Träning - Fredag 31 december

Har precis kommit in från en mysig löptur ute i snön med blå himmel och sol. Kylan som trängde in i lungorna var dock inte lika mysig och nu sitter jag och hostar här hemma som följd. Uscha. 5 km på 26.30 min blev det i alla fall!


Om några timmar blir det nyårsmiddag här hemma och vår första gäst Frida har redan kommit, men hon ligger just nu och sover i vår säng. Söten. Snart taggar vi till!

Träning - Onsdag 29 december


Vad har hänt? Jag är helt j-vla slut efter dagens träning, typ som efter halvmaran! Ok, jag har inte tränat på 5 dagar men vad är det? Idag körde jag några SET biceps och triceps och sprang sedan 7 km på 36.30 min utomhus och på löpband och jag klarade knappt av att hålla mitt vanligtvis lägsta tempo på 12 km/h och väl hemma orkade jag seriöst inte gå upp för mina två trappor. Jaja, jag har väl ingen energi idag bara. Dessutom var ju detta "morgon"träning för mig. Icke bra.


REA-shopping


Frida och jag


Älskling och Ragge


Alltså det här med jullov, det är underbart. Helt fantastiskt underbart. I måndags var jag, Stoffe, Ragge och Frida i Nacka forum för lite shopping. En kort visit men en mysig sådan och jag fick med mig en ynka cardigan från Zara.  Åkte hem till Anki efter detta och kramade henne hejdå inför Australien... Köpte sedan hem sushi till middag och på kvällen blev det bio - The town, som var svinbra! Idag har jag och älskling däremot flängt runt i hela 8 h på Barkarby outlet och i Bromma Blocks. Kristoffer har köpt kläder för flera tusen och jag fick med mig lite träningskläder och en skjorta. Lunch hos mamma, fika i Barkarby och så blev det sushi till middag igen, i Bromma. Kvällen har varit slapp med filmmys och massa gott! Imorgon blir det tvätta och träna!

Christmas eve






Julafton!

Här hemma har jag och Kristoffer precis ätit frukost/lunch och öppnat våra julklappar! Nu ska vi fixa oss och åka till respektive familj och släkt. God jul på er!

Träning - Torsdag 23 december


Efter en snabb visit i folkfyllda Nacka Forum så åkte jag och älskling till gymmet. Jag började med att springa 4 km på 19.40 min på löpbandet och körde sedan 7 SET armar och 6 SET mage med bobathboll. Skönt! Nu blir det julskinka och massa gott i en minst vecka framöver så det gäller att hålla formen, haha. Fy satan vad skönt det är att vara ledig förresten, all praktik är slut och nu kan jag slappa i alla fall i en vecka innan jag lägger fokus på vår stora tenta och C-uppsatsen!


ÄNTLIGEN JULLOV!

Här kommer lite bilder(nu när jag har tid och ork att lägga upp några!) från Ankis avkedsmiddag/utgång som hon hade i lördags...


Anki, som vi kommer sakna dig! Ännu en som flyttar sig och sitt liv till Aus...



Jag och Anki! <3



Självutlösaren... haha.



Angelica!



Frida och Angie!



Sannis!



Puss!



På G!



På Garbo!



Bästa Frida och jag!



En jävligt kul kväll...



Tentan!

Just det! Min praktiska examination som jag hade igår gick skit bra, för att uttrycka sig som min handledare. Min lärare ska även fundera på om det blir betyget VG eller ej. ÄR SÅ LÄTTAD! Detta firades igår med ett gäng härliga klasskamrater på Scandic Malmen.


Glad!!!

Träning - Lördag 18 december

Förut tränade jag aldrig på helger. Men nu när jag inte jobbar lika mycket så har det blivit en hel del lördagsträning, vilket känns sjukt skönt. Idag blev det intervaller på löpbandet, 5 km på 24.15 min och då håller mig för det mesta på 12 km/h och ökar sedan till 13.5-14 km/h som jag springer i ca 300 meter. Suveränt.

Ikväll blir det partaj med dessa tjejer!

Imorgon...

Sitter och tenta-pluggar. Imorgon har jag praktiskt och muntlig tenta i 2 h på min praktikplats och jag börjar bli smått nervös. En lärare från skolan + min handledare kommer att titta på och bedöma mig när jag pratar med och undersöker en patient. Så imorgon har jag en kort men jobbig dag på 2-3 timmar, sedan blir det träff med Frida.R och på lördag är det party för Anki som åker till Australien den 27 dec!

