Fredagsträning!


Idag har jag jobbat extra på Arla och gör det även hela helgen. Är därför hemma hos mamma nu och har precis varit ute och sprungit, 5 km på 25.13 min. Mamma har även ett litet minigym här hemma så efter löpningen körde jag lite ben- och magövningar på bobathboll och lite arm/axel/skuldra med en 8 kgs kettlebell. Sjukt bra med kettlebell och jag får visst ta med mig den hem! Toppenbra träning att göra hemma!


Löpning 5 km


Ikväll fick jag nog av allt stillasittande och påskätande så jag gav mig ut på en löprunda på 5 km på 24.35 min. Bra där! Mår illa av allt godis och har precis slängt det lilla som var kvar i mitt påskägg. Usch! Har varit lite vettig idag också och skrivit klart en av uppgifterna i Idrottsmedicin. Nu ska jag dessutom läsa lite projektarbeten, för imorgon har vi vårt sista möte innan C-uppsatsen deadline!

Party igår!


Inte världens bästa bild, men bättre än ingen. Hade i alla fall en riktigt bra kväll igår med Julia, Frida och Sanna. Vi käkade, drack och så fick jag öppna lite paket av mina sötnosar. Tack alla! Därefter drog vi vidare till ytterligare ett förkrök för att sedan dansa loss på Solidaritet, som vanligt. Mötte även upp Ante och gänget. Kom hem vid 5 och idag har jag bara varit trött, käkat godis, chips och kollat på film. Försummat ännu en solig dag, men det kommer fler! Ikväll blir det sushi, Big brother och mys med Angelica!

8 underbara kilometer


Terränglöpning idag igen och det gick faktiskt kanonbra, 8 km på 40.04 min. Alltså ett tempo på 5 min/km, bra jobbat benen! Nu går det i alla fall framåt. Vädret är underbart, 14 grader men det känns som minst 20 i solen. Ikväll blir det grillning hos Frida och imorgon lite party för mig med lite fina tjejer!

Balkongen fixad!


Älskar våren!

Min 23-års dag!






Tackar alla i familj och släkt för uppvaktningen idag med bland annat en massa körkortspengar! Och kanske bäst av allt en resa till London både från och tillsammans med min man! Har till och med hunnit med att övningsköra med Kristoffer ikväll och jag har även bokat uppkörning nu! Wooho!


Onsdag!


Jag och Kristoffer har precis joggat hem från gymmet och fy satan vad den mannen springer fort. Blev 3 km löpning till och från gymmet och sedan spurtade jag 2 km på 9.10 min på löpbandet. Därefter blev det lite av varje med styrka för armar, ben och mage.

Idag har jag även vårstädat hemma och på balkongen, tagit fram utemöblerna, handlat, hämtat ut mitt pass + ordnat nya p-ringar så här en dag före man fyller 23! Haha. Bra gjort i alla fall.

Fridas place



Igår var vi i Fridas nya etta i Vasastan i flera timmar. Fixade och donade, köpte sushi och drack kaffe. Spana in hennes nya golv, fantastiskt fint! Inflyttningsfest snart?!

10 km terränglöpning



Det var helt fantastiskt att springa idag. Underbart väder, utvilade ben och humöret på topp! Kroppen var lika pigg som jag kände mig och det var bara att springa på med bra musik i öronen. Slutade mina 10 km på 52 min vilket känns helt sjukt med tanke på att det var årets andra löprunda i terräng! Fotade med min iPhone på vägen så ni vet hur det ser ut där jag springer. Många bra terrängspår har vi.

Ljusruset 3,8 km


Efter en lång dag har jag och Ante fått en massa skrivet på examensarbetet. Därefter så tog jag och Jane oss till Älvsjö och sprang för att vinna belysning till Älvsjöspåret som tävlar mot Hässelby/Vällingby och Järva. Riktig hälsopromotion! Det var grymt mycket folk men jag kutade förbi en hel del och tog mig i mål på 17.55 min - 3,8 km. Helt ok!

