Börjar om

Jag börjar bli nervös nu. Att börja Sjukgymnastprogrammet redan imorgon kom ju lite väl plötsligt för mig måste jag säga! Jag hade inte bara ställt in mig på att gå Stockholms univ. denna termin igen, utan även registrerat mig där också, samt köpt min lilla ekonomibok. Dock är jag glatt överraskad och tycker att detta ska bli superspännande. Men, pirrigt är det ju alltid. Ny klass, ny skola, nya rutiner, annorlunda studier och ett helt nytt ställe. Mm, jag kommer vara lost ett tag. Antar jag. Men bra blir det nog alltid. För mig!

Upprop väntas imorgon, 13.00...

Min höst/vinter kappa




Här har ni er en bild på min nya fina kappa som jag köpte i veckan. H&M trend 698 :- och så 20 % på det.
Så jag skyndade att fynda med andra ord. Det var den enda som hängde kvar, i min storlek dessutom!

Sjukgymnast

Vet ni! Idag fick jag ett underbart samtal ifrån Karolinska institutionen. Jag har fått en plats på Sjukgymnastprogrammet!!! Helt chockad är jag. Förvånad, glad, exalterad, pirrig och allt det där! Så nu blir det inge mera PAO och inge mera Företagsekonomi! Och jag måste erkänna att det bara känns för skönt! Äntligen får jag plugga det som jag tycker är riktigt kul, på riktigt. På måndag börjar jag!


World class blir Sats

Gårdagen, fredagen blev en lugn dag. Stan med Rosanna, fika, och dessvärre misslyckad shopping. Jag köpte ingenting utan lämnade bara tillbaka en av koftorna som jag köpte i veckan. Trevligt var det såklart ändå.
Detta har verkligen varit en skön vecka då jag träffat vännerna en hel del! Vänner gör en alltid så glad! Igårkväll så fick jag äntligen träffa Kristoffer också, i lite fler timmar än tidigare denna vecka. Vi åkte hem till mig, köpte tacos m.m och hade myskväll hela kvällen! Mysmorgon imorse också.

Nu om 10 min blir det träning med min syster! På gamla World class här, som nu blivit tills Sats. Jag ska dock säga upp mitt medlemsskap idag, eftersom jag tränar gratis på gymmet i Kristoffers skola samt tränar gymnastik på Idrottshögskolan varje tisdag. Helt onödigt att ha kvar kortet där helt enkelt.

Och nu måste jag dra! Puss!

Sedan den dagen

Så nu börjar min helg (i princip)! Ska bara ta itu med lite läsning imorn tänkte jag! Måste, måste, måste komma igång med det. Efter föreläsningen idag gick jag till mammas jobb och lunchade med Frida, pratade lite med mamma och efter en stund så kom Kristoffer också. Vi gick till ett mysigt fik på Drottninggatan och drack te och kaffe, pratade och bara myste. Och vet ni! Igår var det 1 år sedan vi sågs första gången! Det var första dagen på universitetet förra året, precis efter vårt upprop. Jag sa bara "hej", och sedan den dagen så har vi träffats. Nästan varje dag. Det är nästan sjukligt vad tiden har gått fort. Underbart är vad det är i alla fall, och jag känner mig fortfarande helt nykär! Alldeles strax så kommer han hit också, min älskling!

Skärpning

Idag är det torsdag, och efter kl 15 så börjar min helg! Hur skönt låter inte det? Här kan vi tala om slapp skolvecka. Första föreläsningen idag, och sedan vipps, ledig igen! Men grymt skönt i alla fall. Om jag nu inte blir överöst med massa hemuppgifter idag? Fast läsa kan man ju alltid klara av, även om det till en början tar emot att öppna boken! Denna termin bör jag verkligen skärpa mig när det gäller det där. Även om jag nu klarat mig bra ändå(hittills) så är det skönare att ta lite i taget, istället för att vrålplugga sista veckan inför en tenta. Mm, skärpning nu...

Vad händer egentligen i helgen då? Jag känner mig totalt oplanerad. Kusinen min fyller i alla fall 22 år på söndag, så där blir det kalas. Annars vette tusan. Mys med min älskling vore mer än underbart! Fest med vännerna vore inte heller fel.
Men, vi får väl se! Det är rätt skönt att inte ha något planerat ibland. 

Och great, nu måste jag sticka mot skolan!

