Bellmanstafetten 25 augusti!


Jag, Elin, Andreas, Anton och Calle var ett grymt lag i mixklassen och sprang 5 km var! Alla från min klass på sjukgymnastprogrammet. Jag kan inte säga att jag stod så mycket för våran fantastiska placering men ändå. Kul var det! Jag har tränat löpning dåligt i år och det märks! Själv mätte jag upp min tid på 24.30 min men antar att växlingen med stafettpinnen räknades med.

R e s u l t a t
Placering i mixklassen: 30 av 1228 lag
Summa 5 x 5 km: 1 h 47 min 37 sekunder
1
22:33 Elin
2
25:04 Ida
3
21:43 Anton
4
19:41 Andreas
5
18:28 Calle

Grymma vänner har jag i alla fall!

Midnattsloppet i lördags!


www.midnattsloppet.com

Helt oförberedd sprang jag Midnattsloppet i lördagskväll! En sjukgymnastkollega till mig meddelade nämligen att hon var sjuk kl 12 i lördags och frågade ifall jag ville springa för henne. Javisst, inga krav då tänkte jag. Sjukt bra! Det var det backigaste 10 kms loppet jag sprungit faktiskt så det blev personsämsta. Men det kändes ganska bra i kroppen och jag pressade mig inte fullt.

R e s u l t a t
Tid 10 km: 53.40 min
Mellantid 5 km: 26.27 min
Placering damer: 1170 av 7054 pers
Genomsnittsfart: 5.22 min/km

2 träningspass idag!

Imorse 7.00 möttes jag och Maria utanför jobbet för att gymma. Vi körde styrka för överkroppen med först lite arm/axel/skuldra och sedan bål. Min mage dog nästan av kramper för fy satan vilka bra övningar vi körde. Grymt bra och väldigt skönt! Ett bra 40-minuters pass och sedan jobb till 16.30.

Efter jobbet åt jag och älsklingen middag ihop, egen räksallad. Möms! Därefter tog vi bilen till Sicka och köpte en lovely kaffebryggare från OBH-nordica för mitt presenkort jag fått i examenspresent. Dessutom fick vi den för 1300 kr istället för 1500 kr, snäll säljare. Perfa!

Väl hemma testade vi kaffet vilket blev urbra och sedan åkte vi till gymmet. Jag tog mig igenom 8 km på löpbandet ikväll. Sprang 5 km på 25 min och därefter gick jag någon minut efter varje kilometer, så 6 km var avklarat på 31 min, 7 km avklarat på 37.30 min och hela distansen på 8 km slutade på 43.15 min. Helt ok nöjd!


Running!

Precis kommit in från en regnig löprunda på 7 km avklarad på 34.50 min. Jag och bland annat tre andra sjukgymnaster/f.d klasskamrater ska springa Bellmanstafetten den 25 augusti så nu fick jag lite fart i benen! Vi ska springa 5 km var och det är faktiskt en jobbig distans då det gäller att bara pressa sig tills man spyr. Typ.

By the way! Var ledig från jobbet i måndags vilket innebar långledigt på 3 dagar. Vi var bland annat ute och seglade, grillade, badade och bastade
så här kommer lite pics.






Löpning en fredagkväll

Hade sånt jäkla spring i benen igår! Kristoffer ville bara vara hemma och äta godis och se på film och för min del kröp det i hela kroppen. Jag insåg att jag bara behövde bli av med lite energi så igårkväll kl 21 så drog jag på mig löparkläderna och sprang ca 4.5 - 5 km på 24 min. Så otroligt välbehövligt och helt underbart efteråt!

Efter löpningen kom Mathias och Linnéa hit, vi såg en rätt kass skräckfilm, drack kaffe och åt godis, sedan blev det sova!

Gymmet igår torsdag

Glömde göra en update här igår. Joggade i alla fall till gymmet med Kristoffer efter jobbet, 2 x 1,5 km. Väl där körde jag blandad styrka i ca 45 min. Gött gött.

Nu ledighet från sjukgymnast-världen i 3 dagar! Bara 2 veckor kvar nu sen är jobblivet slut lika fort som det började! :(


10 km löpning i terräng

Ikväll efter middagen och en timmes powernap blev det en löprunda i skogen. Härligt väder och lagom temperatur, tidigare under dagen har det varit runt 25 grader och tokvarmt! Det gick långsamt idag och milen har jag faktiskt inte sprungit på ett par månader nu. Klarade i alla fall mina 10 km på 54.10 min. Helt ok! Benen tog mest stryk!

RSS 2.0