Tonight's gonna be a good night


Strax bär det av mot skolan för lektion i 2 h, men innan dess ska jag dricka mitt efterlängtade förmiddagskaffe. Jo, jag börjar nog blir beroende. Förr drack jag en kopp om dagen, sedan två och nu tre! Men äsch, gott är det ju. Det är bara magen som tar stryk...

 

Ikväll blir det bio med Frida - Remember me med Robert Pattinson, som vi gått och suktat efter ett tag nu. Därefter blir det Café Opera eftersom min skola, KI, har onsdagskvällar där med gratis inträde och rabbaterade drinkar i baren. Gött! Dessutom firar vi att påsklovet börjar!


Nytt!




Fick hem tre plagg från The garden collection idag!


Samt denna sjukt snygga jeansjacka som jag fick ge så lite som 49 kr för!


Och så var jag på stan med Frida idag, igen, och fick med mig de här underbara jeansen från Cheap Monday!

Träning - Måndag 29 mars

Dagens träning: Promenad till och från gymmet - 3 km. Styrketräningspass 50 min med fokus på biceps, triceps och axel.

Mån-Dagens


Denim + denim från H&M och JC samt Converse.


Resultat - Premiärmilen 10 km

R e s u l t a t
Klass: Damer motion
Tid 10 km: 50 min 55 sek
Mellantid 5 km: 25 min 7 sek
Placering: 69 av 500 st
Tempo: 5.05 min/1 km

 

Jag är nöjd med loppet, trots att jag inte klarade mitt mål under 50 min denna gång. Bra väder(mulet) och skön löpning! Jag föll in i ett tempo från start som jag höll fram till 7-8 km där jag började sega efter. Jag tror helt enkelt att jag hade behövt ta i lite mer i början när jag väl hade kraft för att orka i mål under 50 min, men det var mycket folk och jag hade ovanligt lite tävlingsnerver under hela loppet! Sprang hela tiden i ett behagligt tempo, tänkte aldrig riktigt på att det var jobbigt, så jag kan definitivt anstränga mig mer! Men bra placering må jag säga.

 

Sammanlagt har jag sprungit 34 km denna vecka! Det är nytt rekord det.

 


Premiärmilen idag!


Kl 13 idag är det dags för årets första lopp på 10 km! Åt en brakfrukost imorse och nu är jag pirrig ända ut i tårna!



Träning - Lördag 27 mars

Yes. Det blev 4 km powerwalk/jogging på 31 min idag trots att jag sa att jag skulle vila fram till loppet. Benen känns lite sisådär, smärtar lite här och var och är trötta. Hoppas de blir bra till imorn!

Ur form


Jag är så sjukt seg, hela kroppen känns som gelé. Kan inte sova såhär mycket. Det gör mig trött, har huvudvärk och känner mig allmänt ur form! Jag känner mig fet men när jag ser mig själv i spegeln varje morgon ser det ut som om jag ska gå itu. Nu blir det nog promenad/jogging för att känna efter lite hur benen mår, de behöver verkligen vakna upp inför morgondagen om det ska bli någon bra löpning!

Friday I'm in love

Igår var det fredag och jag slutade 12! Därefter åkte jag och Jane och hämtade våra nummerlappar på löplabbet inför loppet som är imorgon! Vi köpte också med oss varsin Craft funktionströja på 40 % rabatt. Fint det.

Efter det mötte jag upp Frida för en tur på stan. Kollade massa kläder, men fick endast med mig en skjorta från MQ, 2 par örhängen, solbrillor och en ljuslykta från Indiska. Sedan blev det en glass i solen som vi satt och mumsade på i  10 graders värme. Jo, värme vill jag faktiskt kalla det efter denna långa vinter och så många dagars minusgrader. Vid 18-tiden köpte vi med oss lövbiff, bearnaise och lite annat gott från Hemköp och åkte hem till mig och käkade och snackade. Efter några timmar kom hennes boyfriend och så sent som 23.30 kom även min hem! Vi smygkollade på lite resor och funderar starkt på att åka utomlands ihop, vi fyra, i sommar!

Jag somnade 1.30 i natt och vaknade kl 13 idag! Oops! Men jag behövde det.


Träning - Onsdag 24 mars


En mils löpning idag igen! Benen var enormt trötta efter måndagens 10 km så det gick verkligen inte fort idag alltså. Tiden blev 55.45 min, men det kändes fasen ännu sämre än så! Morgontrött är kroppen också, så skyller på det med. Nu blir det 3 vilodagar innan loppet på söndag!


