Vill ha!

image236image237
Det vore inte fel att strosa runt i detta en underbar dag som denna! Valborg är det idag också. Jag tror att jag och Kristoffer kommer att sitta och grilla och dricka lite vin med vänner bara. Det vore ovanligt att få syn på en brasa det här året, men vi får se vi får se! Man orkar ju aldrig pallra sig dit, förresten så stinker man i en vecka efteråt.

En måndag på Fridays

Igår sov jag ut, jag och älskling, tillsammans äntligen. Pluggade på dagen, Kristoffer i alla fall. Jag läste något kapitel bara, bland mina sju underbara böcker...
Vid 18 tiden åkte jag till stan och mötte Angelica för att äta middag och babbla. Vi gick till Fridays i kungsan, åt ceasarsallad, vitlöksbröd, cola, och tog varsin Irish coffee. Jag som fyllt år fick en birthday-icecream också, som dessert, av en kille som jobbar där! Himla snällt av honom. Jag och Angelica delade såklart, och gott var det!


         

Är inte det sjukt?

Jag känner mig konstig! Jag kan inte sova. Jag har inte riktigt kunnat sova på två dagar nu, mardrömmar och annat elände. Vad tänker jag på egentligen? Jag känner mig rastlös också. Min mage är hungrig, men inte jag, inte min mun. Jag gör ju ingenting! Eller gör jag det? Allting är bara för roligt, vart är det tråkiga, det trista, det dåliga? Hur kan jag må dåligt över att må så bra? Konstigt är vad det är. Hela jag känner mig knäpp. Nyligen sa en lärare till mig att vi människor behöver problem för att överleva, och om vi inte har några, så skapar vi oss det! Är inte det sjukt? Ska jag inte vara lycklig över lyckan att kunna göra vad jag vill, och ha tid till allt jag vill? För det är väl det jag kan. Just nu i alla fall. Jag är ledig. Jag är fri. Som en fågel. Problemet är att jag inte vet vart jag ska flyga. Hur börjar jag?

image228

Drack drinkar och levde i dimman

Här sitter jag och känner av lite huvudvärk sen gårdagen, och det är det väl värt, för det var verkligen sjuuukt kul igår med alla!! Vi var på Göta källare och dansade och sjöng hela kvällen, drack drinkar och levde i dimman! Innan det var det mat och drickande hemma hos mig, underbara presenter fick jag också! Presentkort på Topshop, MQ och centralbadet, plus en valfri massage på Gilda! TACKTACKTACK! Jag älskar er alla mina underbara vänner! En lyckad kväll helt enkelt.

Idag har jag firats hemma hos pappa med lite släkt, den lilla släkt jag har. Trevligt var det, och finfina presenter fick jag idag med! Tårtorna bakades av mig, och de uppskattades, för goda var de!

Nu blir det nog snart att åka hem till min älskling och bara mysa..

Puss!


Det blir ju party

Idag är det lördag och igår var det fredag! Det är HELG. Löningshelg till och med. Igår var det lite plugg, en föreläsning i 2 h och därefter skrev jag och Emma på vart arbete i någon timme. Jag åkte hem vid 14-tiden, gick förbi centrum en sväng och köpte en hallonröd tubklänning/kjol på gina, plus ett par nya leggings eftersom mina är trasiga! Åt middag själv... och sedan åkte jag hem till älskling, för att strax därpå bli hämtade av Elin och Robban. Vi fyra åkte hem till Robbans nya lägenhet i Liljeholmen och käkade chips, popcorn, drack vin och glodde på tv. Det var mys helt enkelt.

Ikväll blir det mat, dricka och kalas hemma hos mig med 7 tjejer till för att fira mig, som blivit hela 20 år! Tänka sig, nu får man göra mycket mer. Lagligt...
Snart kommer Johanna hit så ska vi åka och handla allt som behövs, och inte behövs, typ fett och andra sådana där godsaker kanske... Mat blir det i alla fall. Och dricka of course. Det blir ju party på ett eller annat sätt!
 
image227
Fyra av mina lovely friends!

