Mera Rhodos









Slappt

Idag har jag och älsklingen bara myst hela dagen. Sovit alldeles för länge. Solat lite. Lagat pasta carbonara. Svullat lite chips och cocacola samt glott på tv mest hela kvällen.
Sedan jag kom hem från Rhodos känns allting galet slappt. Kanske för att min semester känns så lång att jag inte vet vad jag ska göra av den? Eller, det är väl snarare så att jag inte är stressad över att slösa bort min ledighet på tråkigheter som att sova och bara vara hemma. Det kan vara skönt ibland. Ibland.
Igår var jag i och för sig ute på stan med mina vänner. Gick till Snaps och åt middag på deras mysiga uteservering, drack rosé och lite till. Och lite till. Innan min pojke kom och plockade upp oss vid midnatt för att åka hem. En mkt trevlig kväll!

Imorgon ska vi försöka få napp på en lägenhet! Ja, vi står inte ut hemma länge till. Och man suktas än mer när alla vänner flyttar hemifrån nu såhär plötsligt. Om några dagar! Ska bli mys med allt sånt. Och inflyttningsfester hoppas jag på!

Nu ska vi nog sova. Godnattpuss!

(bild från Rhodos)

Ett par Rhodosbilder!


Efter 10 min på hotellet. Lite champagne från minibaren...


Sedan träffade vi mina sötnosar för party...


och väntade på vattenpipan!


Vidare för en massa blåbärsshots! Följt av tequila...


...för mig och Sanna i alla fall!


Och här har vi alla mina partyglada älsklingar!


Mer bilder kommer!


Hemma

Nu är jag hemma från underbara Rhodos stad! Kom hem kl 6 imorse efter ett försenat flyg, och jag saknar det redan. Superbra har vi haft det! Bästa vädret, bästa läget. Och jag måste säga att det är varmare här i Sverige idag än vad det var där på ön! Sjukt. Men det beror nog på alla vindar där ute på kusten.


Stoffiiie, jag, Saaan!

Fler bilder kommer. Imorgon. Kanske.

Puss så länge!

Mina fem små hjärtegull

Så nu äntligen är det söndag. Idag åker jag och Kristoffer till Rhodos. Hihi! Det blir nog fest redan ikväll som det ser ut just nu! Tillsammans med mina vänner som är där nere! Som för övrigt bor på hotellet bredvid vårat. Typ.
Det ska bli så kul att få träffa mina fem små hjärtegull, och jag är dessutom sjukligt taggad för party!

Vi åker härifrån vid 15.30 mot Arlanda, sen ser jag väl inte bloggen på en vecka då skulle jag tro. Det ska bli underbart skönt med semester efter allt slit på jobbet i 3,5 vecka! Min rygg har gjort comeback nu också! Wiihoo!

Puss på er!



På charter 06. Så jävla snyggt. Gissa var...

Längtan

Idag har jag träffat Louise, nyfunnen vän från jobbet! Me like! Vi var i alla fall i centrum idag, lunchade, tog en fika och kollade runt i lite affärer. Mys! Där efter vandrade jag hem till syrran, fick lite massage, drack saft och tog det lugnt. Nu är jag hemma igen. Galet uttråkad och vill bara att Kristoffer ska komma hem, mer än allt annat i världen! En sån längtan! Jag vill åka till Rhodos, och det är NU...


Rhodos.

Just make it go away!

Sitter här och dricker varm choklad. Jag har två stora värmeplåster på min rygg och har precis svalt två Ipren. Jag orkar knappt sitta upp längre. Värken strålar genom nästan hela kroppen nu, från rygg och skuldra ut i armen och ända ut till fingertopparna och även lite ned i benet. Jag döööör. Eller nej, det hoppas jag inte att jag gör, men det är i alla fall galet jobbigt och jag känner mig handlingsförlamad! Nu vill jag bara ligga ned och sova.

Sweet dreams, eller nåt.

Jag fick ett mail...

om saker att tänka på (innan allt för mycket festande) på semestern...

När det finns varningstexter på cigarrettaskarna borde liknande varningstexter även sättas på öl- och ciderflaskorna, exempelvis följande:

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du viskar, trots att du inte gör det.

VARNING: Alkoholförtäring har den verkan att du ser ut som en idiot när du dansar.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du kan sjunga.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att din ex-älskade kommer att dö om du inte ringer honom/henne klockan 4 på morgonen.

VARNING: Alkoholförtäring är den största orsaken till annars oförklarbara asfaltmärken i ansiktet och på knäna.

