Jahaja

Heeeeeeeelloooo

Har lite tid över innan jag ska åka till plugget, ååå har redovisning idag, myyyycke kul.
Hmmm nä, inte alls kul. Karl Marx är mannen vi ska tala om...
Men men, jag slutar i alla fall kl 13 så  det känns skönt. Sen är jag ledig från föreläsningar resten av veckan, grupparbete lär det dock bli...

I helgen har jag jobbat bara, men i söndags kväll åkte jag till älsklingen och sussa lite, i hans sprillans nya stora säng, wiiihoohoo. Jag älskar att sova med dig.


puuuss

Bounce

image27

Var på Dansens hus ikväll och såg Bounce, med syster och mamma!
De utspelade allt som på ett mentalsjukhus, riktigt coolt!
Sjukt grymma dansare, och vilka kroppar!
Jag blir avundsjuk på sånna duktiga människor, grymt är det.

Skön dag

Har precis varit och tränat nu, mycket skönt! Helt slut i benen...
Sov nästan till 11 imorse också, så nu bör jag alltså vara i form för att plugga lite idag. Men blää...

Mamma hämtar mig snart, så ska vi åka och hämta några paket från H&M, I like!
Tror min jacka kommer då...

Denna är det. Kommer nog aldrig att sluta älska svart...
image26

rea e guut

Har precis lagat lite mat, ska äta snart med mamma - pasta och svampsås, mums!
Skulle egentligen ha gått och tränat nu, men jag kände att jag verkligen inte har någon lust...
Så det får bli imorgon istället!

Nu i eftermiddag var jag med Sanna i centrum och åt på Tasty's samt fyndade lite på rean, hittade ett par finfina skor för 200 och en extremt rosa tröja från HM som jag egentligen aldrig skulle ha köpt om det inte vore för att Sanna tjatade så mycket !  Jag är mest för neutrala färger, men jag måste bättra mig nu, speciellt när sommaren kommer! Två par svarta strumpbyxor blev det också.

Ikväll äre chill som gäller, tror jag. Lite plugga kan hända att det också blir.

Tupplura på G

Kom hem från älsklingen för typ en timme sen... sjukt jobbigt att han har plugg idag och inte jag!
Jag som är ledig hade velat sova läääänge idag, så jag ska nog tupplura lite nu, (som Therese i min förra klass alltid sa). Precis som att hon sa att saker och ting är ovärt, istället för onödigt. Sköning.

:)

Vill ha sommar och semester!

Sannis jag & Angie i Alanya, tamejfan den varmaste semestern jag någonsin varit och kommer att ha varit på, saknar det ändå ;)

image25

Så söta

Jeff Thomas bilder är bara fööör söta!

Äntligen!

Idag har jag lyckats skrapa ihop det sista på hemtentan, så den ska in imorgon. Skönt!
Jag har verkligen suttit fleeera timmar varje dag i 6 dagar nu, så jag säger bara äntligen!

Igår kväll var det riktigt trevligt med Frida, Anki, Rosanna & Angelica! Har saknat er veeeery much! Speciellt nu när jag suttit och stressat ihjäl min inför denna tenta...
Vi skulle som sagt gått ut igår också, men halva kvällen bestod mest av att åka taxi hit och dit! Skit också...
Men men, vårt förkrök var i alla fall grymt mysigt och trevligt så jag är nöjd ändå!

Imorgon börjar en ny termin på PAO, termin 2, och vi börjar en ny kurs - Grundläggande sociologi. Hoppas bara på att den inte är allt för hemsk...
Min älskling kommer inte längre att sitta bredvid mig om dagarna heller, så det gör det inte lättare för mig att ta mig upp till plugget... men vi har kommit fram till att det nog är bra för oss att inte gå i samma klass, i längden.

I veckan ska jag träna lite mer, för jag är ledig 3 dagar tror jag. Nicenicenice!

Ääääntligen känns det som jag får någonting gjort!

Utgång

Igår kväll var jag på bio med älsklingen, Elin, Robban & Matte, mys mys! Vi såg "We own the night" som jag faktiskt tycker var väldigt bra! Sen åkte jag och älsk hem och sov med en gång, åkte hem vid 9 imorse och har suttit flera timmar idag och skrivit på hemtentan... suck.. men imorgon måste jag bli klar, eftersom den ska lämnas in på måndag!

