Bakis?

Vaknade med årets huvudvärk imorse. Pain! Jag som knappt aldrig har ont i huvudet. Vad hände igår? Jag som inte köpte en enda drink... Men men. Det blev alltså en heldag i sängen tillsammans med älsklingen idag, kollade på Idolrepriser och sov lite titt som tätt. Skön söndag. Eller kanske inte. Jag har ju inte hunnit med någonting idag. Förutom att tvätta en massa kläder, ätit, sovit och duschat. Och nu är helgen redan över! Men shoppat med kusinerna och syster har jag faktiskt hunnit med (igår), samt lite party. Men dagarna går så fort...

Nu ska jag ner och hämta tvätten. Imorgon är det skola igen! Full rulle.

Skola

Idag har det bara varit konstant plugg hela dagen. Från 8.30 imorse till 20.30 nu ikväll. Vi slutade skolan vid 16, sedan promenerade jag och Julia hem till henne (en 40 minuters promenad!), köpte sushi och cola och satte sedan igång att plugga. Vi hann göra klart alla uppgifter i vårt anatomihäfte, och det känns såå skönt måste jag säga! Vi börjar med sjukgymnastiken på detta(bålen) redan på måndag, så det gäller ju att ligga i fas redan nu om man säger så.

Imorgon är det äntligen fredag = helt ledig helg för min del! Men först blir det skola som vanligt. Redovisningar och grupparbete står det på schemat. Funnybunny typ.

Min helg är rätt oplanerad än så länge. Känns skönt... Vila!?


Klassresan. Julle-bulle och Ida-ärtskida...

Springtur strax

Idag är en sån dag då jag är sjuuukt trött! Har suttit på föreläsningar hela dagen idag och inte tänkt på något annat än att bara få SOVA! Inte bra, och inte så givande. Vi som började med nytt idag också, hela bålens anatomi. Känns skojigare det än benen tycker jag!

Oavsett hur trött jag är just nu, så ska jag ändå ut på en springtur strax. Jag tränar alltid på tisdagar. Så är det bara. Så syster kommer snart och plockar upp mig här,  och så åker vi till Veddestaspåret i det fina vädret! Blir bra! Dock inte lika kul som gymnastikträningen. Måste bara köpa det där jädrans träningskortet som jag aldrig kommer mig för att göra. Jag måste ju vara försäkrad nämligen. Men men, det får bli nästa tisdag helt enkelt.

Ovanligt kallt?

I helgen har det varit betydligt varmare ute, än tidigare i veckan. Bra det. Men oj vad jag saknar sommar och värme just nu! Sommaren var ju knappt här innan den försvann lika snabbt igen. Och i år är det verkligen ovanligt kallt, för att vara september! Vi människor får ju bära halsduk och tjockisjacka för att inte frysa! Ska inte september föreställa sensommar?

Saknar sånt här!

...och sånt här

och sånt här!

Bowling

Idag är jag ledig! Tack och lov! Dock ledig för att plugga till min tenta i sjukgymnastik, som är imorgon. Praktisk tenta, och jag har faktiskt ingen riktig koll på hur det kommer att gå till. Nervöst är väl det, måste jag säga.

Igår jobbade jag hela dagen. Vid 19-tiden åkte jag mot Liljeholmen, där det var förkrök hos älsklingens vän Robban med en massa folk, och där efter blev det bowling i Gullmars! Vi var väl säkert en 10 pers, så det var skitskoj! Jag vann ju faktiskt! Första omgången... Och älskling vann tillslut. Ja, jag erkänner!
 


Jag får prioritera

Sitter här och äter yoghurt och flingor just nu. Gott vill jag lova! K-special vettni. Jag kom precis hem från min gymnastikträning och kom på att det är på tiden att skriva ett inlägg nu! Det är ju så mycket att hinna med numera. Det är mycket i skolan och tiden räcker inte till. Jag får prioritera; skola, umgänge, jobb, träning... Mycket mer ryms inte under mina dagar. Känns det som. Och det blir bloggtorka också, som ni märkt! Tråkigt faktiskt, även om nu inte så många läser här ändå. Skulle jag tro? Whatever. Jag gillar att läsa bloggar i alla fall.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på att berätta. Skolan är toppen, likaså klassen, utbildningen är stressig och vi har praktisk tenta i sjukgymnastik redan på måndag! Vi har läst en veckas sjukgymnastik alltså. Så det går galet fort framåt. Det går inte ens att jämföra med Stockholms universitet som var huur slappt som helst i jämförelse... Men, men. Tempo är kul ibland och man får se till att snappa upp saker lite mer bara. Effektivt kan man säga.

Nej, nu blir det god natt puss! (Förresten, ska försöka lägga in lite bilder snart också, från klassresan osv...!)

Snabbt och enkelt

Hej igen! Har inte riktigt haft tid att skriva. Men nu är jag här, precis hemkommen från stan med vännerna och trött efter 2 dagar på Blidö. Men jag måste säga att vi hade det fruktansvärt kul! Fast än det regnade nästan hela tiden.
Jag tar det hela snabbt och enkelt - Det var lekar, det var tävlingar, det var tipspromenad, det var lera, det var mat, det var fika, det var sång, det var bastu, det var bad, det var dricka, det var dans, det var party! Alltså: Riktigt, riktigt kul! Och jag tror nästan att jag älskar min nya klass. Ja, nästan alla i alla fall.

