Tack och hej


Tack för julklapparna! Imorgon bitti drar vi till Sälen, så god fortsättning!


image22


Dan före dopparedagen

Idag har jag städat överallt här hemma och slagit in julklappar. Tiden har bara rusat iväg, och jag har inte ens hunnit äta...
Nu har syster kommit hit, och mamma har kommit hem, så vi har precis fikat lite med julmust, kaffe och lussebullar.

Nu längtar jag till imorgon, den goda maten - framförallt skinkan! Och att få lite paket såklart. Jag vet faktiskt inte vad jag ska få, för jag har inte hunnit önska mig något, hmm... så det blir lite spännande!


image21

Igår

Igår var det fullt ös hela dagen. Jag vaknade ganska tidigt bredvid min underbara Kristoffer, och kl 10.30 drog vi härifrån. Han åkte till jobbet och jag åkte till stan för att möta Sanna och Frida. Vi tittade runt en stund, sedan gick vi och åt lunch på Rosannas jobb. Sanna åkte hem efter det, jag och Frida gick för att köpa mer julklappar, för att hon sedan också skulle försvinna in och jobba.
Jag åkte till universitetet för att köpa böcker till vår kurs, som för övrigt redan börjat, MEN NEJ akademibokhandeln hade stängt, så hur jag nu ska klara av kursen utan böcker är ett mysterium. FAN.
Kl halv fyra gick jag till Rosannas jobb igen, sedan gick vi och shoppade mer klappar, och lite till oss själva ;)
Vi åkte hem vid 19.30 då vi också mött upp Frida igen. Jag kom hem, åt mat med mamma, sedan bar det iväg till Pg och Mp, där typ alla var. Sanna kom också dit.
Vi hade i alla fall riktigt skoj! Kom hem vid 3 och sooov till kvart i 11 nu imorse, skönt.

Nu måste jag duscha och sen dra iväg till wooork!

Pussis


Det är väl bara att möta sanningen då...

...jag är tydligen dum i huvudet, jag måste ha missuppfattat allt.
Jag är körd, jag kan ingenting och jag är uppenbarligen så jävla hjärndöd!

Hur lyckas jag med detta ÄNNU EN GÅNG!? Ska jag behöva göra tentan en tredje gång bara för att du C.P är så förbaskat dålig!

Då var julen förstörd då! Fan fan fan för mig, och allt...             
image20

2007 blir 2008

Den 27 dec - 3 jan så åker jag och ca 12 andra skid- och partyglada människor upp till Sälen!
Jag kommer alltså att fira det nya året i Lindvallen/Högfället. Jag har faktiskt aldrig firat nyår någon annanstans än i Stockholm (tror jag?), så detta ser jag verkligen fram emot! 
Vart ska alla andra fira Nyårsafton?
Det ryktas om att flera andra gäng också ska till Sälen över nyår, så jag får se om jag får syn på några bekanta ansikten i backen, eller på afterskin!

Lindvallen
image18



Gladare dagar

Ååååh jag är bara så GLAD! Jag fick tillbaka kognitionstentan idag! Och jag fick B ! Helt wonderful alltså.
Dessutom är det jullov nu! Vi hade våra sista föreläsningar idag, så nu ska jag äntligen få göra precis vad jag vill. Nu kan jag sova tills jag vaknar, ta det lugnt, shoppa lite klappar och bara mysa och ha det kul!

Jag har längtat så mycket efter att umgås med mina älskade vänner också, så jag hoppas på att ni är lediga något nu framöver? :)

Snart ska jag åka till min kärlek och bara gosa.
Jag har längtat efter dig! Bara tid för dig.



Lovelovelove till alla



Träningsvärk & huvudvärk

Jag är bara så sluuut, och nu har jag precis satt mig ner efter en hård dag på jobbet, och usch vilken huvudvärk jag har..
Jag och syrran var och tränade bodypump i torsdags, och jag har fortfarande träningsvärk också, det värker i hela kroppen! Det är faktiskt helt sjukt, men jag har i och för sig inte tränat styrka på år! Jag föredrar kondition... Men kul var det i alla fall. Jag måste verkligen sätta igång med träningen igen!

