Dåligt...

Ikväll har jag varit på bio. IGEN faktiskt. 3:e gången nu på 3 veckor. Inte illa! Såg skräckfilm i 3D - "My bloody valentine".  Den var bra, grymt i 3D och ganska creepy ibland! Elinh och Daniel var med mig i alla fall.

Nu är jag trött och är otroligt frustrerad över Robinsonfinalen! Vad hände liksom? Snacka om att glida in i mål på en räkmacka. Eller håller ni inte med? Anna borde vunnit!





Helg

Nu är jag hemma hos mamma, som vanligt när jag ska jobba på helgen. Kristoffer är även här och snart kommer syster, Daniel och Marwin också. Middag ska det bli! Mums! Är så himla hungrig.

Idag har jag även haft en mysig pick-nick med Frida ute på ängarna vid mig. Solat, ätit och fikat. Hon har varit borta från Sverige i över 3 månader och kom hem förra veckan så det var himla kul att ses igen!

Ikväll blir det tidig sömn, först mat och sen lite tv gissar jag!



Lopp - Vårruset onsdag 27 maj

Ikväll sprang vi Vårruset 5 km. Jag, Jessica, Sandra, Anna, Tess och Tessan. Riktigt härligt att vädret blev så fint. Pick-nick efteråt var toppen med massa gott! Loppet var kul det med. Men jag är missnöjd med min tid. TROTS att jag stod i första gruppen "Tävla" så gick det för tusan inte att springa förrän vi passerat 2 km. 20 000 pers och några tusen i min grupp. Det var ingen som sprang i början, alla  j o g g a d e.  Fruktansvärt frustrerande. Min tid blev i alla fall 25 min 30 sek ca. Jaja... Parloppet nästa!




"VAR GOD BETALA"


Idag blir det ingen träning. Vilodag inför Vårruset som är imorgon. Inte för att 5 km är någon match. Men jag vill ändå vila benhinnorna mina. Kollade på vädret nyss och det ser ut att bli fint till kvällen imorgon. Hoppas hoppas! Eftersom vi ska ha pick-nick på Universitets ängar efter loppet, regn vore då väldigt oönskat.

Ikväll har jag och Kristoffer tvättstugetid. När vi var nere nyss och skulle sätta igång maskinerna (trycka på start) så visar displayen bara "VAR GOD BETALA". ?!?!?!? Om och om igen... Maskinerna går alltså inte att få igång. Vi bara "VAAA?! Skämt? Menar de att vi ska dra vårt VISA-kort här nu eller?" Till sist, när vi hade gått ut för att sedan gå in igen så fungerade det. Tvättmaskinerna spelade oss ett spratt helt enkelt, kan man säga. Knäppt i alla fall.




Träning Måndag 25 maj


Ikväll blev det 7 km terräng, tillsammans med Jane och hennes pojkvän. Jag var verkligen sjukt seg idag. Tiden blev 40 min. Inte alls bra... Slänger in två kassa mobilbilder på mig här med!

Nu kom min käreste hem från Norge också (äntligen!) så nu blir det MYS!

Löning...


...är imorgon för min del. Men studiebidraget rullade ju faktiskt in på kontot idag. Så efter skola i 2 h samt lite plugg så svängde jag och Maria förbi stan. Köpte denna fina väska! Nedsatt från 799kr till halva priset. KAP!



Var bara tvungen...


H&M Shop Online. Ajabaja på mig! Men jag kunde inte låta bli. Klänningen är hur söt som helst och boleron är både tuff och gullig på samma gång med de vita paljetterna. Sommar!


Träning Söndag 24 maj

Idag slängde jag på mig träningskläder och tog mig hem till Maria i Vasastan, varvade med jogging och T-banan. 2,2 km blev det på vägen dit. På hemvägen 3,5 km. Hoppade av vid Gullmarsplan och sprang hem därifrån. Sammanlagt sprang jag alltså ihop 5,7 km ikväll. Helt ok då jag höll en ganska bra tempo då jag väl sprang.

Jag som undrat hur sjutton folk kan springa mitt inne i stan. Men det var ju riktigt kul att springa längs Vasagatan, skutta fram över alla övergångsställen och springa sick-sack mellan allt folk!