Njöt av solens värme

Stockholm kändes så underbart vackert och härligt igår. Så jag skippade den korta föreläsningen i skolan, och åkte in till Kungsträdgården med Sanna och Frida istället, satt och åt och drack i gräset och bara myste och njöt av solens värme...
image218

    
     


Nytt

image211
Helt ljuvligt underbar transparent klänning som jag fick av min älskling i födelsedagspresent!! (Och han köpte den helt själv! - mycket bra gjort!) I love love LOVE it. Tack baby!

... och här är lite andra grejor som jag köpt för mina födelsedagspengar

     

plus denna jacka som jag beställde för någon vecka sen.


Shoppade gjorde vi

Godmorgon alla!
Jag vaknade för en stund sen och känner mig sjuk, mer sjuk!! Hostar, slemmar i halsen och har lock för öronen, vilket är mycket irriterande. Kanske för att jag tvingade mig till gymnastiken igår kväll för att träna i alla fall? Men det var kul så det kanske var värt det! Jag och Frida lattjade lite på egen hand och trixade med hanvolter osv, skojigt må jag säga!

Tidigare under gårdagen var jag i skolan med Emma för att jobba på vårt arbete, och det slutade med 2,5 h i solen och endast 1 h plugg. Bra där! Kl 14.30 mötte jag Rosanna för att gå runt i stan. Shoppade gjorde vi! Jag köpte en ursöt blommig kjol från Zara, plus ett par svarta sandalliknande skor och sen lite strumpbyxor. Fika blev det också såklart.
Kl 18.30 mötte jag Frida, och Rosanna åkte hem, vi satte oss och åt och babbla lite på ett fik för att sen gå och träna!
Inte en dålig dag alltså, solen sken ju också och jag och Rosanna fick dessutom tag på jordgubbar på hötorget. Årets första för vår del! Muuums!!

image209

Underbara soliga dag!

image207







image208



Såhär såg jag ut idag. Har precis varit och shoppat, handlat tårta och mat med mamma, och vi var så långt borta som i Mörby centrum faktiskt(för att hon var där på ett möte också). Nu när jag kom hem fick jag min lönespecifikation, värsta födelsedagspresenten vill jag lova!!! Wiihooo vad glad jag är!!
Snart blire mat och tårta! Hej så länge !


Min dag

Idag har jag min 20:e födelsedag! Så gammal jag känner mig! 19 var ju en bra ålder! Men man kan ju alltid glädjas åt att man får shoppa på systemet helt själv, hihi..

Jag är i alla fall ledig idag, så skönt!! Sen får vi se vart dagen för mig, tårta av något slag blir det i alla fall!


image204

Ont i halsen?

Jag har så siiiiinnessjukt ont i halsen, fast än jag inte har några halsmandlar? Jag har inte haft ont i halsen sen operationen för 2 år sen, men nu jääävlar smärtar det!! Skit också, sjuk kan jag ju inte bli nu innan jag fyller år och grejor. Usch.

Igår kväll var det förresten bartömning här där jag bor, och trots att jag jobbar i helgen så kunde jag ändå inte låta bli att följa med, vilket jag imorse önskar att jag hade gjort! Fyyy vad hemskt det var att gå upp 5.30, när man endast sovit 3-4 h och är bakis på det! Kanske inte konstigt att jag blir sjuk nu.
Men trevligt var det i alla fall, först förkrök hos syster med hennes vänner och sen iväg, 2 drinkar för 100 spänn, det är grejor det. Efter ett tag kom Frida, Sanna, Rosanna och Angelica och då blev det desto trevligare!! Jag tog en taxi hem vid ett halv två, sen fick jag sussa någon timme..

