler än en gång i veckan, för det är så jäkla kul och så himla bra träning! I´m loving it!

image136


Ångestdag

Idag är en dag som är en ångestdag, den första ångestdagen på veckan, det är tentaplugg - och det ger mig ångest. Bara bara plugg i 5 dagar framöver- och inget socialt liv alls, det kallar jag ångest!
Som tur är har älskling tenta samma dag som mig, så idag pluggar vi ihop, men senare i veckan blir det värre.
Kan hända att jag sätter mig med Jessica någon dag också, förhoppningsvis... Det gör saken lite roligare i alla fall.

Nu måste jag fortsätta banka in massa instuderingsfrågor skallen...

Byee


Grattis Frida 20 år!

Idag fyller min söta ängel Frida hela 20 år! Massa massa GRAAATTIS till dig min babe!

image135

Igår

Igår var det Karaokekväll på Lilla, jäkligt kul måste jag säga, önskar att man kunde sjunga någon enstaka ton åtminstone, men icke, jag avstår, och det bör alla vara tacksamma för. Drog dock hem rätt tidigt eftersom jag började jobba kl 6.45 idag... Men kul var det så länge det varade!
image134

















Ikväll

Jag ringde Frida i panik för någon timme sen, och hon räddade verkligen min kväll, som för en stund sen såg rätt så mörk ut... Jag hade nämligen nollnollnoll planer för kvällen.
Men tack och lov så ska jag nu iväg till Lilla och träffa tjejerna! Och det ska bli sjuuukt trevligt!
Det var så länge sen vi satt där nästan allihop och tog några glas öl, eller ja vin för min del...

Love yoou soooo.

Beställt

Sååå snygg till sommaren! Så jag var bara tvungen att beställa med en gång, väldigt impulsivt av mig, så jag hoppas den passar också!

image129

Inget påsklov här inte

Idag har jag försökt plugga, jag är ju trots allt "pluggledig" nu i en vecka, inför tentan... Men tänk så jääävla kul då... Tack för att man får påsklov liksom! Aaaahh... Så taskigt. Tentan är dessutom en lördagsmorgon!

Ikväll blire tjockiskväll - godis, cola och chirre med älskling...
Gööött?
Men nja, jag måste sluta upp med detta snarast....

Hyrt film har vi förresten gjort också - Underbar och älskad av alla, om den nu är bra?
Den verkar vara hyffsat omtalad i alla fall.



Puss och hej trevlig kväll


Bra dag?

En hyffsat bra dag idag hittills, även fast jag bara tillbringat hela dagen i skolan i princip.
Kursen når mot sitt slut, vilket är skönt. Dess värre så innebär det att vi har tenta nästa vecka...

Efter mina föreläsningar idag så träffade jag Alexandra för en fika på skolan, nu när vi båda pluggar där så bör man ju passa på att ses för att få lite uppdatering om allt och ingenting.
I like.
Det var trevligt i alla fall, även om det bara blev en kort stund innan vi sprang mot tåget, för vi båda måste ju "plugga" nu... egentligen.


image125
Solen kom i alla fall fram en stund idag bland allt regn och blask...


Today

image124

Svart, vit och grå.......



Jag vill ha vår

Just nu sitter jag och äter frukost och tittar ut genom fönstret och är helt fascinerad av att det faktiskt snöar!
Sjukt sjukt sjukt, jag vill ha vååår!!

Frukost är i alla fall gott, speciellt när mamma fixar. Idag blev det grovt bröd med ost och gurka, kaffe, juice, banan och en god liten proviva shot! Muumsi!!
image119
Nu måste jag fixa mig, sedan är det möte i skolan med gruppen kl 10! Lär väl vara klara vid 12-13, sköönt!
Puss och hej

Flätat

image117image118


Måndag är det också...

Sämsta dagen idag! - Det regnar, det är iskallt ute, bussen var 10 min försenad nu när jag skulle åka hem så jag är nu mera en isbit, det är trist i plugget och jag är trött som en jag vet inte vad...
Jag säger bara usch. Måndag är det också...

Nu sitter jag och dricker varm choklad, försöker tina mina fötter och vara glad för att jag faktiskt fick C på senaste tentan.
Jag som tyckte att jag skrev så sjukt dåligt, men jag tackar, tar emot, bugar och bockar...

image114

Imorgon är det i alla fall tisdag...







Ingen lust

Håller på att sminka mig, ska åka till plugget om 1 h, och jag har verkligen ingen lust...
Det blir en ovanligt lång dag idag också, 10-16. 2 föreläsningar och sen tentagenomgång, ångeeest...