Söndag

Har precis kommit hem till mamma efter att ha sovit hos pappa inatt. Ska få håret klippt och slingat. Väldigt skönt för just nu ser det förjäkligt ut! Sanna kommer också hit strax och ska fixa frillan hon med.

Övningskörde som sagt med pappa både igår och idag. Det gick förvånansvärt bra, speciellt idag. Stabilt, som pappa sa. Det är svinkul att köra. Så det här kan ju faktiskt fungera!


Ååå imorgon kommer älskling hem!


Seg

Det är sjukt vad seg man blir av att vara ledig. Det är nästan jobbigt. Snart kommer i alla fall pappa hit och sedan ska vi övningsköra. Har säkert inte övningskört på 1,5 år eller nåt. Jag är lite efter när det gäller bilkörning alltså. Men nytt tillstånd har jag fått, så nu är det bara att börja. Börja om på nytt i princip. För det är inte mycket jag kommer ihåg!








Fredag

Har precis ätit lite yoghurt med banan. Är hungrig men känner ingen aptit då jag måste äta ensam. Har därför bjudit hit Angelica på middag ikväll, och så ska hon sova över! Ja. Jag är sällskapssjuk. Jane var nyss här i ett par timmar, hon gick för 30 min sedan och jag är redan uttråkad. Men vid åtta kommer söta Angie som sagt, det blir trevligt!





Träning fredag 22 maj

Jag och Jane var nyss ute på en joggingrunda på 5,5 km. Tiden blev 31 min. Vi var riktigt sega i benen idag sen loppet i tisdags så vi bestämde oss för att ta en lugn, kort runda. Det var skönt! Vi var nästan hemma då det började regna, men regn är bara härligt när man har sprungit och är varm.

Nu har det duschats och snart kommer Jane över hit till mig och fikar, och för att se hur vi bor!


För en månad sen...

...då jag fyllde 21 år!





...enstaka bilder sen den kvällen, och andra ville inte va me på kort!


Saknar

Kom precis hem, och tyvärr är jag ensam. Blev varken att åka hem till mor eller far då de är upptagna. Tog en fika och en bio med Frida och Angelica ikväll istället. Vi såg "The reader" med Kate Winslet. Bra tycker jag!

Börjar sakna Kristoffer nu. Det är verkligen tomt här hemma utan min kärlek...





Resultat

Här kommer exakta resultat för mig i Milspåret, även kallat StudentSM för vår del.

Placering: 18 av 48 (Student kvinnor)
Tid 10 km: 51 min 42 sek
Mellantid 5 km: 24 min 44 sek
Takt: 5.10 min/km





Nu kommer snart Elina och Leah hit och äter lunch och fikar med mig! Myspys ska det bli.
Kristoffer åkte till Norge igår och kommer inte hem förrän på måndag! 6 nätter utan min älskade! Så länge har vi aldrig varit ifrån varandra. Känner saknad redan nu... Särskilt när man får bo helt ensam också. Lär åka hem till familjen i helgen. Inatt ska jag sova hos Elina i alla fall!

Lopp - Milspåret 19 maj

Sådär! Hemkommen och nyduschad efter loppet. Jag klarade mitt mål och sprang in på tiden 51 min & 35 sek! Cirka! Mellantiden på 5 km blev ca 24.40. Det var tyngre än jag trodde att ligga på ett sånt tempo, ca 5.13 min/km i 10 km, men det gick! Jag känner mig nöjd med min tid och en härlig träningsvärk börjar smyga sig på i mina lår redan nu.




Allt jag behöver...

Wiiii!

Gjorde en riktig impulsgrej idag och gick till Runnerstore och anmälde mig till Milspåret som är IMORGON. Fick nummerlapp och skosensor rakt i handen. Så yes! Imorgon gäller det! Blev nämligen väldigt sugen då det är 3 andra tjejer från klassen som ska springa. Vi springer i klassen "Student Kvinnor".