Nu har jag precis kommit hem och stått ut en helt förjäkligt jobbig arbetsdag med sömnbrist, bakfylla och halsont.
Jag måste verkligen sova nu.

image203


Fiasko

Har varit på föreläsning idag, och just nu sitter jag hemma hos Kristoffer och pluggar lite vilket jag tror, eller VET att jag verkligen borde göra! Förra tentan blev ju till ett fiasko och det var nog bara mitt eget fel I guess... Jag måste ta tag i detta nu, "bara" 3 tentor kvar, sen SOMMARLOV! Sen får jag se hur det blir med att byta program eller inte...

I helgen jobbar jag
, både lördag och söndag, så det blir lugnt igen. Känns lite trist.
Men hoppsan sa, på måndag fyller jag år!! Shit vad sjukt, måste nog börja planera lite, party om man fyller 20 ju, bolaget och grejor, spännande! Hahah...

My love

image202
For every night I see you there beside me
I don't wanna go to sleep
Because you're like a dream
We're so filled with meaning
And
what we have is made of gold







Så lycklig med dig Kristoffer!!
Jag älskar dig!

Salstenta släng dig i väggen

Trodde att jag lyckades skriva ihop förra tentan till ett E i alla fall, men tydligen ICKE! Såg precis nu att jag fick Fx, jävla skitfan!! Alltså verkligen faaaaaaan vad jobbigt, ge mig komplettering åtminstone (som Fx innebär) för en gångs skull?!  Jag hatar salstenta! Inteeee min grej!

image201

Mumslunch

Slog en pling till Elina imorse, så hon kom hit till lunch i alla fall och så lagade vi mat. Inte mindre än pepparbiff, pommes och bea blev det! Mumslunch säger jag bara! Vi snackade lite, åt såklart och så drog hon till jobbet nyss, så nu sitter jag här själv igen. Tror det blir lite städning nu så mamsen blir gla...

image200

Polistestet

Ligger i sängen och tar det lugnt, är ledig idag igen. Jag vet inte alls vad jag ska göra, inga planer, ingenting. Trött är jag i alla fall, tränade som sagt igår kväll, lite gym, och sen fick jag för mig att försöka klara tjejernas gräns för polistestet på 2 km. Jag sprang på 9.53. Bättre kan jag fan!! Har för mig att tjejer måste springa på under 10.30 eller kanske 10.00? Så det klarar jag ju. Meen, jag vet att jag kan bättre. Ska klå mig själv en annan gång...

Såå, nu återstår det att se vad som väntar min dag, känns trist att vara hemma bara. Dammsuga säger mamma, kuuuul.......
image199







Kaviarmacka

Sov ut idag, ja som jag nästan alltid gör nu för tiden i och för sig, vi har ju knappt någonting med skolan!! Men idag var jag där i 2 h på föreläsning i alla fall, sjukt dålig var den, eller så är det bara jag som är omotiverad nu. Jag blir fruktansvärt lam av att ha så lite att göra!! Jag trivs nog som bäst med lite stress och press, men måttligt förstås.

Nu är jag i alla fall hemma, äter en kaviarmacka(muuuums) och har precis öppnat mitt H&Mpaket som jag nyss var och hämtade. En blommig blus och en grå tröja bara...
Ikväll blir det träning, eftersom vi hoppade över gymnastiken igår(lite ångest), men jag har faktiskt sjukt ont i fotlederna och det skulle inte bli bättre av att dunsa ner i golvet i 2 h, godkänd frånvaro tycker jag! (även om det nu är frivilligt).....

