Shopping

Som sagt, shopping i veckan. Både idag och igår faktiskt. Fyndade på rean, och så blev det lite till. Me like!


Fuskpälsväst från Cubus.


Skor från Dinsko. (Tänkt att användas på nyår.)


Skjorta från Zara.


Klänning från MQ + skärp från Bikbok.

Köpte även jeans från Tiger på rean, hur fina som helst! Samt en svart kofta och en randig tröja från MQ. Orkade nämligen inte fota mer :)


God jul såhär i efterskott

Har jobbat hela helgen nu, åkt runt lite hit och dit i veckan för julmiddagar och julklappar hos mamma, hos pappa och hos Kristoffers föräldrar. Så därför så är jag inte här förrän nu!
Fina paket har jag i alla fall fått! Det mesta var saker inför vår flytt. Så som en finfin dammsugare, handdukar, underlägg, kokböcker osv. Pengar och lite annat smått och gott.

Nu är jag ledig igen, i 9 dagar till. Dessa dagar ska jag ta vara på! Shopping i veckan, nyår och sedan blir det till att sitta ned och plugga de sista dagarna! Funny.. Hittade förresten min nyårsklänning som jag beställde ifrån Nelly även inne på Topshop, och glad blev jag när jag såg priset där. Jag köpte min klänning för 499 kr, medan Topshop hade satt priset 899 kr! Helt sjukt. Topshop kan ha rejäla överpriser ibland alltså...


Julskinka

Julafton om 2 dagar! Helt sinnes vad tiden går fort. Jag som inte ens har önskat mig något i julklapp! Men tydligen så har jag det, enligt mamma. Jag har i alla fall inte en susning om vad det skulle kunna vara i så fall. Återstår att se helt enkelt, det blir en spännande jul i år!

Och idag åt jag julens första skinka. SÅÅÅ GOTT! Det är det jag kommer att leva på i 2 veckor framöver nu. Julskinkan är nog det bästa med julen. Eller all MAT i sig. Hur gott som helst med julmat! Imorgon ska jag till pappa med älsk, och sedan firar jag julafton där också. Längtar!


Med en jävla slang i munnen

Idag har vi bara labbat i skolan igen. Vilket är askul. Vi körde cykeltest med syreupptagningsfömåga på ett par stycken i klassen. Vilket jag också hade velat göra, men när jag insåg hur jobbigt det var - att cykla med en jävla slang i munnen på maximal tyngd i 15 min så stod jag över. Människorna svettades ju floder och skakade efteråt! Jaja. Det får bli en annan dag, det lovar jag mig själv. Det är ju roligt att få veta sin kondis och sina värden sen!

Idag, eller ikväll så ska jag nog på gymnastikuppvisning. Samt träffa älskling som jag saknar så! Mysmys! Å imorgon får jag JULLOV!

Onsdag

Jag, Julia och Maria spanade in Acnes utförsäljning idag efter skolan. Hittade ingenting. Om inte för små jeans räknas... Annars var det väl bra - ett par för 400 kr. 3 par för 1000 kr. De gör snygga jeans! Sedan blev det te och pepparkaka på ett jättemysigt fik. Helt rödbelyst var det!




Januari

Igår hade jag bara labb i skolan fram till kl 12, så då passade jag på att träffa min vän Elina som jag knappt ser skymten av nu mera, samt hennes lilla dotter Leah- som måste vara världens sötaste lilla flicka! Efter det så blev det stan, sen gymnastikträning med Frida. Jätteskönt! Jag måste verkligen börja träna mer! Januari säger jag bara...

Elina och Leah!

Leah så söt!

Åre i januari

Idag är det sista veckan i skolan innan jullovet. Och det känns verkligen! Underbart känns det. Har dock inte infunnit mig i någon julstämning ännu, men det kommer väl hoppas jag. Snö vill jag ha på jul och nyår. För en gångs skull! Förra året firades mitt nya år i Sälen med en hel drös folk. Det är ju toppen där. Det finns HUR mycket snö som helst där och så kan man åka skidor! Vill åka i år igen! Men men, det blir Åre med klassen i januari istället. Inte helt fel det heller! Till nyår är jag bjuden till två olika fester = beslutsångest. Eller så blir det båda två!


