Träning - Tisdag 29 december


Dagens träning blev 5 km jogging på 28 min. Det gick riktigt segt med andra ord! Men jag har snön att skylla på. Min ena stortå var helt stelfrusen när jag kom in, så riktigt kallt var det. De nya byxorna från craft värmde dock hur bra som helst och det nya lila linnet satt fint under de andra tröjorna.


Fler julklappar


Jul nr 2 firades i söndags hemma hos pappa och Monica med alla fyra systrar + alla fyra pojkvänner. Tokmysigt. Jag fick en iPod med inbyggd videokamera och pengar! Av Kristoffers föräldrar fick jag sedan en söt liten ficktermos och lite mer pengar. Alla är så himla snälla! Vad har man gjort för att förtjäna alla fina julklappar?! Tack alla underbara. Nu ska ipoden med ut på sin första löprunda med Nike+! Hemtentan min är nämligen så gott som klar, äntligen.


Mellandagsrea!


Trött, nyduschat Ida. Gick upp 8.20 imorse för att komma ut och shoppa!



Allt detta fick jag med mig hem för drygt 700 kr. Så nöjd!


Lite julklappar!



Julafton



Klädsel julafton till ära blev visst H&M från topp till tå! Dock ej skorna men de syns inte på bild i alla fall.

Jag har haft en underbar jul hemma hos mina kära mor, önskar att jag kunde ha ätit mer, men idag känns magen så full som den kan bli! Jag har fått en massa fina julklappar och än har jag inte firat jul med pappa!

Jag har fått:
Laptopkudde
Fodrade löpartights fr. Craft
Mixer
Receptbok smoothies
Twilight dvd's
Nattlinne
Sammetskjol
Två toppar
Strumpor
Hårmassage
Biopresentkort
Hårbalsam
Underställ


En rolig julklapp till er!

Såhär såg jag ut i brunt hår! Tur att det inte varade längre än 24 h för här var jag fan riktigt olycklig.


Gråtandes i soffan!



Blond igen efter avfärgning!


På andra sidan jorden


Frida. Efter vårt samtal imorse, du anar inte vilket genomträngande saknad jag känner just nu. Du kändes så nära när jag äntligen, efter 3,5 månad, fick höra din röst i telefon igen. Samtidigt inser jag att ni verkligen är där, på andra sidan jordklotet. Jag kan inte nå er hur som helst. Det kändes så naturligt att prata och nu känns det bara helt ofattbart att jag inte kommer att få se er förrän om ytterligare 9 månader. Den tanken gör ont. Jag känner mig ensam idag, på självaste julafton. Om ni ändå vore här nu mina älskade.


Träning - Onsdag 23 december


Imorse stack jag och Kristoffer till gymmet redan efter frukost. Jag ställde mig på löbandet och sprang 6 km på 30 min och 30 sek. För j-vla jobbigt. Men skönt. Efteråt kändes det snarare som om jag sprungit 2 mil, svimfärdig sådär på morgonkvisten. Men vad gör man inte för lite löpning! Idag har jag dessutom köpt två par nya löparstrumpor från adidas, very nice.


Klapparna är klara!



Jag hinner inte med! Julafton imorgon redan och jag känner bara stress. Dessa bilder lugnar mig ändå lite. Nu ska jag skriva på min hemtenta sedan blir det lill-julafton med mitt hjärta när han kommer hem från jobbet vid 21! Imorgonbitti åker jag till mamma och firar jul där.


Jullov


Jag har redan förätit mig på julskinka vid det här laget. Gott till en viss gräns men jag känner mig ganska utsvulten nu, jag har i princip levt på knäckebröd och skinka i en hel vecka. Nu ska jag inte äta mer förrän julafton, typ en dag. Det ska väl gå bra! Jullov var det ja. Knappast säger jag. Håller på att skriva på en hemtenta för fullt som jag skulle behöva vara klar med imorgon, men det får vi se, lär inte gå tyvärr. Inlämning 30 december, så ingen julefröjd här inte.