Idag blir det därför ingen löpning, ska vila upp benhinnorna en dag till nu inför loppet! Är SÅ taggad. Mitt mål är att springa under 55 min! Hoppas det går vägen.



www.milsparet.se



Ut med hela arslet



Nu har jag jobbat en hel helg. Är helt slut och har ont i hela kroppen. Fredagkvällen på Grönalund var jättemysig och igår efter jobbet blev det bio med syster och Daniel. Vi såg 3D-filmen Coraline, väldigt mysig film! På vägen hem i bilen så var det ett par killar som körde om oss på motorvägen, drog ned rutan på bilen och ut med hela arslet, och moonade! HAHA. Det var riktigt otippat! Men sjukt kul. Vi fick oss ett gott skratt i alla fall!

Nu är jag  ä n t l i g e n  hemma med min älskling igen. Snart blir det film och choklad! Imorgon ska jag få springa igen tänkte jag! Har inte tränat på 6 dagar nu!


I Tidaholm


Kusiner Anna, Aurora och jag


Insane!


Idag blir det ett besök på Grönalund för att fira Sanna som fyllde 21 igår.
Kanske ett åk i denna nya attraktion?! Insane heter den, ser passande ut.
Har inte varit på grönan på 4 år tror jag så det ska bli kul! Mat och dryck blir det också!



Puss på födelsedagen Sanna!





Träningslust

Jag mår dåligt! Har inte tränat sen milen i måndags och jag har verkligen spring i benen nu! Även om benen inte pallar trycket (bokstavligen!) så har jag enorm träningslust. Denna vecka var en vila för benhinnorna hade jag tänkt. Får se om jag kan hålla mig undan från en springtur imorgon. Jag är inte så säker på det dock. Jag slutar ju kl 12 dessutom!





Vila i frid morfar

Tidig morgon. Ska åka fram och tillbaka till Tidaholm över dagen. Det är morfars begravning idag... Har inte hunnit ta till mig detta ännu men idag är dagen här. Begravning. Inse. Ingen rolig dag med andra ord.

Hoppas ni får en trevligare dag!








Två nya klänningar


Båda från H&M.



Hotell


Åh! Längtar så till sommaren! Åka utomlands och bo på hotell igen.
Bada, sola, slappa, bli fräscht brun och äta god mat...
Har faktiskt spanat runt lite på resor. 
Men hittar inget alls för en studentvänlig summa!
Får kanske bli en sista minuten igen. Sist blev det ju inte helt fel!




Träning måndag 11 maj

Ikväll sprang jag och Jane ihop igen. Terrängspåret 2 varv + lite flack löpning som slutade på 1 mil. Tiden blev 58 min. Riktigt härligt!

Mina benhinnor gråter dessvärre nog idag. Kanske drabbas av en stressfraktur i benen om jag inte vilar inom en snar framtid.
Saken är den att J A G  V I L L  S P R I N G A!  Inte vila. Har 3 lopp framför mig, och dessutom har löpningen blivit en stor glädje i mitt liv som jag inte kan vara utan nu.

Vet inte hur jag ska bära mig åt med detta. Bli bra i benen ja. MEN. Inte löpträna? Bara gymträna? Hur länge måste jag vila? Kommer det att gå över? Hjälp mig! Även om det smärtar i benet så smärtar det i psyket och hjärtat att sluta springa för en tid....





Lördags


Skål på den! Och peace Mia. Det var en mkt trevlig kväll!


God morgon

Idag är det skola igen! Efter 3 dagar av ledighet. Vi har seminarie idag som avslut på kursen, och imorgon börjar Psykologi 2. Som jag i princip redan läst. Har faktiskt redan 22,5 hp i Psykologi så det känns skönt med något man känner igen. Sista kursen sen är det sommarlov! Endast en tenta kvar alltså!



Träning söndag 10 maj

Har precis kommit in från en joggingrunda på 5,3 km. 29 min blev tiden.
Benhinnan kändes olidlig till en början men det släppte sen när jag väl fick upp farten. Jag hade en man som sprang framför mig i spåret hela tiden, så han fick bli min "morot". Sprang i hans tempo och det kändes bra.

Det är verkligen helt galet vad mycket folk som är ute och springer och tränar nu för tiden
, man springer ju inte ensam en sekund där ute i skogen. Bra är väl det!