Ikväll ska jag träffa mina käraste vänner och dricka lite, för att sen dra ut! Har faktiskt inte varit ute på mer än 1 månad... så de ska bli kulkul!!

Nu ska jag dra hem till syrran och äta, sen bär det iväg till Frida och co.. lite förkrök osv :)

Hejsvejs!


Träna!

Jag och syrran tränade som sagt igår, och fan vad det är underbart! Jag gillar verkligen att träna, men nu förtiden brukar man ju prioritera annat ovettigt?!
Jag måste lova mig själv att sätta igång nu, jag kan ju tamefanken inte betala för ett worldclass kort i onödan sådär... !

Dagen idag har varit, ja vad ska man kalla det - monoton!! Jag har bara suttit här, med huvudet lutat ner i bordet och läst,  skrivit och läääst, och ibland sneglat på den tickande klockan...
Jag slutade skriva för ca en kvart sen, snart ska jag sussa,
och imorgon ser dagen ut att bli likadan som dagen idag..


Hate this shit!!!


Jag pallar inte!

Så döö tentajävel döööööööö!



Så var man här igen

Hemtenta-time igen, och heeela veckan lär det bli, det är så sjukt svårt, och att allt står på engelska gör det inte lättare...
Men men, nu ska jag i alla fall iväg och sälja några böcker från första delkursen, sen ska jag och syrran träna!
Ska bli så skönt att äntligen få röra på sig, jag tar mig aldrig tid till det längre! Vad hände? Jag måste sätta igång på riktigt nu, särskilt nu när det börjar bli ljusare också, och framförallt varmare!

Jag måste dra, puss och hej :)

How

my intension was to stand on my feet
but I had to lay down
I was feeling beat from a race I really thought I could win
I was beat before I even had a chance to begin
how could I ever believe I'd do fine,
against my invincible opponent, and no finishing line?

En seg fredag

Idag var jag bara på den första föreläsningen i skolan, pallade verkligen inte att gå på den andra som skulle hålla på till kl 16, speciellt inte när vi precis fått anvisningarna inför hemtentan. Jag åkte hem, hade tänkt börja skriva lite, men så blev det inte, jag somnade i nästan 2 h! Syster ringde också, ville att jag skulle träna med henne, men så trött som jag var då så ville jag inget hellre än att slänga på luren och somna om. Så dålig jag varit idag, fy alltså!Känns inte som jag gjort något särskilt vettigt alls... Jag som egentligen ville träna. Speciellt nu när jag är pigg igen. Fan.

Just nu väntar jag på att min älskling ska komma hit, vi ska åka och handla, sen ska vi äta lite mat och bara myspysa! Jag jobbar nämligen imorgon, så ska gå upp vid 5.30... suuuck. Jag har verkligen inte lust.
Jag jobbar hela helgen... Sen ska jag sätta igång att skriva hemtentan hela kommande vecka, så jag har verkligen inget roligt att se fram emot!
Såhär känns det ju alltid, inför varenda tenta har man lust att hoppa av och börja jobba, och det verkar jag inte vara ensam om att tycka i klassen... Tentaångesten är olidlig...


image24

TRÖTT

Det är typ fel på mig?! Jag är så trött hela tiden så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hur länge jag än sover så är jag lika trött som när jag går upp kl 6.30 på morgonen...
Jag orkar inte med fler tentor, och här kommer 3 st på raken.
Jag vet inte vad jag ska göra, det känns som jag drunknar, jag vill bara ha lov igen...


image23

Tillbaka till verkligheten

Så var man hemma igen. Semestern är över och plugget börjar igen efter helgen. Skit också.

Vi kom hem igår efter en underbar vecka i Sälen. Jag har verkligen haft det kul! Det blev dock en dyr resa, så nu är jag typ pank! Paniiiiiik! Men det blir väl så när man ska ha roligt! Och jag som vill åka ännu mer skidor!
Nyår var också riktigt lyckat! Massor med mat, massor med folk, massor med snö och framför allt massor med PARTY!   I like.

Idag tog jag mig upp tidigt och åkte och mötte upp Frida, vi tog tåget till stan, hon skulle jobba och jag åkte för att inskaffa ett par pluggböcker. 2 jävla böcker för 900 spänn!!! Min plånbok gråter...
Nu är det bara att börja läsa igen då, jag ligger sååå mycket efter, eller tja, jag har inte ens börjat så, men tentan kommer i alla fall om en vecka! Illa illa illa för mig...


Byebye my friends

RSS 2.0