Träning - Onsdag 28 juli


Idag kändes det näst intill hemskt att springa. Jag sover för länge om dagarna och min kropp blir så fruktansvärt seg av det, men 1 mil klarade jag med nöd och näppe på tiden 53.45 min. Har suttit och svettats några liter på balkongen nu då det även är så otroligt varmt, ska stretcha och strax hoppa in i en efterlängtad dusch. Ikväll blir det party med hela tjejgänget för första gången detta år!


Kärlek


Haha, älskar denna bild! Och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Mannen i mitt liv och jag älskar att kalla dig så.


Nytt


Kjol 150 :- H&M i Spanien


Kjol 70 :- H&M i Spanien


Kjol 150 :- H&M i Spanien


Rouge 120 :-, Ring 35 :-, Skor 50 :-, Örhängen 20 :-. Allt från Spanien.


Halsband 75 :- Sfera i Spanien


Topp 100 :- Zara i Spanien


Spetsbolero 75 :- H&M


Klänning 125 :- MQ


Mockaskor 350 :- Topshop



Alicante - bilder del 2


















Uppdatering träning!



Träning 10 juli Spanien: Löpning 7,4 km på 41.26 min med Ragnar och Lars.

Träning 14 juli Spanien:
Jogging/"bergsbestigning" ca 45 min med Frida.

Träning 23 juli: Löpning 6,4 km på 35 min.

Träning idag 25 juli: Löpning 6 km på 30.34 min med älsklingen.


Det har inte gått helt lysande vad gäller min träning på sista tiden. Både jobb och semester har prioriterats, men nu jäklar ska jag sätta fart på benen igen! I Spanien gjorde jag och Frida ett roligt träningspass där vi tog oss upp för ett högt, högt snårigt berg och sedan blev det en hel del fotande ut över havet, se bilderna ovan! Ett löppass blev det också och jag måste säga att jag ändå är stolt över att ens ha tränat på min utlandssemester! Idag kändes löpningen toppenbra och tack vare Kristoffer fick jag lite extra push! Nu kör vi. Halvmaraton 11 september!

Äntligen


Jag kom som sagt hem från Spanien i tisdags och det bästa med det var att jag fick träffa mina älskade tjejer igen, Frida och Rosanna, efter 10 månader utan dem! Snaps i tisdags, en segeltripp till Mariefred i 2 dagar och Snaps igår igen med tjejerna, Kristoffer och Robban. Nu har jag bara för grov jobbångest! Jobb idag på Apoteket och så på Arla imorn. Det är inte förrän nu man inser hur skönt det är att vara ledig! Men klaga ska jag inte göra för det är ju trots allt bara 2 dagar...


Segling

Drar ut och seglar nu med Kristoffer och Matte. Kommer hem på fredag! Puss och kram så länge!

Alicante - bilder del 1


Anlände till Villa Isabella på kvällen, mer än nöjda över huset!


Vi bodde i vänstra huset!


Frida, Ragnar och älsk!


Jacuzzibad första kvällen, haha...


Vi har det bra vid vår alldeles egna pool.


Fina Frida!


Sool!


Två hyrbilar hade vi också, mycket välanvända!


En av få middagar ute på restaurang, vi bodde verkligen i vår villa...


Paella.


Laddade för jacuzzi-kväll!


Mys som ledde till resans galnaste kväll!


Härlig uteplats!


Häng...


Vardagsrum övervåning.


Kök.


Garageuppfart.



Fler bilder kommer senare!


Husbyte



(Haha). Vi har det jäkligt gött här måste jag bara säga igen! Imorgon byter vi dock hus efter 8 dagar här så nu passar vi på att grilla, dricka vin och bada i jacuzzin. Nästa hus är i och för sig ännu större och ligger 50 m från stranden, men det känns inte som om något kan slå detta. Vi har i alla fall hunnit med några dagar på stranden, en dag på vattenlandet och en utekväll i Alicante samt en shoppingdag. Imorgon blir det utgång igen, då det tydligen ska vara Spaniens bästa festdag!