Mamma Mia en "mamma-film"

Jag har glömt att berätta att jag och några vänner faktiskt var och såg filmen "Mamma Mia" på bio igårkväll. Jag måste säga att den var bra! Dock inte riktigt så bra som jag trodde att den skulle vara. Den var lite småtöntig emellanåt, men det fick oss mest bara att skratta. Den var härlig, men som sagt lite fjantig (enligt mig). Det kändes mer som en "mamma-film" än som en ungdomsfilm, vilket jag hade trott. Men sevärd! Så se den nu, sista veckan den går på bio!


Koftor

Det här dagen har känts riktigt lång. Då menar jag härligt lång! Jag har mest bara träffat vänner - först Elina en snabbis, för att sedan åka till stan och träffa Angelica för shopping, efter en stund kom Jessica och hakade på oss och till sist träffade jag och Angelica även Frida en liten stund för en kaffe på hennes jobb.
Shopping blev det däremellan, som sagt. Jag fick med mig en finfin svart höst/vinter-kappa ifrån H&M plus en lång svart kofta, en annan kofta ifrån Ginatricot samt en vit tjock kofta ifrån (hör och häpna!) Stadium. Ja, jag behövde koftor helt enkelt. Och just det, presenter till mamma och syster köpte jag också! (Eftersom de båda fyller år snart.)

Nu ikväll har Jessica varit här. Ätit ostkaka med mig och provat mina kläder. En såndär mysdag har det varit idag helt enkelt. Riktigt skönt med vänner, shopping och fika! Nu saknar jag lite kärlek ifrån pojkvännen bara. Tyvärr är han ute och partajar med sin klass ikväll. Så jag ska nog roa mig framför tv:n eller något! Imorgon är det första föreläsningen i företagsekonomin i alla fall! Så nu börjas det. Pluggandet.

Detta köptes idag... plus kappan!

Och dessa chinos köpte jag i måndags.

Introduktion till Företagsekonomin

Nu är jag vaken, fixad och äter just nu frukost för att snart åka till universitetet. Idag är det endast introduktion till Företagsekonomin. Dock i 4 h?! Men det blir nog rätt slappt idag ändå. Jag börjar faktiskt bli lite taggad! Företagsekonomi känns i alla fall SÅ mycket bättre än Pedagogik och Sociologi som vi hade förra terminen. Tråkigt nog så har de 5 personer som jag var mest med slutat. Allihop! Nu får vår klass sällskap av ca 600 pers till också, så det löser sig väl. Nytt folk är alltid kul! Efter skolan så drar jag nog en sväng förbi stan. Shopping!


Impuls


Av någon anledning så har jag aldrig kommit mig för att köpa dessa chinos som alla strosar omkring i. Men idag kikade jag och Elina in på Lindex, och där fann jag de här svarta. Av ren impuls. Snyggt och bekvämt. Det blir riktigt bra till hösten nu. Till allt, alltid. Typ. Nästa gång kanske det får bli ett par beiga också?

Jag bara älskar den människan

Satan i gatan vad jag är trött! Jag har vänt på dygnet de senaste veckorna och då är det inte lätt att kliva upp 5.30 på morgonen för att jobba. Som idag och igår. Nu har jag i alla fall sovit i en timme, duschat och väntar på mat. Mitt humör är på väg uppåt igen, (thank god)! Imorgon är det min sista lediga dag innan pluggandet börjar, så ikväll ska man väl passa på att njuta lite. Och för att inte tala om imorgon bitti, sovmorgon! Med min älskling dessutom. Sådant kan verkligen uppskattas nu när man börjar inse att tiden inte kommer finnas där hela tiden, i alla fall inte lika mycket som i somras. För det finns nog inget som är så underbart som att somna tätt intill Kristoffer infamnad i hans armar, att vakna upp bredvid honom och sedan kunna ligga där i sängen och gosa hela morgonen, äta frukost tillsammans utan att behöva skynda och bara njuta av att få vara tillsammans. Ja, jag bara älskar den människan, min kärlek!

Lördag

Hej hopp! Har precis kommit hem från jobbet, och så hemskt jobbigt var det faktiskt inte. Inte idag. Idag var det mest bara trevligt! Ikväll blir det mat/kräftskiva hos en vän som fyllt år, ska strax åka hem till älskling och sedan åker vi dit tillsammans. Kvällen kan nog bli riktigt mysig, dock inte så lång. Måste jobba tidigt imorgonbitti också! Puss och kram!

