Träning Måndag 27 juli



Ikväll drog jag med mig älskling ut på en löprunda! Terräng 6,3 km på 34 min. Det kändes riktigt bra idag, pigga ben och lätt andning. Underbart! Kändes som om jag lätt hade kunnat springa dubbelt så långt. Men det får bli nästa gång, då vi kommit hem från seglingen antar jag!

(Bild från förra veckan)

Ut till sjöss!

Äntligen så är jag och Kristoffer lediga samtidigt! Nu blir det semester på riktigt. Idag har vi + Johan varit och handlat massa mat, dricka och annat gott för imorgon drar vi ut till sjöss med segelbåten i några dagar. Ska bli himla mysigt att få njuta lite av sommaren, så hoppas på ännu bättre väder i veckan nu! SOL vill vi ha!

Pengarlycka


Igår blev det bio tillsammans med Louise och Linda - Harry Potter och halvblodsprinsen som var över förväntan, mycket bra! Idag kom den efterlängtade lönen och jag satt uppe till 00.00 igårkväll bara för att se pengarna rulla in, haha. Men pengar är faktiskt riktig lycka ibland alltså! Så idag blev det shopping med Rosanna i stan, sedan åkte jag till förorten och shoppade lite med Frida också. Mysdag.

Snart ska det sovas. Jobb imorgon 6.45!!

Denna film!


SE DEN!!!! Jag och älskling såg den här hemma igår och redan de första minuterna kände vi att "de här kommer bli bra". Heeeelt underbar film! Skulle nog säga att det är en av de bästa filmerna jag sett.


Träning Onsdag 22 juli


Idag blev det kort löpning eftersom jag varvar upp och ned i tvättstugan just nu. 4,1 km på 22 min blev det i alla fall. 

Hoppade över löpningen tidigare på dagen då jag ringde Jessica vid 15.30 och vi åkte desperat till stan för att träffas. Vi åt brownie med mjukglass och satt och pratade i solen i Kungsträdgården. Mysigt, för det var verkligen lääänge sen vi umgicks! Min tråkiga dag blev helt plötsligt bättre och nu känner jag mig pigg och glad!



En vettig dag idag

Igår blev det att strosa runt på stan igen, med Frida den här gången. Fikade, och hon shoppade. Sedan gick vi och köpte middag att laga här hemma till våra karlar som senare kom och åt med oss. Kyckling & potatis med fetaostsallad + glass till efterrätt. Mmmm!


Idag verkar det dock inte bli mycket till umgänge... Så nu har jag precis städat och fixat i hela lägenheten i 2 h! Usch. Men rent och fint är det nu i alla fall! Ska bara byta lakan i sängen och sedan ha tvättstugan ikväll också. Emellanåt blir det nog lite löpning. Ska man kalla detta en bra dag? Vettig är nog mer rätt kanske.


Canon IXUS 110 IS


Den här kameran vill jag ha! Ja den också. (Attans att jag redan fyllt år.)  Men tur att jag har kanske världens bästa jobb som ger mig psykat mycket i lön för endast 10 arbetsdagar. Hihi... Jag väljer nog kameran, om jag väljer mellan den och platt/locktången nedan. Eller båda. Jag är trött, riktigt trött på mobilkameran nu. Ni med gissar jag! Denna kamera går på ca 3000 :-.



En sådan här vill jag ha!


Plattång och locktång i ett! Verkar ju hur bra som helst. Någon som provat? Tråkigt att priset ligger runt 800 kr dock. Ska funderas på...


Träning måndag 20 juli


7 km löpning på 38.30 min blev det - terräng! Det var verkligen fantastiskt skönt att springa ikväll. Sådär så man känner ett rus av lycka i hela kroppen. Vädret är vackert och jag mår så bra just där jag är. Tankarna är där de ska vara helt enkelt. 418 kalorier fattigare och det ska snart lagras på igen med lax och potatis! Mmm!


Tips på bra träningsbloggar?

Sitter och väntar på svalare väder så att jag kan sticka ut och springa snart, utan att svettas ihjäl. Letar lite träningsbloggar också för inspiration. Älskar att läsa om träning och hälsa, det ger mig grym motivation!


Lite sommarbilder...








Det är så galet skönt att vara ledig!
Bortskämda jag har varit ledig en vecka nu, och det är 6 veckor kvar, sedan drar plugget igång igen. Och det njuuuter jag mycket av nu! Dagarna flyter samman. Jag tar verkligen dagen som den kommer, planerar inget förrän jag vaknar och gör det jag känner för... Idag ska jag träffa Angelica bestämde vi just!