image198

Det blir för tråkigt för mig

Har precis ansökt till två nya program till hösten på studera.nu. Jag och Emma satt nämligen och pratade en hel del idag om det programmet som vi går nu, och det är nog inte bara vi som är tveksamma till att gå kvar. Det vi kommer få göra i framtiden känns bara så tråkigt , jag vill ha roligt på jobbet och jag känner för att göra något som jag verkligen vill göra, och som jag passar för! Jag kan inte se mig själv i framtiden som någon elak rekryterare eller någon som sitter på kontor dagarna i ända, det blir för tråkigt för mig. 
Jag hoppas bara på att mina akademiska meriter syns i min ansökan nu? Det vore hemskt jobbigt om jag måste skicka in dem per post. Vore kul och komma in också! Hälsopedagogik verkar superkul, lär ha fördel av de kurser jag redan läst också. Men vi får se vi får se...
image197

så bra


Jag blir nervös när allting känns så bra
Saknas någonting?
Om du berättar för mig att allting är ok så lyssnar jag
Men det är redan så
Du behöver inte bevisa för mig att allting är ok
Det är redan bra, och jag vet det, när jag ser dig
Allting är så bra

blir så arg

Sov länge idag med mitt hjärta, eller ja till 10 i alla fall, mysigt. Annars idag så har jag typ inte gjort ett skit! Förutom att ha tvättat massooor med kläder, lakan och handdukar, inte särskilt skojigt vill jag säga.
Har försökt planera sommaren lite också, men allt känns förstört för mitt dumma jobb vägrar ge mig arbete i juni, måste jobba 3 veckor i juli, och det suuuger! Jag vill vara ledig när min älskling är ledig!! Jag blir så arg!! Allt det där känns verkligen skit jobbigt. Dessutom så har vi tjejer inte riktigt ännu fått klart för oss vart vi vill/ska åka? Ja jag blir inte klok på detta...

image195

Älskade bästa vän

Hej hopp! Har precis varit och tränat på World class, det blev löpband idag igen - 5,2 km och sen lite stretching! Så sjukt skönt att springa av sig alltså.
Just nu äter jag en banan och ska strax hoppa in i duschen.
Om någon timme så ska jag träffa min stackars pappa som förlorat sin älskade bästa vän, vår hund Guezz. Jag har aldrig någonsin hört pappa så ledsen som nu, han som inte har gråtit på ett tiotal år... Det är nog svårt att förstå, Guezz var ju nästan som ett extra barn i familjen. Vi saknar honom enormt.

image194
Älskar dessa  bilder som de har på World class, så grymt snygga kroppar!

Helt ok

Nu har jag klarat av en jobbdag, och riktigt bra faktiskt, eller asså, det var helt ok om man säger så!!
Är seg nu, måste äta, sen ska jag åka hem till min prins!! Längtar efter honom ! :) Ledig är man imorgon också!

image192image193

So god damn tidigt

Sitter här denna helg igen, so god damn tidigt!!! Åååh så jag ångrar att jag skrev upp mig på att jobba extra! Vill inte gå och jobba, vill soooova som alla andra gör nu! Dessutom så känner jag typ ingen helgpersonal som jobbar udda veckor? Blä...

Jaja, jag måste gå nu, jag får tänka på pengarna hela dagen så känns det nog bra tillslut...!

Reste till himlen idag

image189image190

Idag var det plugg 10-12, å jag somnade sjukt sent igår för att jag och Kristoffer aldrig kunde sluta babbla inatt- om allt och ingenting, så imorse var jag en trötter kan man säga! Mötte Jessica vid 12 i skolan i alla fall, pratade lite om vår älskling Guezz som reste till himlen idag(tårar) och gick till bokhandeln och köpte kursböcker för 1000 kr, och ändå måste jag köpa 3 böcker till nu också! Fuuuck vad dyrt alltså... Hon åkte sedan hem och jag mötte Sanna och Rosanna i stan, tog en liten fika och sedan blev det att ägna 3 h inne på resebyråer. Vi är 6 tjejer, med 6 skilda viljor så jag kan knappast påstå att det går bra att komma överens om när och vart vi ska åka! De flesta och bästa resmålen är slut så vi har inte särskilt mycket att välja emellan. Vi preliminärbokade i alla fall tre resor, och hoppas nu på att kunna välja en av dessa så att allt inte bara blir pannkaka!

Hej

image185image188

I likeee detta linne, inte för mycket, inte för lite, svart, färgglatt blommönster och de rosa små söta knapparna är pricken över i:et ......