VARNING: Alkoholanvändande kan orsaka fantasier om att du är hårdare,häftigare, snabbare och ser bättre ut än alla andra människor.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du är osynlig.



Smart?

It was love at first sight



I love you baby!

Sweet Icecream



Mitt uppe i packandet så slog det mig att jag faktiskt har semester nu!
Jag är ledig fram till den 23 augusti. Typ. Hur skönt är inte det?!
Frågan är bara vad jag ska göra? Jag menar, efter våra lilla charterresa? Hmm...

Jag vill jobba!

Helt plötsligt VILL jag jobba. Men jag kan verkligen inte... 
Alla vänner är ju på Rhodos nu, Elina är i Göteborg, Kristoffer är borta och seglar och alla andra bara jobbar och har sig! Sjukligt tråkigt. För mig. I'm booored. Så vad ska jag göra idag?

Jooo, idag får jag ta och tvätta och stryka alla kläder jag ska ha med mig till Rhodos. JIPPPIII! Det är väl det tråkigaste delen av alla förberedelser skulle jag tro...

Saknar älskling Kristoffer!!!
Puss puss puss puss puuussss!

Sa hejdå imorse

Sitter just nu i soffan hemma hos syster. Somnade här i hennes säng för ett tag sedan och nu är jag jättetrött! Jag har fått en grym värk i skuldrorna som strålar ut i ena armen också- av jobbet, så jag kommer inte kunna jobba mina 2 sista dagar nu. Kasst! Jag som ville ha de pengarna, men vad gör man. Jag måste ju vara i god form inför Rhodos! Alla kära vänner drog dit idag förresten, och jag och älsk flyger dit på söndag! Hoppas bara på att alla hemska jordskalv är över! Ja ingen tsunami eller liknande ska få skölja bort mig och mina käraste, så jag litar på att det inte är någon fara längre!

Idag har jag varit i Vällingby också, köpt en ny bikini för endast 98 kr på Åhlens och vita hjärt-solglasögon från Topshop, så söta!
Igår träffade jag Rosanna och Frida. Mamma fixade Rosannas frilla medan jag och Frida åt, sedan drog vi till Frida, men Rosanna åkte hem, vi två hyrde i alla fall filmen Leo, som var skitbra, och köpte glass! Myste hela kvällen bara, pratade om resan medan hon packade osv. Sov över där och sa hejdå imorse, eftersom mina alla 5 tjejer sitter på planet på väg dit just nu! SÅ NICE! Snart kommer vi!!

Jag älskar



Ligger i sängen, längtar så efter mitt hjärta nu, att vara omfamnad
av honom, att krama honom, hålla om, att få kyssa och bli kysst av honom,
sova intill honom, hålla hans hand och bara se på honom,
se på han jag älskar,
han - den vackraste människan jag någonsin mött...
Jag saknar dig bredvid mig.

I höst?

Jag är glad! Det är nämligen bara 3 arbetsdagar kvar nu för min del. På hela sommaren! Från och med nu på fredag så är jag ledig i hela 5 veckor i streck! Wiiiih!! Det ska bli helt lovely. Och 6 dagar kvar, sen Rhodos!
Men i slutet på augusti så är det dock slut på det roliga, för jag vet inte vad jag ska göra i höst = STORT PROBLEM! Ska jag fortsätta på PAO och läsa företagsekonomi i en termin? Ska jag byta program helt och kasta PAO-programmet helt åt skogen? Vad kommer jag komma in på? Jag är helt vilsen i det här. Ska jag jobba i väntan på att söka till sjukgymnast i januari?!

Jaaa, jag har liiite ångest... Beslutsångest. Men vi får väl se. Jag får ta dagen som den kommer. Helt enkelt?

Nu ska jag i alla fall rensa i mitt rum, slänga lite skit och rensa ut gamla kläder! Ganska så kul ändå! Sen blir det nog lite chili con carne, yaammii!

den där 5 juli

Här kommer lite sena pics från vårt förkrök + utgång i lördags. Bättre sent än aldrig!









Väldans bra

Hej! Jag känner att det var ett tag sen. Men nu har jag hämtat hem kameran (och är hemma för den delen)  -för det blir mycket roligare att blogga med bilder!
Jag har i alla fall mått väldans bra de senaste dagarna. Sommarjobbet börjar dra mot sitt slut, jag åker snart till Rhodos, jag var ledig igår och fick umgås med min käraste, samt med mina vänner, dricka rosé och shoppa, kan det bli bättre? Det regnar idag, men vad gör det när jag jobbar och när solen ändå sken nästan hela dagen igår!

