Rare

Har beställt min nyårsklänning! Märket Rare. Hur söt som helst!!! Jag vet dock inte vad jag ska göra på nyår ännu..


Hör och häpna

Idag skulle jag egentligen ha en praktikdag på en klinik i stan, för skadade dansöser och sånt folk. Skulle ha varit väldigt kul att få vara med där en dag. MEN jag är ju så dundrans förkyld så det gick inte för sig. Synd för mig helt enkelt. Istället har jag sovit lite, och pluggat några timmar. För snart är det sjukgymnastiktenta igen!

Förresten så klarade jag min Fysiologitenta! Hör och häpna skulle jag vilja säga! Blev så otroligt glad när jag såg resultatet igår, för fy vad jag INTE hade velat göra om den tentan. Vad som helst men inte den.

Nu ska jag duscha, och snart kommer älskling hit och myser med mig!

Vände hem

Vaknade med ett tungt huvud och ont i halsen imorse (även fast jag inte har några halsmandlar?). Velade lite om jag skulle stanna hemma eller ej. Fixade i ordning mig ändå, tog mig till pendeln, men vände hem där igen. Pallar inte att åka ända till Huddinge för en lektion. Särskilt inte då jag inte är helt kry. Så nu ska jag kurera! Äta halstabletter osv.. Vill inte må dåligt i helgen!


Förlamad

Imorgon är det fredag. Jag slutar tidigt, 11 30! Och på kvällen blir det party med vännerna. Ska bli himla kul faktiskt. Det var väldigt länge sedan jag festade med mina töser. Så det är på tiden nu!

Idag har jag varit hos tandläkaren igen. Borrat! Hade ju ett litet fjutt hål. Men allt gick bra. Gjorde inte ont överhuvudtaget. Dock var jag halft förlamad i läppen i ca 3 h efter bedövningen. Mindre kul.

Ett par skor har jag hämtat ut på posten idag också. Wiii! Finfina tycker jag! Hur sköna som helst dessutom. Jag gillar skor. Men jag älskar jackor. Jag vill ha en ny jacka! Såg att man får 200 kr rabatt på valfri jacka på HM nu också. SMILE!

DS_240304_A.tifDS_240304_B.tif
 

Blev så jävla arg

Kort skoldag idag. Hur skönt som helst. Åkte sedan till Universitetet och skulle hämta tillbaka mina pengar. Eftersom jag gett SSIF för mycket betalt för mitt träningskort. Drog till stan därefter och skulle sätta in pengarna på mitt kort genom Swedbanks insättningsautomat. VIPPS så svalde automaten mina pengar och det fanns varken pengar på mitt kort eller i min hand. Blev så jävla arg. En tjej från banken kom och sa att "det här ordnar vi fort". Ja eller hur. Jag fick tillbaka hälften av pengarna, efter typ en kvart. Resten kom inte fram. "Du kommer få de insatta på ditt kort nästa vecka." Förhoppningsvis! Skitsak också.

Har träffat min söta Rosanna idag också.
 Satt och pratade av oss lite på hennes jobb i någon timme. Det var mys! Efter det åkte jag och träffade pappa. Blev bjuden på hejdundrans massa fin god mat på en restaurang i Sumpan och sen har jag bara slappat. Har fan årets träningsvärk också! My goood min rumpa. Kan knappt sätta mig ned... Gymnastik är bra alltså.


Jag och min söta Ros. Vill vara bruuuun igen!


Jag har glömt att berätta!

Jag ska flytta hemifrån ju! Med min underbara pojkvän.
Vi, eller ja han egentligen, har fått en lägenhet i Enskede. En 2:a. 56 kvm. Hyresrätt. Helt super. Och det bästa av allt - Det är en nyproduktionslägenhet! Så den håller alltså på att byggas just nu. Till OSS. Till mig och min blivande sambo. Det känns helt galet, helt underbart. Sooom vi längtar att få bo med varandra! Jag bara älskar det redan nu.

(Och nu blev jag lite nervös...)


Nu ska jag passa på

Som en blixt från en klarblå himmel så har jag plötsligt fått ett slappt schema.
Inte slappt som för slappt, men till skillnad från tidigare kurser! Detta är i alla fall hur skönt som helst.
Idag slutade jag 14.30 vilket känns som världens lyx, och för att inte tala om imorgon då jag slutar 12!
Med andra ord "Hej fritid här kommer jag igen". Nu kan jag ju nästan hinna med att skriva ett inlägg här. I alla fall i en 2 veckors period framåt.