Bilden


















Den här bilden.
Den ger mig nästan en liten tår i ögat. Jag längtar tillbaka! Hallå! Vart tog sommaren vägen? Den försvann lika snabbt som den kom. Och nu på tisdag börjar jag plugga igen. Så vad hände med mitt långa sommarlov? - Turkiet, Mjölkö, regn, jobba, sol, Rhodos, regn, regn, regn, regn. Och ja, sedan var det väl slut på det roliga. Jag har förstås haft det underbart skönt i sommar. MEN. Nu börjar allvaret igen och jag börjar inse det nu, idag, ikväll. Ångest? Bara lite granna.

Under kan ju ske

Nu har jag och älsk precis varit och kikat på lägenheten i Spånga. Helt perfekt tycker jag!  Men man vill ju inte hoppas för mycket nu, vi ligger ju trots allt på 10:e plats i kön. Men vi får se! Under kan ju ske! Registrerat mig på skolan har jag också gjort idag, sålt en bok, hämtat ut två paket på posten samt tränat! Löpband 5 km blev det, som vanligt, men skönt vill jag lova. Nu ikväll blir det nog film med hjärtat mitt och imorgon blir det stan med min Rosanna.

Cheese...

Hitta bostad

Imorgon är det dags för registrering igen på Stockholms universitet, tredje terminen nu. Det känns helt galet. Tiden har gått SÅ fort, och det känns som om det var år och dar sedan jag satt där på en föreläsning. Men jaja. Det blir nog bra det där... Idag har jag i alla fall varit hemma hos pappa i ett par timmar. Kollat OS och sådär, och så fick jag en liten present sedan de kommit hem ifrån Kroatien, ett sött silverhalsband! Tack! Därifrån åkte jag sedan direkt och mötte Kristoffer för att kolla på en lägenhet. Men njee, inget bra tycker jag. Imorgon däremot så ska vi kolla på en finfin en, precis vid Spånga station, och ja den verkar supernice! Men vi får väl se hur det går med det då- eftersom vi verkar inte ha så stor lycka när det gäller det med att hitta bostad.


Min lördag i bilder











Skor


Se så fina skor till hösten! Finns snarlika på Dinsko. Vill ha!

Lördagen


Rosanna fyllde 20 år, och detta firades med vänner, mat, massa vin och sedan utgång på Ambassadeur.
Very nice!

Bara för sköna

Så här ligger jag nu i sängen igen. Har precis kommit hem från Sanna och Anki där de bjudit mig och Frida på middag! Vin och rosé blev det också. Ja en helmysig kväll faktiskt. Dagarna går så fort nu tycker jag! Men det är verkligen sååå underbart att vara ledig såhär länge, studentliv alltså, somrarna är ju bara för sköna! Jag kommer väl kräkas av stress när pluggandet börjar igen, ekonomi också - som jag aldrig läst! Vi får väl se hur det går. Dock önskar jag en plats på KI ändå, bittert det där med reservplatser...

Nu ska jag nog sova! Imorn blir det stan med Sannis! Puss och heej

Och juste! STORT GRATTIS till vår söta vän Rosanna som fyller 20 idag, 16e augusti! PUSS PÅRE!

Träna, äta, sova

Idag har det inte hänt mycket, mer än att jag gosat med Kristoffer samt tränat på hans skola. Dagarna skiljer sig inte så mycket ifrån varandra numera. Det regnar varje dag, och det finns helt enkelt inte mycket mer att göra än att träna, äta och sova. Men det duger väl! Jag hade tänkt att besöka mina vänners nya lilla lya idag igen, men det blev inte så pga att jag fick så plötsligt ont i magen nu. Skit också. Det blir en hemmakväll med mami istället I guess.


Jag vill åka utomlands igen...

Solen, var är du?

Det börjar bli sjukligt hur mycket det regnar hela tiden. Varje dag, i snart 2 veckor nu! Man kommer ju bli deprimerad om inte solen kommer fram snart...



Helgen för tio dagar sen. Regn. Men vi hade jäkligt kul ändå!