Träning


Istället för att tvätta så har jag filat en del på examensarbetet och tränat med Jane idag. Det blev jogging till och från gymmet 1,5 km + 1,5 km och löpband 4 km på 20.45 min. Körde även ett par övningar för armar och axlar. Rätt vettig dag ändå. Imorgon ska vi springa Ljusruset för Älvsjö!

Gymmet i måndags

Glömde gör en update om träningen i måndags. Tänkte just säga att det inte var något märkvärdigt, men det var det vill jag lova. Tränade med Ante och jag kan säga att jag inte gjorde mer än en övning som jag gjort förut. Väldigt kul och jag har fortfarande sådan sjuk träningsvärk i låren att jag inte kan gå normalt! Ben och rumpa var i fokus men de flesta övningar var för hela kroppen. Fint det!

-

Idag var tanken att jag skulle tvätta, men jag kommer inte in i den förbannade tvättstugan då det är något allvarligt fel på dörren. Har ringt felservice och vår bovärd och de säger bara att "vi får se när problemet är löst". KUL att jag inte har ett enda rent klädesplagg att ta på mig då!!! (Ja jag är arg!).

Söndagsträning 1,5 h





Idag möttes jag och Emelie kl 12 för att träna på Fitness24sevens nyaste gym vid Medborgarplatsen. Sjukt stort och jäkligt fräscht! I like! Först körde vi kondition och jag sprang 4 km på 19.15 min på löpbandet. Därefter körde vi en massa övningar för mage och sedan armar och lite ben. Dusch, fika och shopping på det!

Morgonjogg 8 km


Jag och Jane har precis sprungit årets seriöst jobbigaste löprunda. Inget särskilt med den utan jag har bara fått dålig kondis tror jag. Kroppen känns tung som bly. Lite kan jag väl skylla på terrängen, men nä, det gör jag inte den här gången. Det slutade på 8 km på 46 min för den som är intresserad. Skärpning!

Kalas för Maria!

Igår fyllde min kära vän, klasskamrat och blivande sjukgymnastkollega 23 år! GRATTIS och tack för världens godaste fika och en så mysig kväll med alla!


Dagens träning:

- 4 km jogging
- 3x10 bicepscurl
- 3x10 triceps i dragapparat
- 3x25 framåtlutad rodd
- 3x10 axlar med fri vikt 10 kg
- 3x15 armhävningar
- 3x20 mage med bobathboll
- 3x10 dynamisk planka på bobathboll för magen
- 3x30 bäckenlyft på bobathboll
- 3x10 benlyft med bobathboll


Tränade med Jane idag vilket var skönt då jag fortfarande inte riktigt har kommit igång med min träningsmotivation ännu. Den här våren är seg av någon anledning och jag likaså. Tidigare på dagen har jag och Frida uträttat lite viktiga ärenden. Frida behövde fixa lite inför flytten till Vasastan och jag kom på att jag behövde nytt pass fort som attan. Två timmars väntetid och fika blev det och Sanna joinade också. Tack sötnosar för sällskapet!



Fika ute idag (i alla fall i 10 min), 12 grader och jag måste säga att det är vår!

Jobb i sommar!!!


Jag är så glad!!! Var på intervju igår och idag fick jag beskedet om att det blir sommarvikariat på en Allmän medicinsk avdelning i 7 veckor, heltid, 50 meter till jobbet. Jobb som sjukgymnast! Helt sjukt bra. Overkligt med tanke på hur denna arbetsmarknad ser ut. Bra början!

Fredagsträning

Idag började kursen i Idrottsmedicin som även är imorgon, en lördag(!). Men kul är det och träningsinspiration och motivation får jag. Kvällens träning blev 3 km promenad fram och tillbaka till gymmet för att sedan springa av benen med 6 km på 28.50 min på löpbandet. Nu är jag tränad och glad. Dags för smoothie och Bigbrother!

RSS 2.0