Our crib





Fler bilder kommer senare! Segt att ladda upp. Ikväll blir det party, igen!


Första dagen i Villa Isabella

Ja, namnet på vårt rent ut sagt maffiga hus! Det är fasen hundra ggr bättre än alla bilder visat! Tre våningar, havsutsikt, privat pool, utomhus-jacuzzi/grill och kyl, fem sovrum, fem toaletter, biljardbord, pingisbord, två vardagsrum med tv, wii-spel, sing-star och allt man kan tänka sig. Gratis trådlöst internet också, som ni kanske märker. Har filmat runt i hela huset idag så att ni kan förstå! Bilder kommer nog imorgon! Vi skrek av lycka när vi klev in i detta hus! Drömhus skulle jag vilja kalla det! Jag vill aldrig härifrån och jag har än så länge bara spenderat 5 h här! Nu har vi storhandlat på en ap-stor supermarket som stängde så sent som 24.00, köpt vin och öl som är hälften så dyrt som schampoo och så har vi ätit toasts och badat i jacuzzin! Underbart är vad det är.


Alicante 7 juli - 19 juli !


Nu blir jag borta i 12 dagar men jag lär höra av mig under tiden, då vi har trådlöst internet i husen vi ska bo i! När jag kommer hem har jag även två saknade vänner här som jag längtat sönder mig efter, wiii!!!!


Träning - Tisdag 6 juli


Sista träningspasset innan min semester blev terränglöpning 1 mil på 51 min. Det kändes sjukt bra faktiskt och lite härligt att det regnar här i Stockholm nu när vi åker bort, hihi!


Resfeber?


Jag vet inte riktigt hur jag tänkt denna gång, men jag har inte ens börjat packa än och vi åker om 24 h! Vanligtvis brukar jag börja packa typ 3 dagar innan vi ska åka, men nu känner jag mig bara totalt oförberedd på det här. Tiden gick så fasligt fort och imorgon åker vi till Spanien. Det känns så plötsligt! Idag ska jag och Kristoffer i alla fall åka och fixa det sista och sedan börja packa. Ikväll har jag tänkt mig en lång löptur, men joggingskorna ska även med till Spanien ifall jag får för mig att löpträna i 32 graders värme... Mmm.. Jag kan inte säga annat än att jag längtat i alla fall, detta kan komma att bli den bästa resan på länge!

Mån-Dagens


Såhär har jag sett ut idag då jag varit på stan en sväng med Frida och sedan lunchat och kikat runt lite med Anki. Mysig, varm dag! Nu har jag och älskling tvättstugan och ikväll ska vi på bio och se Eclipse, äntligen!

 


Brölopp 4 juli

I söndags gifte sig Carina och Björn i Järfälla kyrka och vi var bjudna, då Carina är min systers killes mamma! Mycket fint brölopp med trevligt folk och god mat!






Semester!





Härligt med ledighet! Idag har jag varit på Långholmsbadet med Frida, Ragge, Maja, Hanna och Edward och badat samt ätit hamburgare. Just nu sitter jag hemma på balkongen med Kristoffer och Johan, dricker vin och har det allmänt bra! Får se hur denna kväll slutar helt enkelt... Sommaren är som bäst nu!


Fredag äntligen!


Sista arbetsdagen idag. Såååå himla skönt. Har faktiskt varit extremt slitigt denna vecka och min kropp är helt mörbultad vid det här laget. Ont i händer och fötter som tusan, för tungt är vad det är. Men som sagt, sista dagen idag och så får jag äntligen ha mitt sommarlov! Och på onsdag åker jag, älskling, Frida, Ragge, Lars och Susann till Alicante i 12 dagar!!! Lovely.



Huset vi hyrt!



RSS 2.0