Det svider...


Igår efter min redovisning i skolan, som gick helt ok, så blev det faktiskt jobb på apoteket 13-18! Jag fick nämligen brev från CSN häromdagen och troligtvis så måste jag betala tillbaka dem runt 5000 kr!!! Men sådan tur att jag får tillbaka pengar på skatten detta år då. Kul. Idag blir det i alla fall jobb igen kl 14-19 för att dämpa lite ångest, men minnan dess blir det löpträning med Jane!


GRATTIS FRIDA ÄLSKLING!


Frida, 22 år idag! Jag älskar och saknar dig! Tusen slängpussar kommer till dig i Australien!


Träning - Måndag 22 mars



Årets första löpning utomhus blev även årets första mil! Jag har inte sprungit utomhus sedan i december och 10 km har jag inte sprungit sedan Hässelbyloppet i oktober. Jag och Jane sprang ihop idag och avklarade 10 km på 53.30 min. Helt ok tycker jag då det även kändes som ett väldigt behagligt tempo! Mitt mål är att springa under 50 min. Om det blir på Premiärmilen på söndag eller senare i år det vet man aldrig! Mitt rekord ligger just nu på 50.01 min!

 


New shoes


Söta skor i mockaimmitation för ynka 250 kr.

Kunskap är frihet

Ser helgen passera förbi, färdigjobbad på Apoteket och på Arla och är helt slut. Trött i huvud och ända ut i tårna. Imorgon börjar en ny vecka och jag är ledig från skolan, en måndag, hur underbart är inte det?

Just nu sitter jag hemma hos min älskade mamma, där jag önskade att jag vore oftare, likaså hos pappa... Apropå det så måste jag ta tag i min bilkörning igen, det var 3 mån sedan jag körde nu och det är länge det!

Mina två måsten i livet, som måste uppfyllas:
1. Ta körkort
2. Lära mig att prata flytande engelska

 Två j-vligt bra exempel på att Kunskap är frihet. Kunskap är makt.

Träning - Torsdag 18 mars


Idag blev det gymmet direkt efter skolan med Kristoffer och Jane. Jag tog löpbandet som vanligt och sprang 7 km på 35 min. Ja, jag springer alltid i ungefär samma tempo. 5 min/1 km räknar jag på. Detta kör jag med intervaller där jag springer mellan 12 km/h och 14 km/h. Bra träning för ökad kondition!


Träning - Onsdag 17 mars


Efter två vilodagar, eller pluggdagar som jag vill kalla det, så blev det löpning ikväll! 6 km på 30 min + benstyrka efteråt. Idag var jag trött och benen likaså. Spyfärdig efteråt åkte jag hem och har precis ätit avokado, som jag för övrigt fått värsta cravings för, och jordgubbssmoothie!

 

Idag har jag alltså lämnat in två skolarbeten som jag skrivit på i 100 år(känns det som) och det är så sjukt skönt att ha det gjort! Förra veckan överklagade jag min 5 timmars medicintenta också, som jag fick 0,5 poäng ifrån VG på, och YES det gick igenom. Det är inte alla gånger man får högsta betyg!


Träning - Söndag 14 mars

Dagens träning: Promenad 30 min. Styrketräning 40 min med fokus på ben + lite arm och skuldra. Löpning på löpband 2 km på 10 min.

Kände att jag behövde göra av med lite energi idag, så mycket som jag gottat mig i helgen med både mat, godis och vin! Fyra träningspass blev det i alla fall denna vecka och sammanlagt 22.2 km löpning!

6 mån...



SAKNAR ER! Nu är det 6 månader sedan jag såg er...


Träning - Torsdag 11 mars

Dagens träning: Löpning löpband 8 km på 39.50 min.

Bra tycker jag om jag får säga det själv, och kändes bra gjorde det också! Kondisen börjar ta fart igen, vilket är underbart. Premiärmilen om 17 dagar! Frågan är hur det ska gå om gatorna fortfarande ser ut som nu? Jag kan inte ens gå ut utan att trilla för tillfället. Ren iskana!