Sista dagen i ditt liv...

13 år med dig Guezz, och imorgon så finns du inte mer...


image183

Resa

Det blev paraplyet som fick följa med mig ut idag igen.
Vädret är verkligen äckligt, snö och regn! Och detta ska föreställa april?!...
Jag traskade i alla fall iväg i kylan vid 12 idag för att åka till skolan, en föreläsning i 2 h, vilket var skönt. Där efter besökte jag ett antal resebyråer, hämtade ett gäng kataloger med resor och bar med mig hem. Vi tjejer ska nämligen träffas ikväll och planera in en utlandsresa inför sommaren, vilket inte känns helt fel!! Det kommer bli någon resa med älsklingen också, så sommaren ser härlig ut! Jag läääängtar!!!

image182

Skor

Jag är så dålig på att köpa skor, för av någon anledning så glömmer jag alltid bort att köpa det när lönen väl har kommit, och sen så blir det aldrig av. Men här är 2 av de par skor som jag faktiskt har köpt nyligen...

                                                         

Det känns helt sinnessjukt

Sitter just nu och äter middag här vid datorn, lax och pasta, och varmt som tusan är det! Så det får stå och svalna ett tag medan jag skriver!
Imorgon är jag ledig igen. Helt sjukt alltså. Jag går endast i skolan 2 dagar i veckan, 2 h på onsdagar och 2 h på fredagar. Och ja det känns helt sinnessjukt tycker jag, jag har ju ingenting att göra!! Haha, det är nog aldrig jag har känt såhär, jag känner mig skitlugn, helt ostressad, ja allting är väldigt fridfullt just nu, och så klagar jag!!
Men men... För tillfället är det väl skönt, men att ha det såhär i 2 månader till lär bli avskyvärt? Jag måste jobba mer eller något sånt, för alla andra mina vänner jobbar ju typ heeela tiiiin! Då kan jag också tjäna in cash och vara med och leka lite mera....
image178
Nu ska jag äta upp maten, och sen ta tåget till Kristoffer!

Puss och kram!















Mitt hår vill vara blondt

Har färgat klart nu, och resultatet blev att mitt hår ser precis ut som alltid. Inga mörkare slingor ville synas på mitt huvud inte! Tråkigt. Jag som tyckte att det nästan såg helt brunt ut när färgen satt i, men icke då!
Vi får väl försöka på nytt en annan gång, idag pallar vi inte mer.

Idag har jag varit duktig och städat här hemma också, bäddat rent, skurat hela toan och dammsugit m.m. Sen har jag också ringt jobbet och bett om att få min semesterersättning utbetalad, så i maj lär det rulla in några extra tusen med lönen! Me like!!

Nu har jag tråkigt, så ska nog roa mig med att spana in lite webshopar en stund :)

Detta köpte jag förresten på Ginatricot i veckan...

image177

Svårt att våga förändra

Nu håller mamma på att färga min äckliga utväxt, sen blir det nog slingor!
Hoppas på att det blir bra i alla fall, vill ju göra något nytt med håret någon gång, det har ju i princip alltid sett likadant ut - långt och blondt. Det är svårt att våga förändra dock! Både färg och längd på håret är ju svårt att få tillbaka, om man ångrar sig...

image176

Jag är inte elak

Helvete. Det gör så fruktansvärt ont i mina fötter och ben efter en jobbhelg, de är helt döööda nu, och jag med btw. Hela min kropp värker. Den känns trasig. Jag kan knappt stå upp. Jag är jättetrött och därmed också irriterad. Måste nog gå och slumra lite alldeles strax så att det inte går ut över min omgivning. Jag är inte jag när jag är trött (eller hungrig), för jag är inte elak, vilket jag har en tendens att bli i sånna här lägen, eller åtminstone grinig. En grinolle och en tjurskalle, usch för det.

Nu ska jag gå och ladda batterierna och bli en glad Ida igen.

Puss och kram!

Ska åka till jobbet nuu...