Träning - Måndag 21 december


Igårkväll kl 22-23 blev det gymmet tillsammans med älsklingen. Jag körde baksida/framsida lår, biceps, triceps och axel och tillsist mördade vi magen på situpsbrädan. SÅ sjukt härligt. Julskinkan ska bort - innan det ens blivit julafton! Surt nog så har jag skadat mitt knä, men jag går ändå. Är det inte nacken så är det något annat.


Sammet med puff


Klänning som förmodligen kommer att bäras på julafton!


Vinterland


För första gången på säkert 10 år så kommer det att vara rikligt med snö på julafton! Stockholm består av snö just nu. Det är så j-vla fint, men så j-vla kallt.


Snart Åre


Har suttit hemma med älsklingen, Frida, Ragnar och Lars och spelat Rappa Kalja hela kvällen. Så jävla kul spel, vissa ljuger ju bara för bra! Snackat Åre har vi också gjort. Längtan må jag säga! Bara 10 dagar kvar tills vi åker. Kommer bli ett grymt nyårsfirande! Jag har lite beslutångest om jag ska köpa egna skidor nu också, det blir ju mer åkning för varje år nu och pjäxor och stavar äger jag redan. Hmm... Värt eller ej?


Julens första skinka


Har precis kommit hem från Kristoffers föräldrar där vi ätit middag och fixat ihop en julskinka på 3 kg till oss! Provsmakat har vi också gjort och det är ju bara för himla gott! Nu kommer jag leva på skinka i minst 2 veckor framöver.

Träning - Onsdag 16 december


Promenad till och från gym 3 km + styrketräning med fokus på arm/axel/skuldra blev det idag! Jag och Jane tränade i 1 h och jag väntar mig en grym träningsvärk imorgon. Armar är verkligen min svaga punkt och min högra scolios-axel är bara så felkonstruerad och är därför svag och svår att jobba med! Hädanefter ska jag träna mycket axel, inåt- och utåtrotation framförallt. Vi hann även med 3 set mage med 5kgs boll samt 3 set hamstrings i maskin. Riktigt skönt!


Klinisk muntlig tentamen genomförd!

Sådär. 60 min senare och jag är fullkomligt lättad, rent av lycklig för att tentan är över! Och jag blev godkänd. Hoppas på att nackvärken släpper i och med detta också!

Nu blir det strax promenad mot gymmet tillsammans med Jane!


Tisdagmorgon


Såhär ser det ut just nu. Snön ligger kvar! Kan ni tänka er. Det betyder att det är kaaallt ute. Endast 9 dagar kvar till julafton och jag tycker att det är lagom med snö just precis nu, mer blir för jobbigt! Jag längtar till jullov nu, eller helst av allt vill jag bara ha min tenta överstökad, som är imorgon! Åre kommer även sitta fint över nyår, skidåkning och party med ett härligt gäng. 

I natt sov jag förresten utan kudde och min nacke verkar må lite bättre, så jävla bra. Om jag inte är dömd att sova utan kudde resten av livet nu dvs!


Träning - Måndag 14 december


Om jag mår bra efter detta sköna löppass! 1 mil på 53 min i SNÖN! Ja det kändes riktigt bra idag och det var verkligen på tiden för ett längre löppass. Halt ute var det, men jag tog det lugnt i terrängbanan och kutade på lite extra några varv runt allvädersbanan för att sedan spurta hem. Ja plötsligt händer det, jag verkar vara fylld med energi igen! Nu väntar en varm härlig dusch.


Bittert inlägg?

Jag vet inte vad jag ska berätta, därför dålig uppdatering. Dagarna rullar ju på som aldrig förr! Praktiken mån-fre gör mig typ isolerad här i Blåsut. Kliver upp 7 på morgonen, går hemifrån 7.55 och börjar kl 8. Slutar vid 15 och sedan traskar jag hem, hemma 15.05. Jobbar lör - sön. Sen då? Har ingen aning om vad jag gör, sitter och är trött, vill/orkar inte göra någonting och klagar på min värk i nacken som har varit oavbruten i 2,5 vecka nu. Och jag vet inte vad det är! Troligen stress, press. Jag verkar inte tåla sånt, eller min kropp närmare bestämt, det är den som får ta all stryk. Muskler och nerver som kläms. Jävligt wierd, men sant. Men det går nog över på mitt så kallade "jullov" som knappt existerar! Just nu kör jag med vetekudde runt halsen några timmar per dag - morgon och kväll. Inget tycks hjälpa men beroende börjar jag bli.

