Sön-Dagens


Har precis kommit hem från bion Farsan som jag och Angelica såg på Söder efter en fika. Filmen var en besvikelse. Inte särskilt rolig och det hände inte så mycket heller, seg helt enkel. Inte värd att betala för! Nu ska jag försöka klura lite på mitt arbete medan jag kikar lite på Wallander på fyran. Ensam. Ja min älskling jobbar sönder sig själv just nu. Han är hemma i 5-6 h och sover sen drar han och jobbar igen. Imorse kom han hem 7.30 och åkte till jobbet igen kl 14. Poliser verkar inte ha det lätt alltså, för att inte tala om deras flickvänner. Saknar saknar saknar!

 


Träning - Söndag 28 februari


Dagens träning blev löpning på löpbandet. 7 km på 35 min prick. Nöjd och glad körde jag sedan situps, stretchade och traskade 1,5 km hem i slasket. Det är ju plusgrader nu! 2,5 grader. Skitskönt. Snart ska jag bege mig mot stan för en bio med Angelica!


Tired

Idag känner jag mig som den tröttaste människan i världen. Jag har nämligen inte varit ledig en enda dag på 40 dagar. Det säger ju sitt! Men idag är det fredag, äntligen, och denna helg är jag faktiskt ledig. Men just nu vill jag bara gå och lägga mig i sängen bredvid min fina man igen...


<3

Ida loves H&M ?


Se vilka trevliga checkar jag fick hem idag! Hela 1050 kr. Men oj oj oj vad jag har shoppat på H&M det senaste året. Ja, jag är verkligen värd dem där om man säger så... Dock har jag fortfarande shoppingförbud i ca 10 dagar till, men tänkte släppa taget om plånboken redan nästa fredag, för då är jag ledig. Kan ni förstå vad jag längtar?!


Träning - Onsdag 24 februari


Nöjd med dagens träning som blev 6 km på 29.45 min på löpbandet! Kalibrerade även min iPod med Nike+ så att distansen stämmer överens till 100 % med hur långt jag faktiskt springer. Vilket det inte gjort tidigare. Efter löpningen blev det sedan promenad hem 1,5 km!


Early

Tänk att jag måste kliva upp kl 5.30 för att hinna till praktiken (på Astrid Lindgrens Barnsjukhus!) pga SL och detta väder! Det börjar bli tröttsamt. Ok att problem uppstår under en dag, men fem dagar nu?! Har verkligen lust att stanna hemma då man även fryser ihjäl på kuppen. Varenda dag...



Igårkväll fixade jag förresten gratis deltagande i Premiärmilen till mig och Jane! Yes! Nu måste jag börja springa längre sträckor igen! www.premiarmilen.se


Träning - Tisdag 23 februari


Idag besteg jag löpbandet på skolan och sprang 5 km på 24 min! Jäkligt skönt för jag hade aldrig gett mig ut och sprungit i den här kylan ikväll. Det är bara fööör kallt. Jag längtar som en tok till att snön försvinner samt till mitt första lopp för i år! Suktar just nu efter premiärmilen som går av stapeln 28 mars. Måste bara fixa anmälan!

 


Jag fryser!


Jag orkar inte mer snö nu! Hur är detta möjligt?! Det bara snöar och snöar och jag undrar om det någonsin mer kommer att bli en annan årstid. Jag har haft mössa på mig varje dag sedan någon gång i oktober, hur sjukt är inte det? På nyheterna sa de precis är detta är den kallaste och längsta vintern på 23 år! Något jag aldrig tidigare upplevt i mitt liv alltså...

 

Bilden är tagen av syster denna vinter.


Träning - Torsdag 18 februari


Idag blev det svettig löpning på sammanlagt 8 km! Fy vad det var varmt inne på gymmet, näst intill olidligt. Usch. Men 5 km på 24.30 min blev det plus 3 km tung löpning i snön. Nu mår jag prima, ligger i sängen, nyduschad med en kaffe i handen i en nystädad lägenhet!


Medicinska ämnen 2

Igår skrev jag min hittills längsta tenta på 5 h! Jag satt kvar och skrev in i sista sekund och hann inte kolla igenom tentan efteråt, vilket känns sådär! Men det brukar gå vägen i alla fall. Såhär känner jag ju alltid...

