Änglahår

Så nu sitter jag här i igen, kl 6 på morgonen och ska strax gå hemifrån. Jag blir deprimerad av det här. Jag känner mig inlåst, isolerad, ensam och bara så långt borta. Dessutom är det så himla kallt.
Jag är trött i kroppen, så jag somnade kl 21 igår, som ingen annan i världen.

I natt drömde jag drömmar som jag helst hade velat slippa. Jag var helt svettig nu när jag vaknade 5.20, så jag klev upp, hoppades att ingenting av det där är sant. Det får det inte vara.

Just nu sitter jag här, dricker juice och äter yoghurt (från Arla of course...) och har ett änglahår som aldrig förr. Stort, blondt och lockigt sedan mamma bakade en fet fläta i mitt hår igårkväll. Det är nice.

Jag bara saknar... Längtar...

Nya billiga saker att bära på fötterna




Sandal 199 kr
Tygsko 129 kr

räknar ned

Den här dagen har gått sjukt fort! Skönt, eftersom jag jobbat, och jobbar imorgon med.
Det känns mer ok att jobba nu, jag menar, alla andra gör ju det! Sååå, jag är bara en massa glad idag, bara 15 arbetsdagar kvar ju, haha! Jag vet, jag räknar ned innan jag knappt börjat.

Efter jobbet idag fick jag skjuts hem, åt middag, kollade lite tv för att sedan åka till Kista med Daniel och hans vän Fredde. Jag köpte mig 2 par skor, ett par från H&M och ett par från Dinsko, kan lägga upp bilder imorgon! Nu ikväll hyrde vi film, en skräckis som jag inte kommer ihåg namnet på och strax ska jag sussa lite, men först ringa min prins för att säga godnatt!

Puss på er!

Lite fler...

...midsommarbilder

   

   


min gårdag

Nu kommer lite uppdatering och bilder från min gårdag, då jag först och främst var ute och sprang i solen i 30 min, skönt skönt! Efter det mötte jag upp Elina för att sedan ta bilen till Arlanda och hämta Robins lillebror. Vi var på tok för tidiga, så vi parkerade, käkade på donken och tog en kaffe på 7-eleven i vår väntan. Efter det drog vi till Vällingby och jag spanade in Topshop rean. Jag fick med mig ett sött vitt volang-linne hem, plus trosor och två bh-ar från H&M. Jag åkte hem vid 17.30 för att packa ihop lite saker då jag och älskling bestämt oss för att ta segelbåten ut till Röskär och övernatta där. Det var så otroligt mysigt! Vi hade med oss en massa mat och godsaker samt vin och lite rosé, himla romantiskt var det. På natten sov vi i en stuga på denna lilla pytte ö, utan täcke och allt så kroppsvärme blev väldigt aktuellt, vilket inte gjorde oss något! Imorse blev det ett dopp i sjön för att sedan segla hem i lugn och ro i strålande solsken. På väg hem så hälsade jag på Sanna på OK också, tog en kopp kaffe och snacka lite, och nu är det strax foodtime! Och helgen - time to work...


  

tokigt pigg

Godmorgon! Jag sitter här i träningskläder och ska snart ut och springa. Tidigare hade jag tänkt mig att gå till Worldclass och träna där, men nu när det är så fint väder ute så känns det roligare att ta en runda utomhus!
Igår hade jag alldelese för mycket energi tror jag, hade myror i brallan hela dagen och ville bara röra på mig! Understimulerad på jobbet kanske, vilket är så sant som det är sagt eftersom vi igår inte behövde göra ett skit! Vi satt mest ute i solen och pratade största delen av de 9 h som vi ska arbeta. Men det är ju toppen att få pengar för det måste jag säga! Jag är tokigt pigg idag i alla fall! Dessutom så frågade chefen ifall jag vill vara ledig på fredag också, och JA klart jag vill det!! Jag tackar och tar emot (mer är gärna) de dagar jag får vara ledig. Det är så himla svårt att arbeta när man inte har vanan inne, det förstör ju hela veckorna och passen är ju så fruktansvärt långa. I jämförelse med att plugga så suger det verkligen att arbeta, usch usch!

Nä nu ska jag i alla fall maka på mig och springa av lite av överflödet, sen blir det nog lite shopping, massa lön idag och igår ju! Wiiii!


Bilder

Här kommer lite bilder från min midsommar på Mjölkö, dit vi seglade, där vi festade!

 






soft

Idag är jag glad igen! Det verkar ha löst sig med lönen och det har bara varit skönt att jobba faktiskt. Det var så otroligt lite att göra att vi mest kunde gå runt och prata större delen av dagen. Mycket soft! Dessutom har jag fått passen 9-18 istället för att börja 6.45. Jag kan nu leva som en normal människa, med sovmorgon!

Just nu sitter jag hemma hos älskling och har precis ätit, och snart blir det mys framför en film!

Imorgon får jag ta mig i kragen och lägga upp lite bilder från midsommar, för tusan!

Detta börjar ju bli tråkigt..