Här är lite nya grejor jag köpt. Väldiga impulsköp alltihop. BUT, me like!

Snart

Om 12 dagar står man där igen. Fast på Rhodos! Wiiiiiih!


Lyckades inte så bra

The weekend is over. Den kändes kort, men hyffast trevlig. Lyckades klämma in fimkväll, sol, bad, utgång, träffa vänner, träffa älsk och även pappa en snabbis. Men lördagens utgång sög rent ut sagt, vi hamnade inte där vi tänkt oss och tiden drog iväg. Sedan sätter jag nog en PUNKT där. Förkröket tidigare på kvällen var i alla fall supermysigt. Som alltid med mina älsklingsvänner.
I söndags och igår var det slappardagar. Jag var hemma från jobbet och försökte sova bort min förkylning, men lyckades inte så bra märkte jag idag, återigen på jobbet. Myste med älsklingen mest hela dagen igår, och just igår var det faktiskt 8 månader sedan vi blev tillsammans, hihi. Tiden går så fort! Vi var förbi stan en sväng också och jag fick med mig en jättefin klänning från Zaras nya kollektion! Ska ta och visa bild sen!

Nu blir det nog lite tv, jobb imorgon igen! Puss på er.

Skål

Sitter just nu i lägenheten och har börjat dricka lite vin med Rosanna och Frida, pizza och sallad åt vi nyss och snart kommer Angelica också! Ikväll ska vi ut och jag ska fan röja!! Har ju inte varit ute på evigheter så det ska bli riktigt skoj!

Idag har jag både badat och solat också, både ute i solen vid poolen samt i solarium! Mysmys, det gäller ju att utnyttja sina lediga dagar!

Nä nu blir det mer vin! Skål på er!

myskväll

Nu sitter jag i min systers lägenhet och håller på att laga mat, och älsklingen var så snäll och gick iväg och köpte min favoritbea då vi inte fick tag på den här i närheten! Ja, Ica stängde precis minuten innan vi hann dit...  Men nu fixar det sig, coca cola och lite godis blir det nog ikväll också! Samt lite gott vin till maten som jag inhandlade tillsammans med pappa idag, eller jag fick det faktiskt. Thanks dad :) ! Det blir en riktigt myskväll idag, så skönt med ledighet nu!

Hoppas ni får en bra kväll!

Flyttar in hos syrran

"Thank god it's friday" ...imorgon i alla fall! I helgen är jag helledig och då är det hög tid för party för min del! Imorgon tar jag även mitt pick och pack och flyttar in hos syrran ett par dagar medan hon är bortrest, min prins gör mig förstås sällskap också, kommer bli så myspys!

Men vänta, jag och Frida shoppade ju lite igår, och här är det jag fick med mig hem!





Lite förvirrad

Trött trött trött är vad jag är. Men skönt att ytterligare en arbetsdag är över. Snart ska jag nog sussa lite, jag är bara så förbaskat slut i kroppen... Jag tycks aldrig vänja mig vid detta arbete. Men woohoo sen är det 5 veckor totalledigt! Där efter blir det plugg igen i höst, vart vet jag inte än? Får se ifall jag blir antagen till de program jag sökt, jag är nog lite förvirrad i allt det där, vet varken ut eller in just nu...

I South park anda...

...enligt min syster Elinh.



Jag och min älskade ska detta föreställa!

Sjukt kul gjort tycker jag. Hahahahaa...

Shopping idag

Idag är jag äntligen LEDIG! Så lovely! Jag hade egentligen behövt sova ut ordentligt idag, men var ändå tvungen att gå upp 7.30 eftersom jag sov hos Kristoffer som jobbar. Det är kasst att vi jobbar om varandra, vi hinner knappt se varandra förutom de timmar innan vi somnar, och då är det också sällan vi kan sova tillsammans eftersom jag börjar jobba så pass tidigt. Men men, det löser sig nog nästa vecka förhoppningsvis, då jag jobbar 9-18 pass istället. Skönt!

Idag ska jag träffa min kära vän Frida och åka in till stan för lite shopping. Jag lär behöva köpa ett par nya jeans. Ett par riktigt ljusa vore inte fel! Och så en massa andra saker, kanske en väska, smycken osv..
Ska bli riktigt mysigt faktiskt. Men först måste jag nog slumra nu en timme. God morgon och god natt igen!


Frida i våras, lunch i Kungsträdgården.

RSS 2.0