Här kommer lite bilder från en partykväll med guldgänget som jag glömt lägga upp!








Träning - Onsdag 15 december


Idag var det jobbigt att springa, riktigt jobbigt. Hade precis vaknat från att ha däckat i soffan i en timme av ren trötthet. Men jag hade lovat mig själv att träna idag så jag sprang iväg till gymmet kl 21, tvingade mig själv att springa 4 km på löpbandet, höll på att kräkas och sprang sedan hem igen. Sammanlagt 7 km på 37.30 min. Känner mig helt tom på energi idag...


Sålt!

Jag känner mig duktig! För en gångs skull fick jag tummen ur och har sålt tre av mina jackor! Rockport-jackan, svarta kappan och fuskpälsen! Hade inte räknat med att få dessa sålda på bara en vecka. Men gött i alla fall!

Träning - Måndag 13 december


Dagens träning:
- 5 km löpning (utomhus och på löpband)
- Styrketräning med Jane 45 min med fokus på rumpa och ben men även lite mage/rygg och biceps/triceps


Träning - Fredag 10 december


Idag blev det gymmet med min älskling. Jag körde styrka med fokus på armar och rygg men det blev även en del benövningar. Avslutade med 2 km på 9.40 min på löpbandet. Därefter åkte vi och handlade och gjorde kanske världens godaste sallad. Kristoffer jobbar natt så ikväll har jag, Frida och Emelie myst framför Idol-finalen med massa gott!


Idag har jag fyndat!


Jeansskjorta - 140 kr!

 


Mörkblå jeans - 90 kr!

 


Nike Lunarswift+ löparsko - 490 kr!

 

Jag och Frida skulle "bara" ta en fika på stan, men det slutade inte riktigt så. Först hittade vi tokbilliga jeans och sedan gick vi förbi Angelicas jobb på Stadium där de hade "julklappskväll". Vi fick 30 % på allt och det kunde vi bara inte motså. Världens bästa löparsko kan man inte få billigare. Jag är sjukt nöjd!


Träning - Tisdag 7 december

Dagarna bara går. Kan inte fatta att det redan är den 7 december, att det är julafton om 17 dagar och att jag snart bara har en termin kvar innan jag tar Sjukgymnast-examen! Det är mycket nu och har varit det länge nu. Det känns och allt känns så psykiskt påfrestande HELA tiden. Men det är bara att ta sig igenom det. Ikväll efter nästan 12 timmars praktik + examensarbete så sprang jag av mig... Fort som bara den och jag avklarade 5 km på 23.45 min! Gött. Träffade även Jane på gymmet och vi stod nog och ventilerade oss om skolan längre än vi faktiskt tränade. Lika nyttigt det med vill jag lova!

Träning - Lördag 4 december

Dagens träning:

- Löpband 3 km på 15.30 min
- 60 min styrka med fokus på armar och rygg men även lite ben och mage



Träning - Torsdag 2 december


Jag som hade tänkt att köra ett riktigt långpass på gymmet idag, men fick ett mess av Jane när jag precis var på väg om att gymmet var stängt idag. Jaha, löpning i -9 grader var väl inte att tänka på. Men jo! Var så sjukt inställd på att träna idag så jag klädde på mig och gick ut och sprang 6 km på 31.20 min på fullt snöbeklädd asfalt. Mysigt faktiskt! Rätt bra gick det också.


Juligt



I år blev det en vit vinter, på alla sätt. Jag har varit trött på det röda till jul och önskade mig vitt, så när jag kom hem i tisdags så hade älsklingen varit och köpt bla detta! Så fint av honom!


Jackor säljes!


Svart vinterkappa från H&M, stl 34. Nypris ca 1000 kr. Säljes för 500 kr.



Marinblå vinterjacka, Rockport stl XS. Nypris ca 2500 kr. Säljes för 500 kr.

 


Fuskpäls från H&M, stl 34. Nypris 1000 kr. Säljes för 400 kr.

 


Fodrad parkas, MQ 365 Sunshine, stl 34. Nypris 1500 kr. Säljes för 300 kr.

 

Skriv en kommentar om du är intresserad!


RSS 2.0