Nu jäklar är jag taggad

Idag har jag tagit tag i mitt nya mål, styrketräningen. Tränade på skolans gym i 1 h idag med Maria, riktigt skönt! Men shit vad svag jag är i armarna mina, i jämförelse med benen. Ska verkligen börja med detta nu, nu när jag insett hur viktigt det är med styrketräning! Folk säger dessutom att det snabbt ger resultat om man inte gymmat förut. Pepp! Vi får se hur det går nu!

Glöm inte beach 2009 förtusan

Är hemma ensam i lägenheten nu, Kristoffer är på konferens med jobbet. Tur att jag trivs så bra här i alla fall, så fint och så mysigt som vi har det. Sjukt att vi fått denna lägenhet egentligen! Kan inte säga annat än underbart.

I skolan har vi som jag tidigare nämnt Tema Träning. Jag har väl tränat i 4 veckor nu ca 3ggr/vecka, och det känns faktiskt som om det ger resultat, även om jag knappast ändrat på kosten eller så. Dock måste det bli lite skärpning vad gäller upplägget av mitt träningsschema. Har i stort sett bara tränat kondition hittills, men det är egentligen styrka som borde vara ett mål att prioritera för min del. Därför blir det ändring på detta nu. Jag ska lära mig att träna på gym, 2-3 ggr/vecka plus kondition på det. Förra veckan gjorde vi maxtester på gymmet, gissa om jag hade träningsvärk i mina klena armar. Nej nu jäklar blir det hårdträning! Beach 2009 har vi ju lovat i år...


Ny vecka

Måndag idag, och hör och häpna - skolans första sovmorgon! Så himla skönt eftersom jag inte sovit så mycket i helgen pga jobb. Igår åkte jag hem igen, till mitt nya hem efter att ha varit hos mamma. Syster och Daniel kom också hit igårkväll och gjorde mig och Kristoffer sällskap med onyttigheter plus Beck. Trevlans!

Det är så fantastiskt mysigt att bo med dig älskling, som att ha sovmorgon med dig imorse och äta en himla god frukost... Jag älskar dig!


Mongon...


Härligt schema idag...


- Styrka (föreläsning) 1h
- Yoga 1h
- Styrka (föreläsning) 1 h
- Styrka på gym kl 13-16


Niiiicee!


Älsklings-sambo!

Flyttad och klar, och NU är internet igång. Tack och lov! Det är i alla fall jättefint här hemma. Lite kalt om väggarna än så länge, men det löser jag och min älsklings-sambo med tiden!

Den här veckan är sååå skön, bara träning och några få lektioner. Jobb i helgen, men det är bara bra. Då åker jag hem till kära mor igen också, längtar redan faktiskt. På fredag är det dessutom fest för två vänner i klassen. En bra vecka!

Packning!

Hade tenta imorse och det gick bra måste jag säga! Känns så skönt. Därefter lunchade jag och Maria lite, sedan tränade jag. Löpband som vanligt. Endast 4 km med lite intervaller då jag fick håll som tusan! Har fått det de senaste träningspassen, och jag hatar det.

Nu måste jag verkligen packa! Ska hämta nyckeln imorgon och sedan flyttar vi på kvällen + på lördag!
Iiiiiiiiiih!! Längtan.




TIPS från Wikipedia!

Förhindra håll:

Förbättra konditionen

Begränsa konsumtion av mat och dryck två till tre timmar före träning

Drick vatten i förtid för att förhindra muskelkramp

Värm upp ordentligt

Öka träningens intensitet gradvis

Andas in endast med näsan och ut med munnen när du tränar


Det känns så himla bra

Helgen har bara gått åt till att plugga, och inte mycket mer än så. Igår var jag och Kristoffer på informationsmöte för nya lägenheten. Fick se lite grannar som också ska flytta in, en del svensson-barn-familjer kändes det som, och så fick vi reda på att vi fått det helt vittmålat överallt. Inga färger alltså. Men det var nog bara bra det! Nu känns det verkligt och det känns så himla bra! Idag blir det skola aaaall day loong, 9-16.30, sedan plugg! Tenta på torsdag!

Längtar efter värme!


Dock skönt att luggen är borta. Även om det var ganska sött ibland...



Kondition

Tentan gick galant igår. Sedan blev det arbete med mitt och Kristoffers träningsprogram. Träning blev det alltså, löpband 7 km. Kändes riktigt bra! Ska försöka få bättre tid bara, och gärna orka springa 1 mil också. Jag känner redan av att jag mår så mycket bättre av att träna.

Genomskådad

Nu ska jag sätta fart och plugga. Har nämligen praktiskt prov imorgon för cykelergometertest. Men plugga måste jag, för vem vet hur de jobbiga följdfrågorna lyder, och det är nervöst när lärarna står och genomskådar en in i minsta lilla rörelse. Men det brukar gå bra, så jag hoppas på det bästa imorgon med.

Igårkväll var jag och Kristoffer på IKEA, köpte soffan! Samt matta, nattduksbord och massa små nödvändiga ting! Det är riktigt kul att shoppa till nya lyan, jag vill bara ha mer mer mer!

Nu PLUGG.

Vad ska jag göra? Hur? När?

Jag är katastrofalt stressad. Sedan igår. Då jag insåg att jag har för lite tid för alldeles för många måsten i mitt liv. Det här går inte. Det går inte ihop. Omöjligt. Fullständigt kört. Tenta på tenta på tenta samt så mycket annat. Det tar  a l d r i g  slut.

Klarade förresten Fysiologi 2 tentan. Vilken glädjer mig enormt just idag, just den här veckan, och nästa vecka med för den delen. Jag flyttar på Alla hjärtans dag. Hur?

Bilder från underbara ÅRE

Såhär fantastiskt väder var det hela tiden! -13 på dagen, -22 på natten! Bäst av allt; uppe vid toppen var det 13 plus!! Vi hade sjukt kul hela helgen med massa party också! Nu är jag sjukt slut och har massa träningsvärk i benen!







Bild;
1. Jag
2. Julia
3. Jullan igen
4. Rebecka och Jullan
5. Och jag hittade älskling uppe på skutan! Se så vackert!!


RSS 2.0