Det var i alla fall riktigt skönt med lite löpning nu eftersom den här söndagen i övrigt bara har bestått av att dega. Hela morgonen.

Nu ska jag ner i tvättstugan igen också. Älskling bara pluggar och sover. Därav min rastlöshet idag.


Grillning ikväll

Sitter hemma och ska snart gå och möta Kristoffer på Ica.
Vi ska handla tacos som vi ska äta nu till lunch. MUMS!

Gårkvällen var trevlig till en början.
Men Blue moon bar var nog det sämsta stället jag varit på.
Varför varnade ingen oss?!

Åkte i alla fall hem vid halv två, skönt det.



Ikväll blir det hemmafest hos Elin med grillning. Det ska tydligen bli soligt ikväll!
Kommer bli helskoj att träffa alla igen!




Träning fredag 8 maj

Idag blev det en långsam joggingrunda tillsammans med Jane.
Terräng 7 km på 44 min.
Min vänstra benhinna strular som sagt, men idag gjorde den riktigt jäkla ont!
Därav den usla tiden.
Men trevligt var det, vi kunde nämligen prata under hela rundan!


Ikväll blir det någon form av utgång tillsammans med Julia, Maria & Maria!
Jag  N J U T E R  av att vara ledig nu. Helt fantastiskt är det.



Lunch kl 13

Nu ska jag på lunch med min kära klasskamrater Julia och Maria!
(Försendad födelsedagspresent.) Verkar vara mycket hemligheter kring detta.
Får se vad de överraskar med! Har faktiskt ingen aning vad de har hittat på...
Gamla stan är mötesplatsen i alla fall. MYS.

Julia, Maria och Rebecka. På Kollo termin 1!





1,5 år med DIG!



Idag har jag och min underbara Kristoffer varit tillsammans i 1,5 år!
Det känns som om det var igår då vi skålade för 6 månader ihop. Mysigt!!
Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går,
min älskade pojkvän, sambo och andra halva!




VILL HA




Dessa sandaler - SÅ snygga! De ser dessutom grymt sköna ut!
Nästa inköp kanske? Tentashopping imorgon är ingen dum idé.

Bild från minoutfit.se








Träning tisdag 5 maj

Idag blev det träning på skolans gym i 60 min tillsammans med Maria.
Har inte gymtränat på ca 1 månad och det kändes kan jag säga!
Var helt slut efter bara några repetitioner med samma vikter som jag haft förut.
Kände mig som en klenis idag alltså...

Men så vilken tur att jag köpte gymkort på 24seven igår! (För endast 1200 kr för ett HELT ÅR!)
Och kan dessutom träna på alla anläggningar överallt, när som helst. WihooO!

Träning måndag 4 maj

Idag kl 20(den perfekta löpartiden!) tog jag med min ipod m. nikeplus och mötte Jane för att springa samma terrängrunda som vi sprang förra veckan.
Distansen var längre än vad vi trodde!
9 km blev det. Som vi klarade av på 53 min.




Nu dusch och sen sova! Imorgon väntar massa plugg...
Tenta i Sjukgymnastik 4 på torsdag! Näst sista tentan innan sommarn!
Har förresten klarat ALLA tentor i både termin 1 & 2.
Känns galant må jag säga!




Träning söndag 3 maj

Har jobbat hela helgen så har maaassa värk i fötterna.
Därför lagom med en kortisrunda tänkte jag!

Kvällens löpning blev därför 5 km, på tiden 26 min 30 sek.
Skön kväll och perfekt väder!
Dock känner jag att löptiden på 5 km måste förbättras en del!
Jag gav knappast allt idag så jag vet att jag kan så mycket bättre.


Snart beach



Snart är det dags för beachen igen! Så dags för lite mer träning nu sista månaden tycker jag!
Har inte planerat för något strandhäng någonstans ännu, men redo vill jag ju vara!

Förresten så var det mamma som låg bakom anmälan till Parloppet.
Inte nog med det så hade hon anmält mig till Tjejmilen i augusti också!
Inget slappa i sommar inte.
Uppvärming blir Vårruset nu i maj!



RSS 2.0