Nu väntar jag på att moster och kusin-vitamin ska komma hit, vi ska fika, sen måste jag tyvärr plugga, as usual.


Byyyye

It's over

Så! Nu är jag tillbaka till det sociala livet igen, förhoppningsvis! Dock helt utmattad och tömd efter 2 veckors intensivt pluggande, som dess värre kanske inte ens slutar i godkända resultat den här gången heller!
Omtentan idag var så svår att jag ville spy på den, och jag var nära att göra det också för den delen... Det kändes som jag pluggat på helt fel grejer denna gång också, värdelös studietid säger jag bara, och att få göra den här tentan en tredje gång vore, ja, helt orealistiskt, kan det bli värre än vad det redan är?
Vad begär du egentligen av oss!? Det vi kan är egentligen bara en del av det vi borde kunna, och det är kanske inte så underligt när ingen egentligen vet vad det är vi ska kunna!!!!??

Jaja, jag hoppas i alla fall på det bästa, för det finns ju en risk att jag klarat det också!

Imorgon är det jobba som gäller! För att på måndag ha våra sista föreläsningar innan vi får jullov! Jag säger bara underbart underbart UNDERBART!

Mysigaste filmen med snygga Cameron & Jude

"The holiday"              

  
image17



 

                          

Pluggis

Pratade med Elina i telefon idag, nästan 1 h blev det, riktigt trevligt, och oj vad jag känner att jag saknar dig vännen! 
Hon klagade på att jag pluggar hela tiden, så mycket att vi aldrig hinner ses. "Nörd" kallade hon mig till och med, men uppenbarligen är detta inte trovärdigt för då skulle jag ju ha klarat tentan som jag ska ha omtenta på nu!  Sedan kom vi fram till att jag nog är en av de mest oseriösa i klassen, så jag får ta och jobba på att bli en pluggis på riktigt nu!
Idag har jag varit på en föreläsning, jag var dock så trött att jag höll på att somna, den andra föreläsningen blev lyckligt nog inställd! Så vi slutade vid 12, och jag gick och åt lunch med några från klassen.
Kom hem vid kl 14, då jag somnade! Sedan har jag pluggat, ca 2,5 h - inte mycket men alltid något!

Imorgon ska jag möta ett gäng tjejer ifrån klassen så vi kan hjälpas åt inför omtentan, så det känns riktigt skönt att kunna jämföra och diskutera, dock våra usla resultat, haha...

Nu måste jag äääta! Har inte ätit sen lunch!

Bye bye :)

Ett slut innebär alltid början på något nytt

Helgen är ledsamt nog slut nu, och imorgon bitti är det ännu en rivstart på en ny kurs - personlighetspsykologi.
Jag hade tenta i kognition i torsdags som sagt, och jag tror att det gick an! Jag satt i 4 h och skrev, och jag skrev mer än jag tänkt mig, så jag blir GALEN om jag inte lyckas kamma in åtminstone ett E.
Nu har jag en omtenta framför mig, som ska skrivas på lördag, och jag hoppas för allt i världen att jag ska klara det denna gång, annars vet jag inte vad jag tar mig till!

Syrran tog körkort i fredags, grattis! Så vi har åkt runt lite i helgen, you are great! Så nu är det min tur snart!

I fredags var jag med min Kristoffer hela dagen och kvällen, tog mammas bil och åkte och hämtade hans skidor, sedan kikade vi runt lite i Vällingby centrum, och jag hittade den skidjacka jag vill ha, så den ska helt enkelt fixas.

Igår kväll hade Jessica 19års middag, så jag och syrran åkte dit. Där åt vi mat, babblade och sedan drog vi ut, hamnade på Toxic, och träffade faktiskt en mängd bekanta där, så det var trevligt!
Klockan 2 drog jag därifrån och mötte Kristoffer. Vi åkte hem till honom och sov efter att ha haft en riktigt lattjo hemväg, går inte att förklara, men jag garvade mest hela tiden. Du är sötast!

