Hejsvejs

Snart åker jag till Åre och partajjar och åker skidor! Först ska jag bara släpa all packning(sjukt mycket) till Huddinge och ha laboration i skolan. Vill åka NU! Detta ska bli så kul och SÅ skönt att få komma iväg lite!

Puss och hej!  Hemma på söndagkväll...

Sambos

Snart älskling. Vi flyttar ihop, du och jag. VI. Underbart underbart underbart ska det bli! Så snart kan vi börja leva hur vi vill, ses hur som helst och när vi vill, på våra villkor. Jag älskar det för jag älskar dig!

Kaloriräknardag

Ångest om något! I skolan har vi fått i uppgift att räkna ut exakt vad och hur mycket (i gram!) som vi stoppar i oss hela dagarna, i 3 dagar. Det känns inte som om jag äter så himla mycket. Men det är ju hur mycket som helst när man till och med skriver upp hur många gram smör man har på mackan! Men, riktigt intressant ändå. Det får en att tänka till lite. "Ähh jag skippar nog den där chokladbiten, och jag går förresten till tåget istället för att ta bussen..." Bra för mig skulle jag säga. Det här behöver jag. Jag längtar efter en drömkropp just nu. Hoppas den önskan slagit in om 9 veckor, i alla fall till hälften! MEN. Min önskan, min lag. Det här ska jag greja med träning, imorgon forsätter det!


ÅRE

Hoppsan sa. Kom precis på att jag åker till Åre om 4 dagar! Har knappt tänkt alls på det där. Ingen planering. Jag har inte ens några skidor som det ser ut just nu, jobbigt att hyra ju. Hoppas på att jag kan hitta några att låna istället. Av Frida kanske?? Kommer i alla fall bli sjukt kul där uppe tillsammans med klassen, skidor och party. Lite "lediga" blir vi också! MMM!!


Sälen förra vintern!

Skönt

Från att gå från noll så har jag nu tränat 4 ggr den här veckan. Igår blev det Pulsspinning 45 min, och sedan Core i 1 h. Känner träningsvärken börjar komma! Men det är nästan bara skönt. Skönt att få komma igång igen! Dessutom har jag fått tillbaka aptiten med detta, känns som om jag kan äta som en häst nu! Ikväll blir det därför lite svull med älskling, chips, dipp, cocacola och choklad! MUMS. Film blir det också. Kanske Let's dance. Imorgon och söndag är det jobb 6.45. Fy...

Mitt hår

Nu när vi var i Kista och åt så fick jag en kommentar av tjejen som tog betalt; "Får jag fråga, är allt det där ditt hår?". Ja det är det! (Ser du väl!!) "SÅ himla fint och så himla fin blond färg!" säger hon sen... Tack tack.

Det var nog ett tag sen folk gav mig komplimanger för mitt hår! Kanske för att det vuxit till sig lite extra nu på senaste. Eller. Varenda människa brukar dock ta förgivet att jag har löshår! Kul.... Bara för att jag är blond och har tjockt långt hår så behöver det inte vara löshår bara för det. Bara för att många andra blondisar har det... Tråkigt. Jag funtar på att färga håret, men det går typ inte. Gick inte sist i alla fall. Eller klippa? Hmm. Törs inte.


Fett

Det här är livet! Så himla skönt att träna igen, och det är bara såå roligt i skolan. Idag hade halva klassen pulsspinning på Friskis i en timme, och hjälp vilken hög maxpuls jag tror att jag har. Kanske ska ta reda på den snart med ett syreupptagningstest? Har dock sett några stackars klasskompisar göra detta och det ser ju olidligt jobbigt ut!
Igår mätte vi fettprocent på lite olika kroppsdelar med någon mätare. Ångest?! Haha lite kanske. Efter det ställde jag mig på löpbandet för att testa 2 km på tid. Det gick väl bra, jag hade nog tokhög puls men det gick an ändå. Jag ska verkligen träna upp kondisen! För att springa ute är ju inte direkt lättare...

Nu måste jag kila, ska till kista med syster och äta mat!

Ny termin = nytt liv

Imorgon börjar termin 2. Helt underbart känns det! Detta innebär nämligen att jag ska börja träna igen, och jag är taggad till topp. Har spanat in vårt nya schema och redan imorgon och på tisdag är det cykeltest samt pulsspinning. Woohoo! COOPER-test ska vi göra också, så jag ska verkligen bättra på min kondition nu! Och för att inte tala om styrka... Den finns ju inte ens!

En pulsklocka måste i alla fall köpas. Denna ser fin ut! Plus att vi får dessa för reducerat pris.




Död

Min älskade laptop är paj. Helt totalt död. Bara sådär! Det går inte ens att trycka igång den på startknappen, men den lyser när man sätter in laddaren i den. Så sjukt jävla ledsamt. Vet inte vad jag ska göra. Hoppas bara på att garantin gäller. Fick den för 1,5 år sen på studenten... Idag inser jag hur mycket jag älskar den och behöver den! Det här går inte, inte nu.

Lite arg

Aaaaaah jag hade tenta idag! Vilken ångest när man känner att man pluggat på helt fel saker. Eller snarare att lärarna tagit med helt fel frågor. Vad sjutton gjorde t.ex spermie- och ägg frågan där?! Jag trodde att det var Träningsfysiologi vi pratade om... Lite arg är jag faktiskt. Det här kan nog bli ett underkänt och det känns förjävligt.