Men nu blir det strax lite sömn. Jag känner nämligen att jag har lite brist på det just nu, och jag vill ju palla helgen! Jag är ju äntligen ledig för sjutton! SÅ skööönt!

By the way. Grattis till storasyster som fyller 22 år idag! Hipp hipp hurra och puss till dig!!!

Byebye i 2 dagar

Nu åker jag iväg till Blidö på Kollo med klassen! Ska bli superkul! Men jag ser inte vad det kommer att bli för väder!! Det är så mörkt ute såhär tidigt! Helt sjukt.

Nu ska jag bära väskor till tåget! Hörs väl på onsdag kväll skulle jag gissa!

Puss och kram!

Vi ska på kollo

Nu är min jobbhelg äntligen över, eller vad man ska säga? Imorgon är det skola igen och på tisdag ska vi, hela klassen på 70 pers på "lära-känna-varandra-kollo" på Blidö! I 2 dagar. Det ser jag verkligen fram emot. För det lär bli skitkul! Fest på kvällen är vi lovade också. Så det blir nog riktigt bra det där! Hoppas bara för allt i världen att det inte regnar då! För att leka utomhus måste vi göra - oavsett väder. Hmm ja, det kan bli intressant. Som om jag skulle ha ett par gummistövlar eller dylikt att ta med? Näpp...

Idag efter jobbet har vi firat mamma lite till. Hon fyllde nämligen 47 år igår. (GRATTISPUSS!) Så det har firats med vänner, mat och fika. Kusinerna och moster kom också. Så det var trevligt! Nu är jag bara fruktansvärt trött, och bör sova för att överleva kommande vecka... Så 'lycka till' kan jag ju önska mig själv.

Jobb

Nu är det snart godnatt för min del. Tänkte bara sitta här en stund till, mysa med min kopp choklad och sedan torka håret. Imorgon blir det hard work på jobbet skulle jag gissa.

Idag har det väl inte hänt så mycket. Har varit i skolan hela dagen, och där efter åkte jag direkt hem till min prins. Där blev det myspys, en liten powernap och sedan god middag. Och oj vad jag saknar att sova med honom! Så svårt när man har så olika scheman. Så ensam blir jag inatt med. För vem sover gärna med någon som ska upp 5.30 en lördagsmorgon? Men, på söndag morgon får min älskling allt stå ut med det! (Fast det vet jag att han gör). <3

Nä nu blir det puss och hej! Ha en nice fredagskväll!

Det här lär inte fungera?

Idag är det fredag, och jag önskar att jag också kunde säga "äntligen helg!". MEN. Jobbar gör jag ju hela helgen nu, och sen fortsätter skolan på måndag osv... Det här lär inte fungera? Jag kan inte jobba såhär, och samtidigt plugga så mycket. Jag måste börja ta studielån, även om det tar emot. För jag vill ju trots allt inte dö före min utbildning är klar...

Mm, jag måste ta itu med detta. Jobba mindre, plugga mer.

Heltokigt

Det känns som om jag knappt hinner skriva här längre, men hej nu är jag här!

Skolan är verkligen great, klassen är great och det här är min grej känner jag. Trots att det är SÅ mycket studier som måste göras och läras, så är det ändå kul. Sjukgymnast, det är det jag vill bli. Varenda kroppsdel, nerv, muskel, led och kota (och allt vad det är), det ska jag kunna. Utantill. På latin! Heltokigt. Än så länge hänger man ju inte riktigt med i lärarnas höga tempo, men det kommer väl. Lite sömn skulle inte heller sitta fel någon morgon...

Och annars då? Ja, då har det inte hänt så mycket. Bara skola och lite träning är vad jag hunnit med. Gjort en läxa nu ikväll, och snart blir det sova. Beställt lite på H&M också. Jag kunde inte låta bli då jag såg att det fanns lite fina "Today"-erbjudanden på halva priset! Koftor - I neeed.

Hela min fritid försvann

This is crazy! Snacka om att gå från en skola till en annan. Nu läser jag 8 timmar varje dag, 5 dagar/vecka, och i mitt dåvarande program så läste jag ca 6-8 timmar under en HEL vecka. Lyckligtvis så trivs jag superbra och är jättenöjd med allting än så länge! Jag är verkligen så glad för detta, och nu känns ordet 'plugga' som något som verkligen är roligt! Dock känns det enormt trist att hela min fritid plötsligt försvann. Jag hinner knappt se skymten av min underbara pojkvän eller mina vänner nu mera, och det har trots allt bara gått 2 dagar. Fullt ös alltså. Gick hemifrån 07.30 imorse och kom hem nyss - 23.15. Gymnastikträning var det ju ikväll dessutom. Skönt var det i och för sig! Hårdträning som hette duga.

Nä nu måste jag sova, ska upp kvart i 6 imornbitti och leta efter Karolinska institutet i Solna, vår andra skola som vi även ska läsa på. Sweet dreams!


RSS 2.0