Idag har jag bara varit hemma, fixat lite och försökt börja plugga, men det går INTE bra.

Nu är det dags att sova för jag är sjuuukt trött...
Godnattispussis

I'm so in lalalala love with you





Jag är så kär i dig.
image16



Söta vänner


Lite gott och blandat,
dåtid och nutid

     
       

Om jag går tillbaka

Jag har redan börjat, det är försent att bara gå nu, för vart skulle jag ta vägen då? 
Det är inte lätt när allt är så svårt, men samtidigt är det något visst med själva utmaningen.
Jag förändras, min omgivning förändras, jag ser inte på saker så som jag såg det förut. Det var lättare då, när jag jag var yngre.
Har jag alltid haft det lätt, för att nu bara stöta på svårigheter och motgångar? Är det så att det faktiskt är svårare nu?
Jag hänger inte med längre. Som att alltid vara steget efter. Vad vill jag egentligen? Var finns finns min dröm?


Jag är lycklig för din skull, även om det är svårt att se det. Du vet nog inte hur bra du är. Men du skulle bara veta hur mycket jag kommer sakna dig, bredvid mig.


Saker och ting förändras, allt för ofta känns det som, dags att börja inse det kanske.

Waiting for my thoughts to fade

It's 4 A.M, and I'm wide awake, waiting for my thoughts to fade, and a flickering of my mistakes. And as the light starts creeping in I slowly feel the day I'm missing, but I wouldn't even know where to begin.
I knew I had push too hard, or fall too fast. The moment never seems to last. And will I stop for long enough to know that everybody burns, but when it starts to hurt, I want to cry. I feel it in my veins I just can't walk away. Not this time. The words circle in my head, and weigh so heavy on my chest, and I'm crushed by my own expectations. I only wanna do some good, too dumb to know if I could. And I just wanna feel the day's I'm in. I knew I had push too hard, maybe not hard enough? And why can't I keep my big mouth shut? And do I lead the life that I should? And did I say too much again? And who am I to pretend? I´m just a girl in a panic, and this is more than I can carry, and I just can´t walk away this time. I will try to hold my head up high, I know I'll be alright some time. But It´s 4 AM and I'm wide awake, waiting for my thoughts to fade...

Tankar...

...jag börjar bli nervös nu, det är 10 h kvar bara, sen sitter man där igen och förbannar sig själv över att man inte läste det och det en gång till.image3

Det här är det enda negativa med att plugga, tentaångesten, som bara blir värre ju närmre i tiden man kommer.
Jag kanske måste plugga liiite till, eller kan jag det nu? Nääe, eller jo. Typ.... kanske.

Jag vill klara det, jag måste klara det och jag kan klara det...

Jag måste sova på saken nu, och imorn när det är över kl 13 så får vi se hur det har gått!

Wish me good luck!

Längtar...

  • till att tentan ska vara över!
  • och att få omtentan godkänd!
  • till min lediga helg
  • till jullovet på 3 veckor
  • till nyår i Sälen, skidor och party!
  • Längtar efter mina vänner också
  • att få vila...

Här igen...

Länge sen jag skrev något här nu! Men det beror bara på att det är tentavecka. Igen! Vilket gör så att man blir som isolerad från omvärlden...
Så de senaste dagarna har spenderats hemma hos Kristoffer framför en dator, sjukt duktiga har vi varit, faktiskt, och skrivit klart alla instuderingsfrågor till tentan, och NU är det bara att lära sig allt allt allt till torsdag morgon.
Så vi har det värsta kvar egentligen..

Jobba har jag också hunnit med i helgen, & that's it!

Nu måste jag verkligen sova en stund för att kunna plugga vidare, är trött som en tok och totalt slut i huvuvdet av allt tänkande.

Godmiddag!

I don't know how to say it but




Resting here on your arm you are taking my thoughts away
Holding me tight you are taking my breath away
But I'm fine like a charm
And you're making me wanna stay








RSS 2.0