Jaja... Ikväll blir det i alla fall tentaöl med klassen. Lär blir trevligt som vanligt! Det känns så otroligt skönt med helg!


Ge mig.

Åååh varför kan man inte bara bli sådär töntigt glad, få känna sig smått berusad, fjantig, bara bli lugn och varför inte bli sådär brun igen! Det vore ju fantastiskt. Bara för en liten stund. En kväll. Särskilt just nu, mitt uppe i det helvetiska tentapluggandet...



Läsa

Sitter hemma och dricker kaffe just nu, är jätteseg. Gick hem tidigare från skolan för att plugga, men lusten försvann med tröttheten. Jag och Kristoffer pluggade även hela dagen igår, så jag missade en lektion då också. Fy på mig! Men jag ser det som mer värt att plugga själv än att lyssna på en tråkig föreläsning, då man inte förstår - och inte har tid att få svar på något man undrar. Boken är min vän, den vet allt. Nu måste jag sätta fart! Tenta på fredag, och det finns sååå mycket mer kvar att lära!

By the way
så var jag och Kristoffer på IKEA och Jysk igår, köpte oss en skitfin tvbänk och så fann vi en soffa som vi bara älskade! Den ska köpas. Jag vill flytta NU!


Thank you...

Så är man hemkommen från jobbet då. Dödstrött. Har endast sovit 5 h i natt. Usch, hatar att vara såhär seg. Jag som borde tentaplugga ikväll också! Ska tenta av fysiologin på 7,5 hp på fredag och det är tuuusen instuderingsfrågor som måste göras! Ajajaj, det finns ingen tid.. Vad gör man? Jobba måste jag, för pengar måste jag ju också ha. Tack skolan för att vi får en dag på oss att plugga in en hel kurs, tack...

7 hål!!

Idag är det fredag! Men jag jobbar hela helgen så för mig har det ingen betydelse. Förutom att jag måste gå upp ä n n u  tidigare än vanligt. Fan.

Idag har vi i alla fall labbat i plugget. Fick ta en massa blodprover idag igen, precis som igår då vi mätte mjölksyra i blodet efter olika idrottsutövningar. Har 7 stickhål i mina fingrar nu, å de börjar bli blåa också! Idag mätte vi istället blodsocker, så hela klassen gick ut och joggade i en timme i Hagaparken imorse. Skitkul faktiskt. Sedan blev det en massa blodprover igen + mat! För att få upp blodsockret igen. Otroligt att blodet i kroppen kan reagera så fort på den mat vi får i oss! Coolt.

Ikväll blir det middag och mys hemma hos syster tillsammans med de andra två plastsyrrorna! Tror att det vankas tacos!


Längtan

Idag har jag och mamma gått igenom hela källarförrådet med prylar, och jag får med mig både ett och annat inför min och Kristoffers flytt. Känns bra! Just nu söker vi bara en soffa, vilket vi har lite problem med då vardagsrummet har en lustig planlösning. Vi kikar in på alla möjliga sajter hela tiden och tittar på möbler. Det är jättemysigt tycker jag, fixa och dona och så! Skönt är det också att vi slipper göra om i lägenheten eftersom den är totalt nybyggd för oss! Jag längtar så!

Imorgon sätter plugget igång igen. Duktig som jag varit så har jag till och med pluggat lite grann nu på lovet. Jag har nämligen största tentan ever den 16:e. Träningsfysiologi, omgivningsfysiologi, hjärta, kärl, nutrition och allt vet vad. Ganska skoj ändå, om det inte vore för alla joner, ATP och andra små grundämnen som ska hoppa in och finnas överallt i hela kroppen...

Hallå där

Här blir 2008 (som var ett riktigt bra år!) till 2009! Hoppas och tror att 2009 kommer att bli ännu bättre.

Så. Här är mitt nyårsfirande sammanfattat i 5 bilder...





Saker som händer och måste hända 2009
- Vi börjar termin 2 på Sjukgymnastprogrammet = TRÄNING
- Jag och ett tjugotal personer från klassen åker till Åre i slutet på januari
- Jag och älskling får vår lägenhet och blir sambos i februari!
- Jag fyller 21 år i vår. Usch fy och blä. Nu vill jag inte bli äldre!
- Jag måste ta tag i mitt körkort och börja övningsköra igen! Ta mig tid! I sommar!!

Det kommer mera I guess...

Gott nytt 2009!!

2009 är här. Skönt tycker jag! Det nya året firades hemma hos vänner med 3 rätters och en massa dricka och party! Jäkligt trevligt faktiskt! Nu ska det bara pluggas lite här hemma, tillsammans med älskling, innan plugget börjar igen på onsdag. Har en sista tenta för termin 1, och sedan går jag in i termin 2; Tema TRÄNING. Hur sjukt kul som helst lär det bli! Vi alla ska träna som tusan och bygga muskler och kondis i 9 veckor! Där får man ett nyårslöfte utfört också, utan risk för fusk! Träning står det på schemat varje dag. Detta ser jag fram emot!



RSS 2.0