Under de senaste 2 månaderna så har jag kanske varit ledig i sammanlagt 4 dagar. Inte bra skulle jag vilja säga. Och inte så kul heller. Jag hinner ju inte träffa mina vänner längre! Träningar får jag skippa och hemma är jag nästan aldrig.
Nu tänkte jag ta tag i detta. Passa på alltså. - Ta igen min stora sömnskuld, träna, träffa vännerna mina, träffa pappa, festa lite och bara vaaaaaara. Det här behöver jag.


Käraste vännerna!

Onsdagkvällens...



rosettkjol - Monki, spetslinne - Filippa K

3 min kvar

Idag har jag gjort min fysiologitenta! Hemskt hemskt hemskt! Satt till 1.30 inatt och pluggade. Sjuukt!
Men det kändes rätt hyffsat idag i alla fall. Även fast jag inte HANN skriva en enda VG-fråga. 3 min kvar. Men vad gör man?

Strax ska jag hem till Maria för lite vin! Ikväll blir det ju självklart tenta-kalas med resten av klassen igen! Funny bunny!
Söder idag igen. Gamla Söderhof. Vad det nu heter?

Ååååh vad jag är glad. Jag har "lättnad-efter-tentan-känslan" i hela kroppen just nu! Jag är så trött så att jag skulle kunna stupa vilken sekund som helst, men det löser sig väl framåt kvällen. Lite vin på det gör väl susen...



Hej

Sitter och dricker kaffe och pluggar. Har suttit i mer än 3 h nu och dubbelt upp lär det bli ikväll.
Strömavbrott har det varit här hemma också, i hela lägenheten, i flera timmar. Så ett tag fick jag och älskling sitta med tända ljus och plugga. Kul. Min dator fungerade ju inte heller. Det sög.
Nu är det bäst att jag fortsätter, om jag nu ska klara detta! Fler timmar ska inte gå förlorade. Hade ju även sjukaste sovmorgonen imorse. Sov till kvart över 12!

PS. Grattiskramar till pappa på farsdag! Det får man inte glömma! PUSS

1 år

Igår, fredag så hade jag och älskling 1 år ihop! Ja tiden går ju helt ofattbart fort! Men så underbart. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går! Min kärlek.
Vi båda slutade 12 igår så det blev lunch i stan. Jag fick rosor och Kristoffer gav jag ett litet kärleksbrev.

På kvällen blev det till att dricka vin med några vänner vid ett litet ställe på Mariatorget. Trevligt!
Dock börjar jag inse att min kropp inte är så van vid alkohol längre, då jag inte dricker så ofta. Blir ju full på typ 2 glas vin! Sjukt. Så idag är en dag med huvudvärk. Blä. Hate it...

Nu borde jag verkligen plugga! Fysiologi. Tenta på onsdag! Hur ska jag hinna få in allt detta?!
Det här är nog det svåraste jag läst hittills på högskola...


Min fina prins!

Ruinerad

Idag har det varit en lugn dag. Jag har varit ledig från skolan för att tentaplugga, så jag passade på att ta min första sovmorgon (på säkert en månad) imorse. Sov till 9.30 tillsammans med älskling. Så mys!

Vid 12 åkte jag iväg till Odenplan - Studentpalatset och mötte upp en bunt skolkamrater. Tog en lunch där, någon thaibuffé, och satt säkert och pratade i 1,5 h.

Kl 15.45 var det tandläkarbesök för min del! Undersökning och bort med lite tandsten. 700 jävla spänn! Helt sanslöst dyrt. Ett litet hål hade jag också. Så återbesök om 2 veckor = ruinerad på köpet. Grattis till mig. Nu ska jag börja borsta tänderna som en galning och aldrig mer gå till tandläkaren...

Fikat med Kristoffer nu ikväll, pluggat lite, för att sedan plugga lite till med Maria och Andreas på palatset. Kom hem för en stund sedan, och strax är det bedtime!

Natti!




JAAAAAAA!!!

Jag klarade Anatomi-tentan! SÅ sjukt bra.
Lite förvånad blev jag faktiskt. Fick ett G, inget VG. Men det hade jag inte väntat mig heller så. GLAAAD är jag i alla fall!
Nu blir det till att plugga Fysiologi hela kvällen! Nästa tenta väntar...

Puss

RSS 2.0