Igårkväll hade vi sedan tenta-middag på en grekisk restaurang, jag och de bästa - Julia, Maria, Calle och Andreas. Skitgott och väldigt trevligt. Därefter gick vi och mötte upp resten av klassen på ett annat ställe på Söder och drack vin, shootade sambuca m.m! Tillsist hamnade vi på Stureplan och mötte lite annat folk från skolan, drog hem vid 2-tiden.

Nu är jag hyffsat seg i huvudet men ska bege mig till skolan strax!


Träning - måndag 15 februari


Lite sen update nu, men blogg.se har inte fungerat på senaste. Träningen i måndags blev som i lördags, löpning sammanlagt 7 km, till och från gymmet och sedan löpband 4 km på 19 min. Förbättring på 30 sek sedan sist och bättre ska jag bli!


Sön-Dagens


Kavaj: H&M
T-shirt: MQ
Jeans: Dr.denim
Mockastövlar: Ellos

 


Hos Dig är jag underbar


Idag är det alla hjärtans dag, vilket också innebär att jag och mitt hjärta har varit sambos i 1 år nu! Tiden går så fort. Har jag blivit vuxen kanske? Infunnit mig i den stress och press som jag aldrig trodde och önskade att jag aldrig skulle drabbas av?! Nä men jag har haft det jäkligt bra detta år. Ny sida av stan, ny miljö, ett självständigt liv och en lägenhet och sambo som jag älskar mer än någonting annat. Här har jag allt. (Förutom min älskade älskade lilla mor!)


Träning - Lördag 13 februari



Träning på en lördagkväll - det händer inte ofta! Men just nu känns varje dag som en måndag för mig, bara plugg plugg plugg. Jag har tillfrisknat från min förkylning så det blev efterlängtad löpning idag, både inomhus och utomhus, vilket resulterade i 7 km. Till och från gymmet och så 4 km på löpbandet på 19.30 min!


Gårdagens


Jeansskjorta: H&M
Leggings: Bikbok
Skor: Dinsko

 

Idag hanns det inte med att fota någon outfit så här har ni gårdagens. Jag åkte till Studentpalatset redan vid 8.30 imorse och mötte upp Julia, Maria, Calle och Ante för plugg. Effektivt plugg i nästan 9 h blev det! Det känns riktigt gött och så har vi hela 3 dagar kvar för ytterligare inlärning! Just nu slöar jag och hjärtat mitt i soffan och är mätta efter kvällens tacos. Snart blir det filmmys!


Geriatrik Pediatrik Obstetrik


Igen. Imorgon börjar det helvetiska pluggandet. Som faktiskt redan har börjat egentligen. Det har aldrig hänt att jag börjat plugga mer än 4 dagar innan tentan. Så en eloge till mig! Trevlig helg kan jag också passa på att säga!


Andnöd


Det har varit en hemsk natt i natt. Jag har säkert vaknat 15 gånger pga andnöd, näsan har varit helt igentäppt och halsen likaså. Det har varit massa slem som liksom fastnat i halsen/munnen, vilket gett mig en känsla av panik. Rethosta har jag också. Vad är detta egentligen? Jag har varit förkyld  v a r e n d a  månad denna vinter! Jag blir galen. Bra mår jag ju inte heller. Det värsta är väl att jag har min största tenta ever på tisdag, 5 timmars tenta! Så jag måste gå till skolan.


Mat


Idag har jag och älskling storhandlat. Tur att vi har hiss säger jag bara för vi slog rekord i både mängd mat och kostnad tror jag! Det blev i alla fall väldigt mycket bra och god mat. För finns det något bättre än ett välfyllt kylskåp?


Nu har jag precis gjort mat samt matlådor för morgondagen i skolan. Det kan ha blivit den godaste salladen på länge! Tonfisk och Mango Raja sås på det, som syster tipsade om! Nu blir det vila i soffan resten av kvällen. Jag är förkyld för sjuttioelfte gången och måste vila, jag är verkligen äckligt trött idag. Resten av veckan kommer nämligen att bestå av tentaplugg.


Träning - Söndag 7 februari


Ikväll blev det sammanlagt 8 km löpning. Till och från gymmet 3 km och sedan 5 km på 24.35 min på löpbandet. Därefter blev det lite styrketräning för arm/axel.