Kungsan

Ikväll bjöd allra käraste mamma mig och syster på restaurang Victoria i Kungsträdgården. Jag tog Oxfilé med bakad potatis och bea, såklart! Huuur gott som helst! Varm kväll dessutom, så vi kunde sitta ute. Mys! Tack mamsen!


Jag


och syster!

Hur olika är vi inte?!


Träning Söndag 19 juli

Idag blev det lätt jogging som kändes tung med tanke på gårdagen (även fast jag nu drog hem redan vid 1.30)... Det blev i alla fall 4,3 km på 24 min i stekande sol. Och det är verkligen hemskt mycket jobbigare att springa när det är så varmt! Nästan så jag hellre önskar regn under Tjejmilen den 30 augusti än denna värme!





PARTAJ

Nu blir det party ute i natten med mina bästa vänner Frida och Rosanna!


PUUUUSS

My man


Min finaste! Jag älskar dig så det gör ont ibland!
*SMACK*


Första doppet idag!


Idag har jag, Elinh och Daniel myst i solen på Ekerö vid Husbygropen. Perfekt väder och en behaglig värme. Tror faktiskt solen tog en hel del idag, ser jag nu... Skönt. Ikväll blir det bio med hjärtat mitt!



Träning Torsdag 16 juli

Idag blev det en hel del träning för min del! Vid 18-tiden tog jag på mig löparskorna, i med iPoden i öronen och stack ut och sprang 1 mil terräng här i spåret. Milen avklarades på 56 sköna minuter. Hemma igen så gjorde jag tacos. Älskling kom hem, vi åt och sedan ville han åka till gymmet. Jag hakade på och så blev det styrketräning 60 min! Först armar/rygg, sedan lite ben och rumpa och tillsist mage.

Underbar träning! Nu är jag helt slut och sitter och käkar honungsmelon här i soffan tillsammans med min snutt!

Var bara tvungen...



Stan idag igen. Hade spanat på dessa skor tidigare och nu var de på REA så jag slog till! Ok bara 100 kr billigare men vadå, äkta läder var det ju faktiskt också (bortförklara, bortförklara). Angelica slog på stort hon och shoppade verkligen loss, sånt är kul. Fika blev det också såklart!



Varm mysig dag!

Idag blev det lunch hemma hos mig tillsammans med Elina och sötungen Leah. Jag gjorde min första lasagne, och den blev ganska lyckad efter sisådär 45 min i ugnen. Matlagning är då inte min största intresse får jag påpeka. Efter det blev det lite fika, sen drog vi till stan och mötte upp Sophie och fikade igen. God islatte blev det hela denna varma dag. Nu är jag hemma efter att precis hämtat ut min nya skinnväska på posten!


Träning Tisdag 14 juli

Dagens löpning blev en kortare runda pga av lite tid, så jag ökade på tempot istället - 4 km på 20 min. 5 min per 1 km är ungefär det jag satsar på till milenlopp, men under träning brukar det alltid bli långsammare. Det ska ju vara behagligt att springa!

I alla fall... Skönt med lite träning innan Britneys konsert, som för övrigt var helt ok. Roligt framträdande att se på, mycket dansare och kul att titta på. Men sången. Ja det var ju playback. Eller hon sjöng en låt... Lite synd. Det var gratis i alla fall. Gratis är alltid trevligt och särskilt tillsammans med älskade vänner!



Mot Globen och Brittan


Britney Spears ikväll! Ja bara sådär! Anki ringde mig för en timma sen och sa att hon hade ett par gratisbiljetter. Vilket erbjudande. Sjukt kul kommer det att bli! Tack vännen! Plus i kanten är att jag nästan bor granne med Globen, för lite stressad blev jag nu då jag skulle hinna med löpningen också...




I'm back!

Yes! Jag har sovit inatt! Från 22 igår till 9 imorse. Känns lovely! Nu kan jag komma tillbaka till det verkliga, normala livet igen. I'm happy!


Dödstrött

Jag menar det. På riktigt. Såhär trött har jag inte varit någon gång under dessa 3 veckor! Jag skulle kunna somna ståendes på fläcken. Så trött att jag mår dåligt. Vet inte vad jag ska göra med mig själv längre. Om jag somnar nu så kommer jag att vakna mitt i natten igen. Det här är en hård kamp för både min kropp och min hjärna just nu...