Linser!

Prova på färgade linser GRATIS om du bloggar! Gå in på http://www.fargadelinser.com/ !

Kul ju!

IKEA

Igår var jag på IKEA med Sanna och plockade på mig lite småsaker till min och Kristoffers blivande lägenhet.

Jag fann bland annat detta fina erbjudande...


Köp besticken och få 18 tallrikar i 3 olika modeller på köpet. 249 kr. Ja tack!
Det här ska bli så myyyyyys! Vill flytta in med DIG nu nu nu!

Min lördagkväll


Mysbelysningen på och vinet fram efter att vi skruvat ihop Rosannas och Fridas nya hallmöbler...

Godis åt vi också.

Fixfix...

Färdiga och fina!

Lite egopics...
 
Och sedan utgång på Solidaritet där vi även mötte upp Angelica!

11

11 erkännanden

1. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och inte menat det?
Nej aldrig.

2. Har du någonsin sagt till en kompis att hon ska köpa/använda en tröja som inte satt bra på henne inför en fest bara för att du ska vara snyggare?
Absolut inte. Jag säger vad jag tycker och det vet mina vänner.

3. Har du någonsin kysst en väns pojkvän?
Nej inte en chans. Då är man ingen vän.

4. Har du varit otrogen i något av dina förhållanden?
Det finns ingenting värre än otrohet. Så nej. Det är något jag och mitt samvete aldrig skulle klara av att leva med, någonsin.

5. Har du någonsin ljugit om en händelse för att andra ska tycka synd om dig?
Nej, jag är väldigt ärlig.

6. Har du någonsin ljugit om en händelse för att andra ska tycka illa om en person du inte tycker om?
Nej. Alla får tycka som de vill, även om mina åsikter om en viss person inte är så positiva så bör alla ha en egen uppfattning.

7. Finns det någon av din pojkväns vänner du inte tycker om?
Nej. Jag gillar min pojkväns alla vänner!

8. Har du någonsin kommenterat elakt anonymt på en blogg?
Varför skulle jag? Jag ser ingen vinst i att vara elak mot andra.

9. Har du någonsin fuskat i skolan?
Inte direkt. Åtminstone inget planerat fusk. Snarare att jag och en vän sneglat lite på varandra för att hjälpas åt. I 9an var det! Nu på högskola finns det ingenting bra med att fuska. Det är bara en lögn för sig själv.

10. Tycker du att du är den snygga i ditt förhållande (eller bland dina vänner om du är singel)?
Nej det tycker jag inte. Min pojkvän är snyggare! Och mina vänner med för den delen ;). Ni är alla så vackra.


11. Skulle du fortfarande vara tillsammans med din pojkvän/flickvän ifall han/hon gick upp tjugo kilo?
Haha ja. Men det är ingenting jag skulle föredra, och jag skulle nog aldrig börja dejta någon som jag tycker är tjock. Sån är jag. Jag föredrar inte övervikt.


JACKOR!


Fick hem denna beiga kappa idag. Till rea priset. 650 kr.
Den är söt tycker jag!


Nervositet

Idag är jag bara så glad! Nöjd. Lycklig! Och allt sånt där...
Har nu fått godkänt på min fjärde och sista tenta innan jul. Helt sjukt galet skönt. Särskilt efter min grova nervositet igår i väntan på resultatet från vår praktiska tenta. Jag verkar göra en stolpe in mest hela tiden. Men det fungerar ju det också! Imorgon är det dessutom fredag. Jag är ledig. Jag ska på bio med älsk. På lördag är det utgång med vännerna, och snart är det juuuul! Och JULLOV! Förstår ni vad underbart?


Kristoffer, du är underbarast på hela jorden!




RSS 2.0