Träning denna vecka:
Måndag - Löpning 3 km + gym 60 min
Torsdag - Löpning 6 km
Fredag - Gym 60 min
Söndag - Löpning 8 km + gym 20 min



Sisters


Syster och jag igår. Och precis som igår så har jag umgåtts med min kära syster idag(efter att jag jobbat 6 h och ätit/fikat med Maria). Vi har precis sneglat klart på Melodifestivalen medan vi babblat på om allt och ingenting. Så nu sitter jag här hemma hos mamma i min ensamhet, väntar på att kliva upp för nästa jobb, med syster! En skön och mysig lördag trots allt...


Fascinerad



När jag kollar på gamla bilder så kan jag aldrig sluta förundras över hur långt hår jag hade förut. Det är ju helt  o t r o l i g t  långt! Det känns som om jag aldrig var medveten om det ?!


Träning - Fredag 5 februari


Idag körde jag och Maria styrketräning på skolans gym i 60 min. Jag tog i mer än vanligt och insåg att jag nog kan öka vikten i de flesta övningar, så tyngre vikter och färre reps ska jag köra på i fortsättningen. Vi körde igenom övningar för armar, ben och bål därefter blev det lunch och sedan plugg i 3 h hemma hos mig. Skönt! Det blev tyvärr ingen träff med Elina och Leah idag pga tågkrångel, men imorgon eller nästa vecka så?! Nu är jag trött och sängen väntar!


Fre-Dagens


Nu ska jag dra mig mot bussen för att åka till skolan. Kort dag idag, vi slutar redan vid 11.15! Därefter ska jag och Maria gymma och sedan ska jag träffa Elina och sötungen Leah på en fika eller så! Hur länge sedan som helst nu, så det ska bli mysigt! Fredag är det idag också, någon konsert på SU med syster, Daniel och älskling verkar det bli ikväll. Vi får se. Jobb hela helgen...


Träning - Torsdag 4 februari


Löpbandet 6 km på 29.40 min blev dagens träning! Så skönt att äntligen få springa av sig. Imorgon blir det gymmet i skolan med Maria!


Tors-Dagens


Kofta: Kappahl
Tröja: Bikbok
Jeans: H&M
Skor: Dinsko
Hårband: JC


Sjukgymnaststudenter i Åre!


Maria och Lollo! Varma och glada, hittills...


Första dagen i backen. Julia och jag med fruset hår!


Julia och Calle tänkte att Jäger skulle göra oss varma...


In på het afterski kl 15!


Hoho



I backen dag 2. En vacker men desto värre ännu kallare dag, -21.


Påklädd är rätt ord. Det ska föreställa mig i alla fall.


Väntar på brädåkarna som vanligt...


7 pers i samma lägenhet.


Carl och Carl!


Början på ett jäkligt roligt förkrök med ALLA.


Smile!


På Bygget. Mina två favoriter med klasskamrater i bakgrunden!


Jullan och jag!


Tis-Dagens


Skjorta: MQ
Jeans: H&M
Kängor: Skopunkten


Träning - Måndag 1 februari


Dagens träning: Löpning fram och tillbaka till gymmet 3 km. Styrketräning för arm/axel/skuldra, ben, rygg, sida och mage. Ja i princip hela kroppen körde jag igenom medan jag babblade för mycket med Jane. Mycket men ganska oeffektiv träning idag alltså, men jag är nöjd!


3 veckor nu


Det här med att ha shoppingförbud går ju riktigt bra. Idag har jag på min lediga dag, istället för att shoppa, pluggat i ett antal timmar, tvättat och packat upp resväskan! Jag mår riktigt bra av detta(än så länge!) och jag har insett att det faktiskt går att använda samma plagg mer än 2 gånger. Ikväll blir det även träning. Vad det är skönt att vara såhär vettig ibland!


Hemma igen!


Nu är jag tillbaka, hemma i kära Stockholm igen. Åre var riktigt, riktigt bra denna gång med! Backarna var suveränt pistade och stämningen var på topp. Grymt rolig afterski, ett hejdundrans bra förkrök med alla 31 sjukgymnaststudenter och jäkligt mycket dans på Bygget. Det ENDA negativa, som verkligen var jobbigt, var  k y l a n  ! Jag har aldrig känt något liknande, någonsin. Tänk er att åka skidor i full fart i 21- och vind på det! Hår, ögonfransar och ja allt som inte skyddades av varma kläder - frös till is! Nä nu är det rätt skönt att ligga hemma i en stor, varm säng och veta att det bara är 10- utanför dörren.


RSS 2.0