En av de bedårande bilder som jag möttes av på facebook...


Storbölar

Nu tror jag att jag har varit lite seg på att uppdatera här. Jag har inte hunnit eftersom jag knappt har varit hemma de senaste dagarna (midsommar m.m) och just nu sitter jag verkligen och storbölar pga mitt jobb, så lusten är inte så stor. Och ja, det är sant. Jag gråter verkligen så att tårarna sprutar och så jag knappt kan prata. Det var länge sen jag grät såhär mycket faktiskt, men nu orkar jag inte med allt strul längre. Jag vet inte vad jag ska ta mig till just nu, jag kan bara hoppas på att det löser sig, men jag tvivlar på det. Jag har i alla fall ringt mamma nu, gråtit av mig lite, och så bestämde vi att träffas i stan om ett tag för att äta middag osv, lär bli mys trots allt. Och imorgon ska jag tamejfan göra allt för att försöka fixa den här skiten för sjuttioelfte gången...

Igårkväll var jag förresten på bio och såg Sex and the city-filmen med Sanna och Anki! Den var helt underbart bra, den bör verkligen ses!!!


Mys och partaj

Nu är allting fixat och köpt inför midsommar och mitt konto är typ tömt!! Dock vet jag ännu inte vad jag ska ha på mig, det får väl bli något gammalt, helt enkelt - men tråkigt! Jag köpte ett nytt linne idag på MQ-rean, 22 kr fick jag ge för det (hade lite presentkort också) men jag ser det knappast som någon midsommarklädsel... Ok, det lär säkert bli kallt om jag skulle ha klänning men det känns ändå mer fint och "midsomrigt"! Jeans känns väl lite sisådär, men men. Två kjolar är nedstoppade ändå, jag ger mig nog inte förrän kvällskylan i skärgårn övertygar mig! Förresten lär det bli rätt kyligt att sova i en båt också, utan värme. Duntäcket åker nog med. Mys och partaj ska det bli i alla fall och vi blir hela 9 pers på båten! Woohoo!

Ha en bra midsommar allesammans! Jag hoppas bara på SOL!

Midsommar

Godmorgon!  (Eller så god kanske den inte är med tanke på att Sverige åkte ut ur EM igår, JÄVLA SKIT FAN! Ja det suger verkligen)...
Ja ja, det finns inte mycket att göra nu. Idag blir det nog att åka och handla allt inför midsommar! Mat och dricka osv. Jag, Kristoffer och några till ska segla till någon ö i skärgården och partaja där som det ser ut just nu! Lär bli nice!

Nä nu ska jag gå och hoppa på min lilla älskling som sover så sött, han är ju bara föör morgontrött till skillnad från mig!


Bild från midsommar 2006 på Väddö, Johannas land!
Det var faktiskt senast jag firade midsommar, för förra året hade jag nästan 40 graders feber den dagen...

Mat och match tjohej




hej hej dåå

spännande

Goddag alla!
Nu har jag precis städat hela lägenheten, duschat och ringt jobbet om min semesterersättning- som jag garanterat kommer att få ut nu. Äntligen. Så snart som möjligt sa dem till och med! Woohoo! ...och woops, nu ringde dem igen och sa att det blir i junilönen, danke danke säger jag då! Nu mår jag betydligt bättre än tidigare vill jag lova! Hihi!

Nu ska jag fixa mig, sen blir det in till skrapan och möta älskling på jobbet, äta något för att sen dra på oss Sverigetröjorna och kolla på Sverige-Ryssland någonstans med hans vänner! Så spännande!!



På vår balkong, på vår balkong...


Rosie and me plus chillkväll!
Sanna kom också en stund faktiskt!

Najs

SÅ nu har jag tränat, solat med Rosanna och köpt kyckling-curry-mackor på Tasty's som vi precis har ätit på min balkong! Mysmys! Snart blir det lite rosé också! En underbar kväll är det dessutom!

Kanske kanske

Har precis vaknat, och har enoorm värk i mina ljumskar! Jag sprang nämligen igår, löpband 6 km, och fuck vad ont jag fick! Fattar inte det? Men det kan ju möjligtvis bero på att jag inte har sprungit på 2 veckor, kanske kanske... Skönt var det i alla fall, och gott sov jag inatt.

Idag blir det nog också lite träning, sen vette tusan faktiskt! Vi får se!
Frukosttime nu i alla fall!!

Gone

Oooh gaash vad jag är trött i kroppen! Har jobbat hela helgen och då blir jag så dööd. Jag har sovit hela 11 h nu inatt!! Och älskling ligger fortfarande och nannar! Haha, sjukt!

Idag vet jag inte vad som händer. Inge sol och bad i alla fall. Solen här i Sverige verkar ju ha gått i ide och min bruna färg är snart borta, GONE! (Redan faktiskt. Snyft). Jag får ta och sola solarium istället helt enkelt. Om det nu blir av vill säga! Vi bör i alla fall ta och träna lite, har ju liksom legat still i typ en vecka = ångest...


Tips!!