För övrigt så är allt toppen! Faktiskt.

En annan älsklingströja


Övningstentamen


Just det. Idag har jag haft övningstenta på praktiken. Blivit uttittad och bedömd av två sjukgymnaster plus Jane under ett patientmöte. Och det gick väl bra måste jag säga! Fick särskilt beröm för min röst och mitt tonläge - vilket jag faktiskt känt mig osäker på, så det känns great. Det som gör mig nervös är alla knasiga följdfrågor som inte alls känns särskilt relevanta. Men det är bara att öva, nästa vecka är det tenta på riktigt!


Träning - Onsdag 9 december


Idag har jag sprungit ihop 8 km. 1,5 km + 1,5 km fram och tillbaka till gymmet. Där blev det sedan löpband 5 km på 25 min 30 sek. Så j-vla svettigt i dessa 25-gradiga lokaler! Jobbigt, om inte värre. Skön träning i alla fall och jag är nöjd med min tid, löpband kommer jag dock försöka undvika i framtiden!


Ny


Jacka H&M.


Car


Min underbara man köpte en bil förra veckan som han hämtade hem igår! Så nu har vi en bil som vi kan ta oss fram i. En audi från 04. Så jävla skööönt. Det enda jag tänker på nu är typ tunga matkassar... Haha. Körkort skulle också sitta fint!


Silver



Ny storfavorit som fick följa med mig hem för drygt en vecka sedan! Tight i armarna och längre där bak, superskön och supersnygg. Kan användas som tröja eller klänning. Helt perfekt.


Träning - Söndag 6 december


Idag blev det kort jogging på 4,5 km på 25 min bara för att fräscha till mig lite då jag sov till kl 13 idag! Trots att jag bara hade en lugn kväll med restaurang + film tillsammans med Frida och Ragnar igår... Tröttheten själv, det är väl jag det. Ikväll blev det fika och bio med Sanna och Angelica, vi såg Luftslottet som sprängdes och den var lika grym som de första två i triologin!


at Anki's place!









Gårkvällens maffigaste är Ankis lägenhet, kolla in takhöjden! Jag är bara så fascinerad. Kvällens samtalsämne var våra saknade Australienvänner Frida och Rosanna och kvällens bästa är att vi andra håller ihop! Vår kväll slutade på Solidaritet och idag mår jag lite illa.


Friday night

Ikväll blir det dryck hemma hos Anki med Angelica och Sanna! Vi i gänget som är kvar här i Sverige. Efter det får vi se vart kvällen för oss!

Nu mat med älsklingen.

Träning - Torsdag 3 december


Idag tog jag mig i kragen och stack ut i mörkret och kylan för lite löpning. Terräng 6 km på 30 min! Andningen känns lite tyngre nu när det är minusgrader ute, men just idag och alla andra dagar den senaste veckan så är jag bara allmänt trött, i både kroppen och knoppen och det är väl det som tar emot just nu. Jag lär mig så mycket nya saker varje dag, får så mycket erfarenhet att jag knappt vet var jag ska lagra allt. Men fasen så kul det är när man klarar av mer än vad man någonsin trott! Ibland får man faktiskt ta och klappa sig själv på axeln.


Ny körskolelärare!


Dagarna går så fort! Torsdag redan. Jag är ledig i helgen och det känns mer än underbart! Igår var jag och övningskörde med pappa, vilket jag inte gjort på 2,5 vecka nu. Jag körde i 1,5 h och det gick bättre än någonsin. Vet inte vad som har hänt, men någon uppenbarelse har jag väl fått!? Jag har nu avbokat med min körskolelärare och bytt, då min bara tycks vilja blåsa mig på pengar, 7 lektioner och jag har inte ens kört på en 70-väg!!! Hallå liksom. Lite annorlunda är det när jag kör med papi, tack och lov. Hoppas den nya kan ta mig ut på lite andra äventyr, för fy satan vad kul det är att köra bil!


RSS 2.0