Träning - Onsdag 27 januari


Igår kväll blev det äntligen löpning igen. Löpbandet såklart, med tanke på vädret. 6 km på 29.50 min vilket jag är nöjd med i inomhusvärmen! Inte heller fick jag ont någonstans när jag sprang. Fantastiskt bra!

Nu blir det skola sedan bussen mot Åre! Hörs på söndag!


Åre imorgon!


Imorgon drar jag till Åre för andra gången denna månad! Nu med folk från sjukgymnastprogrammet, precis som för 1 år sedan! Vi bor ännu en gång på Nyalundsgården - huset som ni ser bakom Julia och Rebecka på denna bild! Mitt i backen alltså. Detta kommer bli grymt kul! Hoppas vi lyckas pricka solen i år igen!


Träning - Måndag 25 januari


Idag sprang jag och Kristoffer till gymmet så sent som 22.15! Gymmade 60 min och sedan joggade vi hem igen, så 3 km sammanlagt. På gymmet körde jag tung träning för ben/rumpa, sedan lite rygg/mage och tillsist arm/axel. Nu äter vi fruktsallad och ska snart sussa. Imorgon har jag sovmorgon!


Mån-Dagens


Idag är det en riktigt trött måndag för min del och därför trötta kläder - jeans från MQ Zoul och tröja från Monki. I helgen har det bara blivit jobb, både på Apoteket och på Arla och därför har jag endast sovit 6 h/natt tre nätter i rad, vilket varken min kropp eller knopp klarar av. 8 h ska det vara. Minst! Idag har jag haft tre föreläsningar i skolan och nu håller ögonlocken på att trilla igen för hundrade gången. Strax blir det en tupplur. Sömn är verkligen guld värt ibland, eller hur?


Examensceremoni i statshuset


Idag har jag varit på examensceremoni för min kära pojkvän som numera är polis! POLIS liksom. Herregud så skumt det känns. De var så himla vackert idag och alla var så fina i sina poliskostymer. Efter ceremonin blev det restaurang med Kristoffers föräldrar då han även fick min och min familjs gåva - en klocka från Michael Kors samt en plånbok. Nu är vi hemma och ska fira och dricka vin med lite vänner!


Livsnjutare


Precis så känner jag mig nu. Njuter av varje dag och längtar till den nästkommande. För just nu älskar jag skolan och våra sköna 6-timmars dagar. Jag älskar klassen och allt som hör till. Få gratis kaffe i färgglada muggar och ta ledigt en dag för att njuta lite till. Ingen press. Jag älskar min fina sambo och vår underbara lägenhet. Jag älskar att träna som nu. Att vara pigg. Och glad. Känna lugnet. Mysa som de senaste dagarna, fika, strosa runt med vänner, handla all mat jag önskar med hjälp av bilen och känna att jag kan äta vad jag vill. Sova i vår säng, se på film i vår soffa och att få lägga disken i en stor diskmaskin. Det där lilla extra - och jag mår som nu. Så himla bra.


Träning - Onsdag 20 januari


Ikväll blev det jogging på löpbandet, vilket inte gick något vidare då jag visst sträckte en av gluttarna(sätesmusklerna) i måndags när jag sprang! Jag kände mig faktiskt redo för löpning idag igen, men aj så fel! Verkligen AJ. Nu har jag ondare än i måndags och måste vanka mig fram som en 95-åring. Jag är envis och skulle bestämt springa 30 min ändå, långsamt gick det men 5,4 km blev det i alla fall + en skadad bakdel som värker. Vila resten av veckan kanske?


Bilder...

...från i fredags då vi firade Anki som fyllde 21 år, egentligen på nyårsafton!

 









Tis-Dagens


Skjorta: Levi's
Tröja: Monki
Leggings: H&M

Strax bär det av mot skolan igen. Igår började jag nämligen termin 4! Fy vad tiden går fort! Underbart att ha föreläsningar med hela klassen igen i alla fall. Medicinska ämnen 2 heter kursen vi läser nu. Väldigt intressant! Kaffe får vi gratis också. Jag längtar till och med! Haha.


Träning - Måndag 18 januari


Idag fick jag skjuts av Kristoffer till gymmet medan han stack iväg på innebandyträning. Första gången jag tränar "själv" på gymmet faktiskt. Jag körde styrketräning 30 min för arm, axel och skuldra sedan hoppade jag upp på löpbandet och sprang 4 km på 19.49 min. Tokjobbigt och jag svettades som jag vet inte vad. Därefter blev det stretching och promenad hem 1,5 km! Nöjd.


Lör-Dagens



Klänning: Rare
Skor: Vagabond


Polisparty


Vad kul det är att förkröka ensam... Nä nu tar jag flaskan och en taxi och drar på boyfriends examensfest!


Luncha


Idag blir det lunch med Maria! Som jag inte träffat på sååå länge. Mys! Ikväll blir det paaarty!


