HEJ

Nu är jag här igen! Har gjort min hemska tenta och jag mår bra igen. Typ.
Jag vet inte alls hur det gick om jag ska vara ärlig!

I tisdags var det i alla fall lite tentaparty med folk från klassen. Det blev O'learys, Snaps och sen Kvarnen. En riktig Söder-runda alltså. Trevligt var det! Kul att träffa folk från andra klasshalvan som man knappt ser skymten av vissa dagar. 3 timmars sömn den natten och sedan upp till skolan igen! Hela bunten kom, otroligt nog.

Jag har inte så mycket att skriva om. Det enda jag gör är att gå i skolan, plugga, och jobbar på helgen.
Jag börjar redan sukta efter jullovet... Det blir mys!!

Tentan närmar sig

Jag känner mig helt hjärntvättad just nu. Har suttit på min köksstol här hemma i 12 h. Bara pluggat, skrivit.
Just nu vet jag inte vad jag kan. Vad jag har lärt mig, om jag ens har lärt mig något?
Känner bara att min hjärna är helt sprängfylld med nya saker. Too much. Slutade plugga vid 22 nu. Måste vila lite också.

Vilken skojig helg jag haft! NOT. Nästa ledighet blir inte förrän 8 nov. Skit...

Pause

Jag känner en liten lättnad nu, såhär i min plugg-pause med te och bulle.
Jag har nu gjort klart 112 frågor av 310 st, och det är en god bit på vägen tycker jag! Måla och rita får jag göra också. Det är kul! Då lär jag mig lättare, för på söndag ska jag ju sitta och plugga in allt detta också.
Det blir mindre kul!
Just nu har jag ont i ryggen. Det är inte ok att sitta ned såhär länge. Men det får gå ändå!

Jag såg precis att man fått lön idag! Wiiii!! Det hade jag nästan glömt! Men. När ska jag använda den?

Slänger in en bild på oss. Det är ju fredag idag!

















Jag saknar er! Att festa med er sötnosar!

Idag är det en jobbig dag...

...har hunnit hem till Maria och ätit frukost där, från att ha varit hos Kristoffer, och kom faktiskt försent och har samma kläder på mig som igår(!), vandrat in till Soukgallerian, mött upp Julia, gått till Odenplan för att plugga på studentpalatset - men inga platser, HELT smockfullt! Gick förbi stadsbiblioteket - fullt där med. Åkt till skolan i Solna, försökt plugga. Men det gick bara inte. Gråtit en skvätt av ångest, för att sen åka hem.
Nu är jag hemma, och dagen lär bli värre. Jag måste verkligen plugga anatomi nu. Men jag önskar att jag bara fick sova lite...

Vad hände med mitt lyckorus som jag hade igår?

Godkänd

Jag har gjort min tenta i Sjukgymnastik 1 idag! Och fyyyy vad nervöst det var. MEN jag klarade det (tack vare mina magiska händer?) och jag är godkänd! Så det känns så himla himla bra just nu. Jag är glad, glad glad! SÅÅ glad idag, denna kväll. Imorgon börjar det helvetiska pluggandet igen, anatomi nu...

Slut...

Nu har jag haft ont i magen i en vecka. Jag är bara så trött på det! Stressmage? Svar ja.
Kanske inte så konstigt om man har fullt upp 24/7 med både jobb och skola. Nu har jag jobbat hela helgen, och jag borde verkligen sätta mig ned och plugga just nu. Men jag orkar verkligen inte! Jag har tenta på onsdag, och det ger mig en sån grym ångest! Jag vill verkligen klara det här! Hjälp mig!
Min klass hade till och med en extra lektion insatt idag som jag missat nu. Observera idag, -SÖNDAG!
Illa illa illa för mig...

Ok, nu stressar jag bara upp mig själv...
Men i alla fall, jag måste vila nu, samla krafter! För fy sjutton vad jag ska plugga denna kommande vecka!


Tenta-ångest här kommer jag

Idag har jag pluggat tamejfanken hela dagen. Kom hem från skolan för en timme sedan! Så jag fick lov att hoppa över akrobatiken idag, tråkigt nog. Men jag tränade trots allt igår, och i förrigår!
Det var nämligen imorse som jag kom på att vi faktiskt har praktiskt prov imorgon också! Och inte bara tenta på onsdag och måndag, som har varit det enda jag har haft i tankarna i veckan. Så det har bara blivit plugg hela dagen. Dock känner jag mig ännu inte redo för fem öre, så jag måste öva lite mer imorgon bitti... och det suger ju. Stress!