God dag!

Har nyss kommit hem från Elina där vi åt lunch, pratade och kikade på några avsnitt av Sex and the City. Trött som jag är så somnade jag självklart i hennes soffa, och trodde att jag fortfarande låg i sängen på morgonen när jag vaknade igen, men inte det inte... 
Jag förstår inte, jag somnar hur lätt som helst och jag kan somna vart som helst, när som helst...
image113

Nu är jag i alla fall piggare, jag har tagit mig en varm dusch och ska fixa mig i ordning nu för att sen åka och titta på Kristoffers innebandymatch, för första gången faktiskt, så det blir nog kul.


Igår var vi förresten på middag hemma hos Frida och Ragge, åt tacos och tittade på melodifestivalen.
Jag tycker dock att Sanna Nielsen borde ha vunnit. Charlotte är ju också bra, men jag tycker att Sannas låt var bättre, och hon hade gjort sig förtjänt av en seger tycker jag.
image112


Nu måste jag skynda! Hejsvejs!

Plättar och vin

Hade ytterligare en myskväll med Kristoffer igår, åt plättar och drack vin framför Let's dance, hah... Missade dock vilket par som åkte ut??

image106

Kristoffer drog till jobbet nyss, därför är jag uppe så tidigt, har ätit frulle och så, men jag ska nog gå och lägga mig strax igen så jag inte somnar mitt på dagen idag, vilket jag har en tendens att göra då jag är för trött...

Inställt

Skulle ha haft föreläsning kl 13-15 idag, meeen jag hinner precis komma in till universitetet och möter 2 tjejer i min klass som säger att det är inställt!! Sådant är verkligen sjukt irriterande, speciellt när man har en bit att åka!
Men men... Desto trevligare var det i alla fall att träffa Sanna och Rosanna och ta en lång fika med babbel i centrum. Mys!
   

Jag kom hem för en stund sen och sitter nu här och är ashungrig, har inte ätit något på hela dagen. Jag har bara fått i mig 2 koppar kaffe och lite youghurt imorse, inte braaa.. Så nu är det foodtime!!

Byee


Vill ha...

...denna söta klänning!

image105

Finns inte i min storlek!! Skit...

Cloverfield

Kom precis hem till mig, det blev bio ikväll, studentbio faktiskt! 60 kr kostade det ! Hur billigt som helst ju!
Vi (jag och Kristoffer) såg i alla fall Cloverfield, och den var bra! Kort och bra. Gillar inte att se långa filmer på 2,5 h eller liknande, man får ju inte prata! Och då blir det ju totalt osocialt och uttråkande...
Just nu sitter vi i och för sig vid varsin dator - väldigt socialt det. Eller inte...

Lär väl gå och mysa strax skulle jag tro,  jag var bara tvungen att skriva ut lite papper inför morgondagens föreläsning, och självklart fastnar man här...


image104


En kväll på Södersjukhuset

Hej och godmorgon blir det för min del! Jag och Kristoffer är hemma idag, vaknade kl 12 och åt frukost nyss, så underbart med ledighet, att få sova ut och bara göra vad man vill!

Igår efter plugget så var det inte lika kul,  fick skynda direkt till Södersjukhuset där min stackars älskling låg i en säng stucken med sprutor, läkarna trodde att det var någonting med hjärtat eller lungorna eftersom han inte kunde andas normalt, men efter en massa undersökningar, EKG och röntgen så kunde de inte hitta några fel? Så efter att vi spenderat en jäkla massa timmar där i sängen så fick vi åka hem vid 21.30... 
Tur i oturen kanske!

Så nu ska vi vila en massa idag!

Hörs senare..

Dagens...

image99image103

Ont i kroppen

Sitter och äter frukost nu, är en trötter och saknar min Kristoffer en massa...
Jag har extremt ont i kroppen också! Kunde knappt vara med på träningen igår för att jag har så ont i fotlederna. Förut var det knäna, sen handlederna, och nu detta! Ledbesvär när man inte ens fyllt 20?! Jag menar, det gör ju ont för varenda steg jag tar.... Och det paaaallar jag inte med!
Men what to do liksom??.......

image96 image98


Idag är det seminarie i plugget, diskussion i 2 h, och det lär tyvärr gå åt helvete...

Hade gärna stannat hemma idag måste jag säga... Men jag är i alla fall ledig imorgon, SÅ nice!