Gravid

Åh vad jag varit trött idag! Jag vaknade halv 12 efter att ha snoozat ca 10 ggr. Det är hemskt vad man sover länge när man har lov! Usch och fy, inte bra. Idag har jag i alla fall träffat min kära vän Elina, som jag inte träffat på nästan en månad! Och för att berätta något kul så är hon gravid! Väldigt gravid - tycker jag. (Konstigt att jag inte nämnt det?) Så om 2 månader kommer en liten baby finnas där varje gång vi ses hädan efter. Ja i 18 år bara?! Galet! Men hemskt kul tycker jag! Så sött! Även om jag inte riktigt kan förstå det än. Idag har det blivit lunch samt en massa graviditets och baby- snack alltså. Lite läskigt det där tycker jag, samtidigt som det verkar underbart. Men en vacker dag så!

Nu ska jag titta på systers nya bil sen bär det av hem till älskling!

Ha en mysig kväll! Puss


Söndag

Idag har jag jobbat. Hemskt var det efter så lång semester vill jag lova! Dåligt gick det, och ingen sömn har jag fått. Nu sitter jag hemma, har ont i magen och har tvättstugan. Det vill säga - inte världens trevligaste dag.
Något som är mysigt i alla fall är att min älskade kommer hit om ett tag. Lite extra mysigt eftersom vi inte setts på hela helgen! Gosigooosi!!

Nä, nu måste jag hänga tvätt! Puss!

080808 i staden 08

Yes det var igår det. Hela stureplan var äckligt smockat med folk. Musik spelades högt överallt. Mobilnäten fungerade inte och det enda som hände var att man stod klämd mellan tusentals personer som man knappt kunde ta sig ifrån. Det tog säkert 20 min för oss att tränga oss igenom stureplan för att direkt ta en taxi till Söder istället. Vi hamnade på Debaser och drack lite rosé och snackade för att sen dra hem. Kvällen var trevlig trots allt!

Glad

Idag är en sån dag då allting bara känns så väldigt bra! Livet känns underbart helt enkelt, och jag älskar allt och alla runt omkring mig. Vänner, familj, pojkvän - Ni är bäst! En dag då jag hinner umgås med er alla känns oslagbar. I alla fall... Jag har haft en väldans trevlig dag. Myst med Kristoffer hela morgonen/dagen, träffat vännerna och gått på cosmonova, museum samt ätit middag i stan nu ikväll, träffade mamma på vägen hem och nu sitter vi här och myser i soffan. Inget speciellt egentligen, jag vet. Jag är bara... Glad! Puss på er!

Himmelriket

Hela dagen idag har spenderats med min älskade. Ja denna dag med faktiskt! Vi har tränat idag igen, varit och kikat på en lägenhet, kollat runt lite på Barkarby Outlet samt ätit mat och kollat på tv! Allting är bara så mys. Regnar gör det hela tiden. Men det kvittar väl när vi är lediga så pass länge. Jag har dock insett att man kanske borde uppskatta denna ledighet lite mer! När plugget börjar snart igen så inser man att hela sommaren egentligen varit som himmelriket! Vi går mest bara runt och lallar hela dagarna nu mera, gör vad vi vill och tittar knappt på klockan. Men det är väl så man ska ha det för att verkligen känna att man har semester. Eller?


Blue


I lördags var det som sagt party! Vi hamnade på White room och stannade där hela natten.
Dansade gjorde vi tills det gjorde ont i fötterna och hemma var vi inte förrän halv 6 på morgonen.
Vi hade kul helt enkelt! Igår var jag alltså trött som tusan och gjorde inte mkt mer än att se på tv.
Nu har jag sovit i alla fall. Jag är pigg och kry igen och ska nu iväg och träna med Kristoffer!

Funny

Nu ska jag strax in till pride med min kära vän Rosanna. Jag har faktiskt aldrig varit och sett pridetågen då jag varit utomlands alla gånger under denna period! Lär bli funny! Ikväll blir det utgång med vännerna också! Tjo!

Tung

Idag har jag äntligen tränat! Efter alla onyttigheter och lediga dagar så var det nog på tiden. Jag och älsk var ute och sprang idag, i värmen, cirkus 6 km. Ohh hjälp vad tung jag kände mig. Jag kände mig som en kloss på 100 kg!
Så är dock inte fallet, och jag tog mig runt i spåret i alla fall. Nu känns det betydligt bättre och mer träning blir det i fortsättningen. Jag blir trött av att sitta still!

Vi har hunnit med att shoppa lite idag också. Jag fyndade lite på MQs rea och köpte mig en fin kjol ifrån HM trend! Och nöjd är jag.
Nu har vi precis kollat på en film och nu blir det nog en till! Kanske "Made of honor".

Puss!

RSS 2.0