För er som inte redan sett den nya filmen "The eye" med Jessica Alba, - GÅ OCH SE DEN!!! Så sjukt jäkla bra film. Jag och hjärtat mitt såg den på bio i förrigår och blev riktigt överraskade över hur bra den verkligen var! Jag hoppade till ett antal gånger där i biostolen men oj så grym den var. Både psykad, läskig och bra. Plus att Jessica Alba säkerligen är en av de vackraste skådespelerskorna man kan få se på filmduken!


Svordomar

Jag brukar inte kolla på fotboll, eftersom det inte är en sport som intresserar mig så mycket, men ikväll har jag faktiskt både tjoat, hoppat och blivit så förbannad att det flugit en massa svordomar ur min mun! FAN vad spännande matchen var ikväll, och FAN att Spanien gör ett till jävla mål under tilläggsminutrarna! Ahh! Jävligt surt måste jag säga... Men bra spelat av Sverige så länge det höll!



Tagga till

Just nu är jag hemma, hemma verkligen. Det känns sisådär, men skönt ändå. Konstigt, jag har liksom sommarlov. Det är stört. Jag känner verkligen för att åka över och träffa Anki, Frida och Sanna ikväll samtidigt som jag känner mig så lat och trött efter en sån slapparvecka i Turkiet. Jag jobbar imorgon, och det känns som ett litet hinder, och jag hatar att den tiden (6.45) ska hindra mig från att göra saker om helgerna! Ikväll hoppas jag att det inte blir så, så jag ska nog pallra mig här ifrån nu och tagga till lite, byta kläder, sminka mig osv... Jag har ju saknat er mina vänner!!


Outfits

..från veckan i Turkiet
  
   
 
Klicka!

Bilder från Turkiet!

  
På väg... Största bästa flygstolarna fick VI. Och väl framme på Pegasos Club!

   
Från vår balkong, hotellet, 0 meter till stranden och beachbar!

 
Bada i pool! Och hmm.. två vackra första dagen..

      
Dag två, sooola, hamburgare & pommes till lunch, dricka öl och dunka musik i vår iPodstereo! Wooho!

   
    
   
Solkräm tyckte jag var kul! Utsikt från matsalen, hotellet, middag, och sen gick vi till någon marknad som var rätt tråk, så vi gick tillbaka till hotellet och tog en pinacolada istället!

    
 
Chillichill!

   
    
   
I väntan på att gå och hyra bil. Åka bil! Till Alanya bär det av. (Där jag och tjejerna var och partajade förra året!) Tog en vända i lite butiker, åt grymt god mat för att sen åka tillbaka. Ta ett dopp på en annan strand, och sen tillbaka hotellet för att ta oss ett glas, eller två, eller tre...

   
    
Sista dagen att sola. Jag fick för mig att fota de konstiga vågorna, en läskig katt och min crazy pojkvän.
Sen var det ju middag igen, melooon!

  
 
Frukost innan hemfärd. Karta över hur vi bodde! Bryggan. Väntan på bussen. Sista bilden och sen byebye!




Hemma

Jag kom hem från Turkland igårkväll! Och jag har haft det jättebra och jätteskönt med strålande solsken, värme och bad varje dag! Nu väntar lite bilder att trilla in här! Alldelese strax sörrni!


måste bara meddela

Hej hej hej mina vänner! Måste bara meddela att det snart blir ett HEJDÅ för min del, för i en vecka framöver så kommer jag att befinna mig i Side i Turkiet, på Pegasoshotellen. Ja usch vad skönt det ska bli! Jag åker mot Arlanda om ca 2 h, så jag lämnar bloggen redan nu. Hoppas ni alla får en skön vecka vart ni än är och vad ni än gör, och så vill jag säga GRATTIS till alla som tar studenten den närmaste veckan, för hela det kalaset missar jag ju helt!

image350image350

Gymnastikuppvisning

Jag tror jag har lite resfeber! Det är nog därför jag är uppe så tidigt, jag kan inte sova! Men jag ska ändå till universitetet och lämna in min hemtenta innan 12, så det spelar egentligen ingen roll...

Igår hade vi gymnastikuppvisning på idrottshögskolan! Det var skitkul, det var så länge sen man fick visa upp sig på det viset så det var skoj!

Lite bilder på mig och Frida när vi lattjar lite utanför gymnastiksalen;

     

Nya kameran

Testade vår nya kamera som mamma köpt, medan jag väntar på mer mat! Å den är garanterat mycket bättre än min gamla som tog bilder så man såg ut som vita spöken!

image340 image341


skakar

Sådär. Nu har jag skrivit klart hela min hemtenta, plockat fram resväskan ur förrådet och börjat lägga fram en massa kläder! Det ska packas! För om två dagar åker jag till Turkiet, sjukt nog! Har knappt hunnit tänka igenom saken, men det kommer bli fruktansvärt skönt i alla fall!

Nu ser jag att mina händer skakar, antagligen för att jag är hungrig, måste fixa käk NU innan jag svälter!

Puss puss!

RSS 2.0