Friends

Vad underbart det är att träffa vänner på eftermiddagen efter en seg dag! Istället för att gå hem och somna menar jag, vilket jag lätt skulle kunna göra varenda dag... Igår åkte jag och träffade syrran i Jakobsberg efter skolan, käkade god middag i centrum och kikade runt i affärer. Idag efter skolan åkte jag in till stan och träffade mamma en snabbis för att sedan möta upp Julia och Maria, mina kära klasskamrater, för en mysig fika med chailatte och sedan lite shopping på Bikbok! JUST LOVE YOU!

Nu blir det träning med Jane!

Träning - Tisdag 9 mars


Löpning idag igen! Men lite roligare för idag var Jane med och sprang på löpbandet bredvid. Det är bra. Peppande om inte annat! Jag sprang 7 km på 34.26 min! Det kändes riktigt bra och hela kroppen känns stark just nu. Har dock fått ännu mer skavsår av dessa nya skor, aj aj. Annars älskar jag dem! Jag ska bara springa in dem.


SALE





Dessa 3 plagg fick jag för knappt 400 kr. Gött!


Träning - Måndag 8 mars

Dagens träning: Uppvärmning trampmaskin 5 min. Löpning på löpband 25 min á 5.2 km. Rask gång 5 min. Styrketräning för bål - mage, sida och rygg.
= Trött och glad!


Nu blir det middag med älsklingen - spaghetti och köttfärssås!

Jag orkar bara inte!

Gissa hur glad jag är över att ha blivit tilldelad en praktikplats i Västerhaninge i 2.v framöver?! INTE ALLS. När jag kunde ha fått en plats 200 m från min lägenhet så känns det här så enormt jävla surt. Jag måste åka hemifrån 1,5 h innan jag börjar och hur jobbigt är inte det? Jag hoppas verkligen att denna praktikplats är bra annars går jag fan i taket!

Shopping igår och idag!


Slimmade Crocker Pep!


Köpte mina blanka svarta favoritjeans i en extra upplaga.


Skor att slita.


Fina smycken!


Mysig t-shirt i allas älskade randigt!

Igår på JC's event provade vi jeans för fullt. Och drack öl för fullt. Som jag egentligen inte ens gillar? Men det var trevligt. Ett par jeans blev det i alla fall, billiga sådana, 320 kr fick jag ge för dem, de högst upp på bild! Jag insåg också att jag alltid köper för stora jeans, jag är lite bekväm av mig. Så nu har jag fått klart för mig att jag har storlek 26, inte 28! Idag blev det lite mer shopping i Skhlm med Kristoffer, han shoppade på som tusan för nästan 5000 spänn medan jag bara hittade dessa saker, trots att jag letade som en tok efter saker att spendera mina checkar ifrån H&M och MQ på!


Shoppat


Jag fick med mig två saker hem ifrån JC ikväll. Imorgon får ni se vad! Åh så jag längtat efter att få shoppa!


Event

Ikväll är jag och några från klassen inbjudna till JC´s Crocker Pep event vilket innebär jeans, öl och café! 20 % på alla jeans. Riktigt gött!

Träning - Onsdag 3 mars


Idag blev det ett gympass på 50 min i skolan med Maria. Jag fokuserade på armar och bål men har dock inte gymmat på ett tag nu, så det kändes! Kände mig klen idag så styrketräningen - särskilt för armar, måste jag ta tag i nu. Men löpningen kommer nog alltid att vara min stora passion!


Träning - Tisdag 2 mars

Efter en lång skoldag och några timmars plugg så tog jag mig upp till skolans gym och brände av 6 km på 30 min på löpbandet. Det kändes inte så jobbigt idag. Bara skön löpning helt enkelt! Kan bero på att fönstret stod på glänt inne på gymmet och fläktade underbart med vinterns minusgrader... De nya skorna var dessutom riktigt bra, förutom att jag fick en gnutta skavsår på vänster häl, men det går snart över.

Slut på shoppingförbud


Nya Nike+ löparskor för ynka 500 kr. Med andra ord så kunde jag inte hålla mig! Varför vänta till den 7 mars när det är nu och på fredag som jag har tid till att shoppa?! Har dock varit duktig och inte shoppat på hela 52 dagar! Endast hygien/sminkartiklar. Men inga klädesplagg hittills i alla fall, vilket är det huvudsakliga målet! Idag blev det bara dessa skor som egentligen kostat 1200 kr. Kap säger jag! Samt strumpbyxor, trosor och dust it! Bra köp må jag säga.


RSS 2.0