Min kära akrobatikvän och jag!

Ut på sjukhus

Så idag är det måndag igen, helt ok för en gångs skull! För i helgen så har jag verkligen tagit mig tid till att sova. Tillsammans med mitt hjärta! Så himla skönt! Sömn är verkligen bra medicin. Jag har faktiskt kunna hänga med i skolan idag. Inte bara halva, utan hela dagen!

Imorgon ska vi ut på sjukhus och spana in vad de riktiga sjukgymnasterna gör. Spännande! Sedan är det träning på kvällen. Nice nice!


Akrobatik

Så snart äntligen är det fredag igen! Närmare bestämt imorgon. Har inte hunnit skriva här på hela veckan, fullt upp med skolan och så. En massa ångest över allt plugg, det är ju bara fööör mycket just nu! Usch. Tentor på g också...

Idag har jag i alla fall tränat igen. Har börjat på akrobatik på torsdagar nu, så det var första gången idag.
Riktigt skojigt var det! Nya träningskläder har jag varit duktig och skaffat mig också, och det var på tiden vill jag lova.

Nu ska jag sova. Skola imorgon, och sen ledig! SÅ UNDERBART, Godnatt puss!

Det var SÅ kul

Idag har jag jobbat. Hela dagen. Nu sitter jag hemma, och mamma färgar mitt hår. Strax blir det klippning också. Det är verkligen på tiden nu! Det var säkert ett halvår sedan jag klippte mig nu! Fy. Men fräscht ska det bli!

Igår(fredag) var det som sagt klassfest, eller snarare inspark som dem ville kalla det. Det var maskerad! Och det var SÅ kul!
Min klass är bara helt underbar, helt störtsköna människor!
Vi åt mat, dansade satan, och folket spexade mest hela kvällen i sina roliga utstyrslar. Helskön kväll! Så denna lördagskväll blir nog lugn skulle jag tro. Jobb imorgon med.
Jag saknar bara min snutt...

Tid

Åh vad jag känner mig konstig. Det är så fullt upp hela tiden att jag knappt hinner tänka på hur saker och ting faktiskt är, eller inte är. Det känns bara som om jag längtar efter någonting, ständigt. Men jag vet inte vad. Kanske sömn, kanske ledighet. Bara lite tid till andra saker.
Jag tänker på skolan hela tiden, och jag är i skolan hela tidenDock önskar jag att jag kunde plugga mer. Men när jag kommer hem om dagarna, (om jag ens kommer hem), så finns det ingen ork kvar.
Jag vill hinna vara med vänner också, umgås, träna och träffa min älskade pojkvän. Mer än bara mitt i natten.

Jag tror jag måste sova lite mer. Så mår jag säkert bra igen. Imorgon är det ju klassfest! Godnatt!

Nu är hon mamma!

Jag kan inte tro det förrän jag ser det... Min bästa vän Elina blev förälder till lilla Leah i natt! Tillsammans med pojkvännen Robin. GRATTIS-KRAMAR I TUSEN TILL ER! Så himla himla kul!

En bild på den lilla nykomlingen har jag fått skickad till mig i mobilen också, och hur liten och söt är hon inte!
Men fortfarande. Jag kan inte fatta det, förrän jag ser henne!


Puss på Elina! Säkert 3-4 år sedan!

Usch fy och blä

Jag fick en propp i mitt finger för en stund sen! Ont! Och hur sjukt är inte det?? Propp i fingret, jag är ju bara 20 år...
Sånt här får mig verkligen att må illa...

Jag inser; En dag kommer jag att dö. Alla dör en dag. Jag vill inte. Det vill väl ingen...

Onsdag

Nu har jag krypit in i mina stora mjukisar och är redo för en mysdag hemma. Helt själv. Glasögonen åkte visst på också. Det är egentligen idrottsdag idag, men i mina öron så är det en vilodag. Jag tränade gymnastik igår i 2 h så det finns skäl till att jag kan ta det lugnt idag, när jag ändå kan. Jag menar, jag jobbar ju nu hela helgen också... Och någon gång måste man unna sig vila!

För övrigt så har jag varit i stan en sväng idag. Tillsammans med min prins. Lunchat godaste maten(!) i Soukgallerian och faxat in en massa papper som vi behöver för att kunna få en lägenhet. Så denna gång kanske det går hela vägen! Hoppas hoppas!!


Vi med fina hjälmar vid hamnen i Rhodos stad

RSS 2.0