Heej och god väldigt tidig söndagsmorgon, klockan är just nu 6.03 och jag ska åka till jobbet nuu...
Mina ögon är så trötta! Jag vill bara sova meeer. Men jobb är ju pengar, och pengar vill man ha.

Så hejdå! Ha en trevlig dag idag!

Glad av solen

Åh vilken skön dag det har varit idag, fick för en gångs skull kliva upp i tid och åka till skolan vid 9, bättre det än att alltid börja vid 13, och dessutom har det varit soligt och varmt! 
Jag blir verkligen GLAD av solen, jag blir på bättre humör, jag kan skratta mest hela tiden och det liksom bubblar av kärlek inuti mig som jag vill dela med mig av. Och då till min kära prins förstås.

Idag är det min pappas födelsedag förresten, och hela 46 år fyller han. Massa grattiskramar till dig pappi!!
Imorgon blir det därmed kalas efter att jag jobbat klart.

image173
Papi och syster i Spanien!


Jag antar att jag måste sluta skriva nu, måste fixa mig och försöka somna i tid idag! Pallar inte med att vara en trötter imorgon när jag ska jobba, det är för hemskt...

Nattinatti och ha en kul fredagskväll ni som inte behöver jobba tidigt imorgon!
 

Skickar tillbaka

Har bestämt mig för att skicka tillbaka denna fina klänning trots allt.
Onesize var ingen bra idé MinaUK, tooo big...

image172

Sommar

Sannaplutt och jag i somras...
Mmm.. Det får mig att längta!

image171

Jag känner mig splittrad

Hej hopp!
Har precis ätit en sen middag, kyckling och potatissallad, muuums! Jag och Kristoffer har nämligen varit och tränat på hans skola, och vi hade hela gymmet för oss själva! Sjukt skönt må jag säga...

Var i plugget idag som sagt, och under hela föreläsning satt jag och funderade på att söka ett nytt program till i höst. Jag vet nämligen inte om jag vill bli personalchef, rekryterare eller vad man nu kan tänkas bli med denna linje? Men vi får se, i höst blir det ekonomi hela terminen, och det är ju bra, sen juridik... Men, jag känner mig splittrad...

Jaja, nu ska jag strax gå och duscha!
Å imorgon är jag ledig igen! Skönt att läsa kurser på halvfart alltså.
image169

En ny kurs

Nu ska jag dra till skolan, en ny kurs börjar idag! Lärande, arbete och vuxenliv!
Oooook säger jag bara... hahaha. Ska bli kul.

Ha en bra dag allesammans!
Puss på er

Dagens...

Ska strax in till stan, kolla på träningskläder på Frida.Rs jobb, där efter möta andra Frida och fika lite, och sen ska vi alla på gymnastikträning! Men första ska jag sälja min psykologibok till en tjej som kommer snart... Money!
Efter träningen kommer Kristoffer till mig också, så jag slipper sova ensam en natt till! Det blir gosigooos! Saknar min älskade prins, min kärlek och lycka, min världens bästa pojkvän...

image167image168

Lördag

     

     

Firar Frida 20! - Mat, dryck, Singstar och sen till Cafét.... !

Studentrabatter

Jag blir inte klok på mig själv. Internetshopping igen.
Och det blir inte lättare för mig att sluta shoppa när man hela tiden får studentrabbater - 30 % på La redoute, 10 % på Topshop, 10 % på Nelly, bio för 60 kr och sen massa annat skit...
Jag inser aldrig att jag borde spara någon gång!
Men - "man måste ju faktiskt klä sig"... 

image154


Nya klänningar



   

1. Blommig klänning från Ellos
2. Ballongklänning från Nelly, MinaUK
3. Skjortklänning från MQ


Godmorgon och...

...wooohoo! blogg.se fungerar!!
Nu ska jag bara äta lite frulle, tvätta lite kläder, sen blir det att blogga lite idag!

Tjooollahoopp!

RSS 2.0