Kalas


Ikväll blir det födelsedagsfirande hos Anki! Som dock fyllde år på nyår... Men bättre sent än aldrig!


Träning - Fredag 15 januari


Det blev ett pass på gymmet på 50 min idag igen! Först kutade jag 3 km på 14.20 min på löpbandet sedan körde jag styrketräning för ben samt mage och sida. Jag kan säga att jag redan har träningsvärk sedan gårdagen, och värre lär det bli. Men det är bara skönt. Det är framförallt underbart att vara igång igen efter 2 veckors inaktivitet!


Fre-Dagens


Mössa: H&M
Sidenskjorta: H&M
Leggings: H&M
Stövlar: Belle shoes


Träning - Torsdag 14 januari


Årets första träning då! Och det är första dagen idag som jag känner mig helt frisk. Varken jag eller Kristoffer har tränat på länge så vi tog oss en efterlängtad tur till gymmet. Jag körde löpband 5 km på 27 min. Först med baby vid min sida och efter 2 km dök Jane upp och gjorde mig sällskap på bandet bredvid. Mycket trevligt! Därefter körde jag biceps, triceps och lite axel! Så skönt. Nu mår jag verkligen som bäst!


Sista dagen


Jag önskar att jag kunde säga att det är sista dagen jag äter kakor och godis, men så är knappast fallet! Det var min sista dag på praktiken idag så jag och Jane ställde oss och bakade en massa kärleksmums igår - som tack till våra handledare för all kunskap vi fått! Några enstaka bitar blev även kvar här hemma så nu sitter jag och mumsar för mig själv, jäkligt goda blev de faktiskt! Men jag borde ha godisförbud. Egentligen.


Tors-Dagens


Myser


Sitter och kollar tv, dricker kaffe och äter kladdkakemuffins (som jag precis bakat!) tillsammans med min baby. Jag känner mig lite bättre nu ikväll, men det blir ingen praktik imorgon heller tyvärr. Jag får inte gå runt och vara sjuk på ett sjukhus och smitta ned patienterna, det vore väldigt fel. Så vila står på schemat imorgon igen. Sedan måste jag faktiskt in till Sergel och hämta ut biobiljetter till Snabba Cash som jag och Kristoffer ska se på söndag!


Skinn


Här är ett par nya skinnskor som köptes före nyår som jag glömt att visa! Mina fötter klarar inte 12 centimeters klackar så dessa är perfekta. Stabila och sköna på 9 cm. Fann dem på mellandagsrean dessutom!

 


Just det


Jag såg ju Avatar 3D i söndags! Å herre vad bra den var! Den innehöll allt man kan tänka sig, så berörande med så mycket kärlek och så mycket hat. Typ action och romantik, en mycket bra kombination. Allt var så fint. En film som alla bara måste älska?! Se den om du inte sett den!


Börjar om


Min förkylning har tagit fart igen. Hur irriterande!!! Som om den börjar om på nytt. Nu är jag lika dålig som jag var för en vecka sedan, om inte värre! Sjukanmäld från skolan är jag till och med. Måste nog bara vila, vila, vila denna dag. Men nä, nu har jag faktiskt inte tid med sjukdom något mer! 8 dagar nu...

Bilden är tagen på julafton då vi tände ljus på mormor och morfars grav.


Måndags-ångest

Praktik på Dalens sjukhus denna vecka igen då. Sista veckan och sedan börjar jag termin 4! Tyvärr känner jag mig redan trött innan terminen ens börjat. Jullovet var för kort för att fylla mitt behov av vila och den senaste veckan har jag varit förkyld- och är fortfarande. Nu har jag börjat hosta på det. Ynkliga jag, och det är så jag känner mig hela tiden. Denna trötthet har bott i mig sedan oktober och den förgör mig snart. Jag vill ha solsken och värme nu! Kom vår!

Lör-Dagens



Nu ska jag springa iväg mot tuben för att möta Angelica. Vi ska äta lunch någonstans och det lutar mot söder. I eftermiddag åker jag hem till min kära mor för imorgon är det jobb på schemat. Förkylningen verkar sakta men säkert försvinna också, kanoners!


Fredagsmys

Jag och älskling har precis käkat en supergod middag med kött, hyvlad potatis i ugnen med linfrön, chili-bearnaise + sallad. För övrigt så har jag bara legat i soffan och degat hela dagen, eller kurerat kanske man kan kalla det. Har kommit ut på en promenad till Ica i alla fall och inhandlat godsaker inför kvällen samt lite tråkigheter som halstabletter och slemlösande. Imorgon har jag en ledig lördag, det känns sjukt! Men såå skönt.