Dagens...

image94image95

sova tills jag vaknar

Ahhh gaaaaaash vad trött jag är, vill bara sooova tills jag vaknar någon gång...
Blev tvungen att gå upp vid 8 imorse för att Kristoffer skulle iväg till skolan, och jag ska hem till en tjej i klassen alldeles strax för att göra vårt arbete till morgondagens seminarie. Jag som trodde jag skulle få vara ledig idag, men iiiicke sa nicke, här ska man läsa tuuusen sidors artiklar på engelska! Blä.

Ikväll är det träning och jag får träffa Fridorna, trevlans!

Puss och kram!

Lördag 8/3 !

Firar Angelica 20 år! Tjiihoo!

       

     


Nöjd

Fick denna jacka och dessa solglasögon idag som jag beställt, och jag är mycket nöjd! Jackan är en skinnimitation - men snygg ändå, och dess bättre snyggare i verkligheten, kostade bara en femhundring så det var det värt. Får se ifall det blir en till sen i äkta skinn, kanske en brun... :)
image80image81


Fredag

Hellooo...
Är hemma hos älsklingen nu, ligger och myser och kollar på film, vill inte gå härifrån...
Måste dock fixa i ordning mig alldeles strax för att möta Sanna och Rosanna i stan och inskaffa en present till Angelica som fyllde 20 år igår! Grattisgrattisgrattis gumman!

Ikväll ska jag hem till Elina och Robin och spana in deras nya lilla bostad, lär bli nice. Sen blir det nog att åka hem rätt tidigt, för jag ska jobba i helgen igen, as usual... 
Men men, det är pengar, måste spara till semestern, för jag vill resa!

Nu ska jag gå och pussa på min älskling, sen sminka mig och fixa, pussheeej!

Lantis

Sitter i lantis datasal nu på universitetet, har precis haft redovisning som gick hyffsat och just nu väntar jag på att åka iväg för att träna med älsklingen, och han slutar inte plugget förrän halv fem...

LEDIG IMORGON, sjukt skönt, jag säger bara SOVA UT!
Någon gång på dagen sen ska jag träffa Frida.R och fika eller något, lär bli trevligt :)

Ett på natten

Tjäänna.
Har precis duschat, varit på gymnastikträning och nu sitter jag här och försöker förbereda inför redovisningen imorgon. Kuuul kuul. Klockan ett på natten liksom...

På torsdag och fredag är jag i alla fall ledig, och på torsdag kväll ska jag gå och se Footloose!
Lär blir riktigt kul tror jag...

image67

Lite färg!

Titta så bra, jag har lyckats köpa lite färggrannare kläder på sistone.
Iställt för att bara bära svart, vitt och grått så är det ju faktiskt lite roligare med färger, speciellt nu till våren och sommaren...

image66

Mönstrad sjal: MQ 249 :-
Ljusröd fordralklänning: Ginatricot 129 :-
Rosa tunika: H&M rea 59 :-
Randig tröja: Ginatricot 149 :-
Gul bikini hålbroderi med blommor: H&M 258 :-


Imorgon får vi bryta nacken hur mycket vi vill...

Tjooohejsan!
Har precis kommit hem från stan, har varit och fikat med Frida på Espresso house och fixat hennes medlemsskap för gymnastiken. Nice nice! Så imorgon får vi bryta nacken hur mycket vi vill... Skönt? Försäkringar är ju bra ibland...

Jag har besökt ett par MQ-butiker idag också och hittat en sjal som jag köpte för min check, har dock 300 kr kvar att handla för, men det lär inte vara några problem framöver...

image65

Finfin tycker jag, gillar mönstret med blommor.

Slappardag

Idag är det söndag, vilket innebär slappardag!
Jag är så sjukt trött, har sovit ca 10 h under hela helgen, så det blir nog en tupplur snart, för att sen kanske plugga lite. Jag jobbade nämligen hela dagen igår, sen skyndade jag iväg på en god middag hos Matte med Kristoffer Elin och Robban, efter lite förkrök så mötte vi upp Frida och Ragnar och så blev det utgång på Debaser på Söder. Inte så kul när man är så trött, så vi tog en taxi hem vid 2.30.

Idag har jag varit i Kista Galleria med Elinh och Daniel, och jag hittar verkligen ingenting på MQ som jag kan köpa för min bamsebonuscheck. Men men, det kommer väl in nytt snart hoppas jag...

Här är dagens klädsel, och mitt nyfriserade hår!

image63

RSS 2.0