FÄRDIGJOBBAT FÖR I SOMMAR!

Okej. Det var svårare än jag trodde att ställa tillbaka min dygnsrytm. Somnade 2 inatt, inga problem. Dock vaknade jag 5.30 och har inte kunnat somna om. Så vi får se hur länge jag överlever denna dag. Men det är väl bara att hålla ut antar jag och invänta en rejäl trötthet inför kommande natt...


Igår var i alla fall syster och Daniel här på myskväll med mat, godis, nötter m.m! MUMS. Efter att vi kollat en knäpp film så tog syrran tag i min garderob medan grabbarna spelade Fifa. Storrensning. Massa ge bort och lite skräp blev det. Hur skönt som helst! Men FAN vad mycket kläder jag har! God... Något som jag tillåts köpa närmsta månaden är väl underkläder. Booring.

Väska



Skyndade att beställa denna snygga skinnväska från H&M då den var på rea nu.
Svart, skinn, zip och perfekt size. Fynd!



Träning Lördag 11 juli

Ikväll blev det en joggingrunda i terrängspåret, som vanligt. Det blev 5,6 km på 30 min. Det är bara så skönt att få komma ut, speciellt när man sovit hela dagen! Något vettigt måste jag ju göra, trots jobbet (som för övrigt är extremt fysiskt), och där jag arbetar sista natten inatt. Underbart!

Under min lediga tid ska jag komma igång och springa mina milen-rundor igen som jag längtat efter!

En stor motivation till löpningen är min nikeplus i iPoden. Där jag kan se hur långt jag springer, mitt tempo, nya rekord, kaloriförbrukning och summan av allt detta samt antalet träningar m.m!



 


God morgon / God natt

Hemkommen från jobbet för ett tag sen. Är trött på riktigt idag för en gångs skull. Mötte älskling i dörren som åkte till jobbet nu, så snart tar jag över sängen! Tänkte bara säga att vi bokat hotell i Barcelona nu! Vi valde att bo centralt nära shoppinggatan, 4-stjärnigt, pool på taket - 11 nätter!




Trött men sömnlös

Det är hopplöst att vara ledig en natt såhär. Igår morse sov jag 3,5 h. Tänkte att jag lättare skulle kunna sova inatt då. Men icke. Somnade 30 min i soffan på kvällen, utslagen. Vaknade. Somnade kl 2 inatt och vaknade 7.30 imorse. Kan verkligen inte somna om! Det är heeeelt stört att leva såhär. Dessutom vet jag varken ut eller in, när jag ska äta eller borsta tänderna osv... Panik på detta.

Tur att det bara är 3 nätter kvar nu!


Spanien - Barcelona


Ikväll har vi bokat och betalat flygbiljetter till Barcelona 10 augusti och hem 21 augusti! Vi sitter just nu och snokar på en hel mängd hotell. Så svårt att bestämma! Det finns så många. Men bra lär det bli vilket som!


Träning Måndag 6 juli


Äntligen har jag varit ute på en joggingrunda igen! Efter (hör och häpna!) 11 dagar utan träning! Fy, detta får inte inträffa igen. Tjejmilen är ju i augusti! Men jag skyller på jobbet den här gången... Idag blev det i alla fall en runda på 5,5 km på 30 min. Det kändes otroligt nog väldigt bra, pigg i benen och skön andning! Nu är jag taggad igen!

55 dagar kvar!



Fredag!

Nu är jag  ä n t l i g e n  ledig i 2 nätter! Hur fantastiskt jäkla underbart som helst. Jag åkte hem till mig imorse igen, efter att ha varit hos pappa hela veckan. Så fick gosa ner mig i sängen med min älskling igen, som jag inte sett sen i lördags! Mysmys. Nu har vi varit och handlat massa mat plus ätit tacos. Ikväll blir det bio tillsammans! Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser.


Hej!

Jag lever! Fast mest på natten. På dagen sover jag, solar lite, sover igen, äter och sedan jobbar igen. Lite övningskörning har jag hunnit med om kvällarna också. Just nu är jag hemkommen från jobbet och har nu jobbat 7 nätter i rad, 1 kvar bara! Och så nästa vecka förstås... Men sedan är jag tillbaka i vanlig anda och har LÅNGsemester! Då kan jag ta tag i träningen lite bättre också.



RSS 2.0