Åre del 4 - duved







Märks det här i bloggen att jag både är ledig och är sjuk eller vad? Mycket uppdaterande blir det ju. Frisk verkar jag dock inte bli! Snarare förvärras det. Ögonen rinner, näsan rinner och halsen slemmar och hostar. Det är bara för kasst att vara sjuk. Jag har lust att göra så mycket men jag varken orkar eller borde. Ikväll ska jag i alla fall se på Let's dance där Elin Kling ska delta. Kanske kan bli dagens höjdpunkt?

 


Shoppingstopp i 2 månader!


Ok. Min pojkvän tycker också att jag är helt knäpp när det gäller mitt shoppingbeteende, så nu har jag lovat att inte shoppa igen förrän den 7 mars. Om 2 månader. Fyfan vad sjukt. Jag är nervös. Hur ska detta gå undrar ju jag?! Nu får jag plugga, träna och sova mig fram under denna tid. Det låter rätt vettigt?


Jag tror jag är lite sjuk...

...rea-shopping idag IGEN. Jag som skulle sluta shoppa kläder. Men det går bara inte. Jag är sjuk. Begär! Jag måste ha ha ha.


Levi's 400 kr


Zoul 200 kr


Paris Kate & I 200 kr


Weekday 50 kr


Weekday 50 kr

Är jag i riskzonen för ett shoppingberoende?!
1.
I min garderob har jag minst ett plagg som jag aldrig har använt. [x]

2. Jag shoppar ofta kläder fast jag egentligen inte har råd. [x]

3. Jag använder ofta mitt kreditkort när jag shoppar. [-]

4. När någon frågar om jag har nya skor skäms jag lite och säger att de var ett kap och att jag hittade dem på rean. [x]

5. Ibland ljuger jag om någon frågar om det jag har på mig är nytt. [-]

6. När jag har shoppat något känner jag enorm tillfredställelse. Lycklig, helt enkelt. [x]
7. Jag shoppar för att må bra, bli glad eller bli av med ångest. [x]

8. Mina argument när jag shoppar är ofta "Jag dör om jag inte köper det här", "jag behöver verkligen det här" eller "Jag är dum om jag går miste om ett sådant tillfälle". [x]
9. När mina vänner ska gå ut och ta en drink säger jag att jag är pank, så att de bjuder mig. Men i själva verket har jag pengar, om det skulle knipa i garderoben. [-]

10. Det händer att jag lånar pengar från en familjemedlem/vän för att kunna shoppa.  [-]
11. När jag shoppar loss rejält får jag dåligt samvete efteråt. [x]

Om du har svarat "ja" på tre eller fler frågor bör du tänka över din situation och bryta dina shoppingmönster.

Självklart, 7 kryss av 11. Shoppingberoende. Och vem är inte det? Vad ska jag annars spendera mina pengar på? Jag köper kläder och en annan(typ killar) köper teknikprylar. Jag kanske borde ha en shoppingfri månad jag vet, men nu har det varit jullov och mellandagsrea och självklart shoppar jag. Bortförklara bortförklara bortförklara. Ok. Jag ska ta mig en funderare kring detta...


Åre del 3 - blandat


På Broken och beställer goda burgare!


Kristoffer och jag


I Väntan på att afterskin ska dra igång!


Haha!


Kristoffer och Ragge.


Älskling i backen.


Soligt men kallt.


På Dahlboms.


Jag.


Folk.


Vi åt 2 kg choklad! Mmmm!


Ons-Dagens



Jeans: Veromoda
Tröja: Monki
Nitskärp: Lindex


Jag är typ sjuk! Så himla overkligt för det var verkligen länge sedan. Näsan rinner, jag fryser hela tiden och halsen är inte helt normal. Om jag hade haft halsmandlar nu hade jag garanterat haft halsfluss. I natt hade jag så ont att jag fick se efter om det faktiskt var möjligt att halsmandlarna vuxit ut igen, för ont i halsen på det viset har jag inte haft sedan operationen för 3,5 år sedan. Fan för att vara sjuk helt enkelt. Imorgon börjar dessutom skolan igen, så passande...


Åre del 2 - på skidor


På toppen!


Tittar på ?


Frida!


Så jäkla fint.


Fryser.


På väg mot offpisten.


Detta var en ren iskana. Alla klättrade eller trillade ned!


Åre del 1 - Nyår


Lockad i håret med klänning från Rare.


Framme vid Bygget efter god middag och förfest i stugan!


Påklädd för många många minus, trodde jag.


Frida snor åt sig välkomstskumpa!


Matte, Robban och Ragge likaså.


Skål!


Schnyggt...





Tillbaka från Åre!


Borta bra men hemma bäst som man säger. Dock var Åre hur bra som helst! Grym afterski varje dag, grym skidåkning, bra party, trevlig nyårsafton och väldigt härliga vänner! Kylan får jag inte glömma, fyfasen vad kallt det har varit. Igår låg temperaturen nere på 23 minus! I veckan blir det till att köpa ett bra underställ inför nästa Åre-resa som väntar redan 28 januari. Jag är taggad!


RSS 2.0